- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi Dilaraginosss
Merhabaa
Herzaman yaptığım , her defasında da farklı farklı süslediğim tarifimi sizlerle paylaşmak istedim.. Umarım beğenşrsşniz, yarışmacı hanımlara başarılar dilerim ...
Malzemeler ;
1 paket nişasta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket oda sıcaklığında margarin
2 yumurta
1paket kabartma tozu ,
2 paket vaninlya
5 yemek kaşığı un
YAPILIŞI;
Ben kurabiyelerimi yaparken margarinimi rendeliyorum böylece kolaylıkla yoğuruyorum
Sonra sırayla malzemeleri ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyorum

hazırladığım hamuru streç filme sarıp 1 saat buzdolabında bekletiyorum sonra sıkma torbasına doldurup şekiller veriyorum ;
Kafama göre abuk sabuk şekiller ...
Ben sıkma torbası kullancağım zaman resimdeki gibi sürahiye koyuyorum tek olunca böyle kullanmak çok pratik oluyor
Şekillendirdiğim kurabiyelerim 180 derecede tam on beş dakika pişiriyorum
Ve süslemek için erittiğim çikolatam, marmelatım , hindistan cevizim, pudra şekerim ile gönlümce hazırlıyorum.
Vee hazır , çok hızlı çok pratik ve çok leziz ağızda dağılan nefis bi kurabiye tarifimdi umarım beğenilir .. Afiyet olsun ... Ve slogan """ yemek bahane KK şahane ""

Malzemeler ;
1 paket nişasta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket oda sıcaklığında margarin
2 yumurta
1paket kabartma tozu ,
2 paket vaninlya
5 yemek kaşığı un
YAPILIŞI;
Ben kurabiyelerimi yaparken margarinimi rendeliyorum böylece kolaylıkla yoğuruyorum
Sonra sırayla malzemeleri ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyorum

hazırladığım hamuru streç filme sarıp 1 saat buzdolabında bekletiyorum sonra sıkma torbasına doldurup şekiller veriyorum ;

Kafama göre abuk sabuk şekiller ...
Ben sıkma torbası kullancağım zaman resimdeki gibi sürahiye koyuyorum tek olunca böyle kullanmak çok pratik oluyor

Şekillendirdiğim kurabiyelerim 180 derecede tam on beş dakika pişiriyorum

Vee hazır , çok hızlı çok pratik ve çok leziz ağızda dağılan nefis bi kurabiye tarifimdi umarım beğenilir .. Afiyet olsun ... Ve slogan """ yemek bahane KK şahane ""

Son düzenleyen: Moderatör: