- 7 Ocak 2018
- 27.658
- 80.250
- 598
- 36
Şimdi poğaça ,,, üzerine cips üzerine bitter çikolata yedimBak çiğ köfte olabilir içli köfte olabilir cips olabilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi poğaça ,,, üzerine cips üzerine bitter çikolata yedimBak çiğ köfte olabilir içli köfte olabilir cips olabilir![]()
icli kofteyi ben bitlis usulu yapıyorum.sirdan borekler anali kizliBak çiğ köfte olabilir içli köfte olabilir cips olabilir![]()
Şimdi poğaça ,,, üzerine cips üzerine bitter çikolata yedim![]()
Teşekkür ederim canımafiyet olsun yarasin can
hele o sefa resmen mumbari mumbarliktan cikardiCanım mumbarları rezil ettiler yaaa![]()
rica ederim can konu yemek olun ben ben degilim,Teşekkür ederim canım![]()
İçli köfteyi Hatay’dan bir firmaya sordum 6 TL dediler tanesine bozulmayacak olsa alıp buzluğa atacağım daicli kofteyi ben bitlis usulu yapıyorum.sirdan borekler anali kizli
Kıymalı su böreğiŞimdi poğaça ,,, üzerine cips üzerine bitter çikolata yedim![]()
bozuluyor can .bende canim istedigimde yapıyorumİçli köfteyi Hatay’dan bir firmaya sordum 6 TL dediler tanesine bozulmayacak olsa alıp buzluğa atacağım da
yedinmi suanKıymalı su böreği![]()
Keşke yesemYedin mi![]()
Nerede o günleryedinmi suan
Yaaaaaa emziriyorsun sütün çekerKeşke yesem
Az önce onu konuştuk aynenYaaaaaa emziriyorsun sütün çeker
Eşine söyle yarın alsın![]()
aynen hep der canin istedibseyi ye yoksa sutun aci olurYaaaaaa emziriyorsun sütün çeker
Eşine söyle yarın alsın![]()
tatli uykular canBenim gece mesaisi başlamadan biraz uyuyayım öptüm herkesi![]()