🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah kabul etsin canim
Bugun 0harcama❣
Benim 300 limit can çekişiyor direniyor
Perşembe çıkarım yine alınacaklar var
Al allll kizzzzz can cekismesin yazik
Biz bugün 55 tl pasta
Çiçek 70 tl
Bunlar bütçeye dahil değil

Manav harcamam var o da sürpriz pazara
Hayir tatlim onlar butceye sayiliyor lutfen ekle
Bu hafta nasıl oldu bilmem efsaneyim
Tuce var ya ben senden sifir harcama bekliykrum
Yarın bizim dizi var kızlar çiğ köfte günümüz
Bizde bugun yedik cigkofte benim kucuk cadi yandim diye diye yedi valla

Benim de boyle.bir hayalim var esila. Umutsuz olma insaallah bu virus bir gun bitecek. Er ya da gec. Ya da asilarsan sonra belki daha rahat olacagiz ,bakalim kismet. Ben de birikimimin buyuk bolumunu seyahatler icin yapiyorum

Yok umutsuz degilim ama covid asisi cok supheli
Yeni dunyaya alismak zaman alacak
Asil cabam ona

Kız hayır eklemem
Öğretmenler günü haftası bütçe yaptınız mecbur olacaktı bunlar banane dahil değil

Bak sana gorev veriyorum
Arkamdan aglamayin yedi de öldü dersiniz tok gitti dersiniz
Ölüyoooom
Esimin cayina limon sıktım anlamamis anam bana bsy oluyo demis soyleyemiyomusta
Babannem der ki ben ölünce bağıra bağıra ağlayın

Yiyecek alışverişi 300tl.Kıyafet falan serbestBak Kmsl Hnd kahve makınası aldı robot alacakBende pikap ve plak alacağım
Ya ben de cam.kapakli kitaplik istiyorum ikeadan. Önumuzdekinay almak istiyorum. Bir de bizde esim disarda oldugu icin sureklinalisverisi o yapuiyor. Oglen disarda yiyor vs. Gunluk harcamalara vakif olamiorumki. Bir de hep yazayik diyorum vakit olmuyor vir turlu. Aslinda yazsam cok iyi olur

Ayy ne güzel yaaaa

Nerden bulaştı hiç anlamadım herkes iyileşti eşim iyi bitek bende var agrı hiç böyle sırtımın ağrıdığını bilmiyorum dün bacak ve kollarımda kas agrısı vardı bugün sırt ve hafif gögsümde agrı var yarın ne olacak hiçbilmiyorum geziyor sanki bütün vücudumda

Insallah gecicek iyi olacaksin uyumaya dinlenmeye calis cok zor bir durum

Instagramda takip ettigim bir hesap kemoterapi icin test veriyor
Ilki pozitif 2. Ve 3. Negatif 2 antikor negatif cikmis
Hic bir belirti olmadi
Agresif bir hastaligi var ilerleyecek diye cok korktu
Capada pandemiyle ilgilenen en yetkili doktora ulasmislar
Pozitifin yanilma payi 0.06 imis
Negatifte %40
Ama oluyor iste belkide negatiftir sakince dinlenmeye calis

Diyete yarından katılırım da mutfak kısmına haftaya dahil olurum :) teşekkür ederim Varyemez

Aynısını kuzenim söyledi
Bütün vücudumu geziyor sanki her gün başka bir yerim ağrıyor dedi
Onun karantina süresi doldu tekrar doktora gitti rapor aldı yine çünkü halsizlik geçmiyor diyor doktorda kimseyle temas etmeyin uzunca bir süre dinlenin demiş
Lütfen sende dinlen ilaçları vitaminleri ihmal etme bir kaç gün içinde hafiflemeye başlar

Benim de farklı şehirde yaşayan bir görümcem geçirdi aynı şekilde her gün başka bir yerim ağrıyor sanki bütün vücudumu dolaşıyor diyordu

Umarım yanlışlık vardır ya da hafif geçiririm kekik çayı yaptım onu içiyorum birazdan ilaç içer uyumaya çalışırım sağol canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…