- 11 Mart 2013
- 33.770
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.137
- 798
- 33
Simdi sana resim atardım ama diyet yapıyorsunuzAnnem bebişim tuçim
Kahvemi koydum seni bekliyorum ama dedikoduya gerek yok biz elit bir sohbet yaparız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi sana resim atardım ama diyet yapıyorsunuzAnnem bebişim tuçim
Kahvemi koydum seni bekliyorum ama dedikoduya gerek yok biz elit bir sohbet yaparız![]()
Sahane fikirAma şöyle bir hayalim var...en kısa ama bilinmeyen bir zamanda diyete başlıyorumzayıflıyorum, efenime söyliiiyim spordur şekildir vs.....kocişe hiç söylemiyorum....bir geliyor ki şok
ay ne güzel olur dimi
![]()
Woooowwwww harikasınEnbuyuk Obur benim ama 1 haftada kontrol'altına aldım kendimi![]()

Niye bana bunları yazıyorsun belki bende alırımKiz az once 5 pk makarnayi 5 tl ucretsiz kargo ile kacirdim
Daha once 1 lira ya 1 kg cay kacirdim
60 tl adidas ayakkabi kacirdim
Ya 5 ya 10 tanedir saatini biliyorlar onceden girip aliyorlar
Sahane fikir![]()
Ben bu fikirden kendimi motive edebilirim dimi Tuğçe![]()
Kac tl harcadın sen onu anlatSelam kızlar coook yorgun bacınız bugün alış-veriş yapmaktan yorgun düştü
Kisliklarimi yeniliyorum. Tunik hırka pantolon aldım. Buyukbasin hediyesi tunikte geldi. Başka bisey almam artık eksiklerim tamam.
Arkadaşın mağazasıydı 50tane kıyafet denedim![]()
100tl bıraktım arkadaşaKac tl harcadın sen onu anlat![]()
Büyük baş ödesin100tl bıraktım arkadaşa
Kalan borç 1000Tl![]()
Teşekkürler isteyince oluyormuşWoooowwwww harikasın![]()
Tesekkur ederim. Ödemez haberi olsa birde kendi oduyormus gibi dırdır eder.Büyük baş ödesinşaka bir yana güle güle kullan
![]()
birikimcihatunlar dan olabilir.Seni nereden tanıyorum![]()
Ay çok alemsin yaaa güldüm şuanTesekkur ederim. Ödemez haberi olsa birde kendi oduyormus gibi dırdır eder.![]()
Dimi dua topiğine gitmiş miydinbirikimcihatunlar dan olabilir.
42 ile hamile kaldım54 ile doğum yaptım
![]()
olabilir canım, karamelli turta falan vardı, geçen yıllarda takip ediyodumDimi dua topiğine gitmiş miydin![]()