🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geldi mi robotun canım hangi marka aldın

Ayyyy çok iyi yaaaa

bizde markete gidince eşim kahvaltılık reyonuna gider
Kızlar abur cubura
Bende temizlik reyonuna

Aynı şekilde devam ediyor işteyemeğe hangisi uygunsa yapıyorum. Ben onu çeşitten saymıyorum zaten Olmazsa olmazımız Bazen mantı börek gibi birşey varsa yapılmıyor. Benim eşim çok yiyor biz hepimiz zayıfız birde

Günaydın kızlar kahvaltı masasını salona hazırladım eşim grip pek iştahı yok az yedi mandalina limon sıktım onu içti kızlara patates kızarttım 2 kilo 100 gram vermişim aslında pek verdiğimi hissetmiyorum neden böyle oldu anlamadım

Annemin ateşi 40 babam hastahaneye götürmüş haber bekliyoruz . Test çıktıktan sonra antibiyotiğe başlanmıştı hiç bir etki sağlamadı. . Bende covid testler güvenilirliğini yitirdi artık sanırım

Gecmis olsun canım ama cıttten artık guvenlı değil testler benım halam ve enıstem 4cu testlerınde anlaşildı Kovıt19 oldukları dusun artık

Gecmis olsun canım ama cıttten artık guvenlı değil testler benım halam ve enıstem 4cu testlerınde anlaşildı Kovıt19 oldukları dusun artık
Ya çok garip valla testi düzgün alamadıkları zaman da doğru sonuç vermiyormuş

Durumum silik di en son ama google a bakdim mezun olmuş öğrenciler için yazar böyle diyo zorunlu dersim vardı nasıl mezun olabilirim ki evime çok yakın halk eğitim pazartesi gidicem bi sorucam
İnternet uzerınde numaralarını alıp sorabilirsin. ben oyle yapıyorum. cıkmak zorumda kalmazsın

Nasıl ya öyle saçma iş mi olur
Söyle bi masaj salonuna gitsek bize guzel bir masaj yapsalar ayyyy ne iyi olurdu
tuce_tuce her beş testten biri yanlış sonuç veriyormuş
Belki grip falandır acır atlatıyordur kötü düşünmeyelim

o nasıl oluyor. ya

Ay çok garip kızlar şöyle oluyormuş diyelim ki virüs ciğere indiyse o zaman testte negatif veriyormuş tomografi de çıkıyormuş kuzenimin öyle olmuş az önce söyledi bana da cidden çok garip sinir bozucu . Bu arada annem serum takmışlar kan idrar almışlar bakalım

Eşim marketten sebze aldı 45 TL harcadık . Karaca tencere setimi yolladı kargo geldi yıkadım yerleştirdim bebeği emzirdim uyuttum şimdi bende uzanacağım sabah 06:00 da kalktık resmen hava karanlıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…