Star, Erdoğan konuşurken boş kalan BM salonunu Photoshop'la doldurdu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Star'ın birinci sayfasında yer alan fotoğrafta boş olan salon dekupe tekniği kullanılarak Erdoğan’ın konuştuğu sırada doluymuş gibi gösterildi

Erdoğan'ın BM konuşmasında salon boş kaldı

Star gazetesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada boş kalan salonu, Photoshop ile doldurdu. Gazetenin İstanbul baskısının birinci sayfasının manşetinde yer alan haberde, “Yüzlerine haykırdı” başlığı kullanıldı. Star’ın teknolojiden faydalanarak boş olan salonu “doldurması” sosyal medyada da gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 69. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda konuştu. Erdoğan’ın konuşmasında salondaki boşluklar dikkat çekti.

Ancak Star gazetesinin İstanbul baskısının birinci sayfasında yer alan fotoğrafta boş olan salon dekupe tekniği kullanılarak Erdoğan’ın konuştuğu sırada doluymuş gibi gösterildi.

Erdoğan’ın konuşmasına yer verilen haberde, “Yüzlerine haykırdı” başlığı kullanıldı.

Star’ın BM Genel Kurulu salonunu “doldurması” sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Twitter’da @simerazzi adlı hesaptan paylaşılan ve Erdoğan’ı Brezilya’nın Copacabana Plajı ile Rock’n Coke Festivali’nde konuşurken gösteren montajlar yüzlerce kez retweet edildi.

http://t24.com.tr/haber/star-erdogan-konusurken-bos-kalan-bm-salonunu-photoshopla-doldurdu,271811

Nereye kadar photoshopla ? İtibar, saygı filan kalmadı dünnnyaaa lideri Obama'nın karşısında el pençe divan! İtme kakmayla şopla olmaz bu iş.

Hayır yani ne oluyor doldurunca, anlaşılmayacak mı sanki?

Senin benim gibi haberi olmayan diğer %50 napıcak ? Alıcak gazeteyi övünecek " bah yiğidime bah gene asker etmiş amarigayı" diyecek, adamlar böyle çünkü. Hop alıcak oyları gene. Meh

yalakalıkta son nokta..

off benim gülen yüzlerim nerede ya kahkaha atmak istiyorum

ünal aysal veda etmiş iyi olmuş... ne çekti galatasaray ondan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…