• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diğer topikten belki hatırlarsın beni 🙈 önümüzdeki bir yılın birikimini yaptım Bugün 41 adet çeyrek altın satın aldım 🧿 eve gidince resmini atıcam bundan sonraki birikimler ufak ufak olur

Hoşgeldin ♥️

Ne iş yapıyodun ben seni çalışıyorsun sanıyordum 🙈

Yap bari bende çok severim 🥰

Bende varım 😀
Hoşbulduk canımm💕💕

Annemin kombisi bozulmuş değişmesi gerekiyor maddi durumu da yok taksitle bi kombi alayım diyorum var mı sessiz güzel çalışan kombi tavsiyesiniz kızar

Mutlaka yogusmali olsun
Vaillant buderus yada viessmann oneririm
Baymaktan hic memnun degilim

Canım erişteli yeşil mercimek istedi yarınki menümde o var.Birde tarhana çorbası bulgur pilavı yoğurtlu kabak turşu.Persembe içinde bezelye yemeği yaparım birde brokoli haslarım çorbada kalır yanına.Yarın tüm gün mutfaktayım belli oldu😁Aaaa yarın benim tartı günüm bide bisküvi pastası patlatayım ben😂Yada Kocaman kabaklarım var onlardan keseyim tatlı yapayım 5-6kez tatlı çıkar bir kabaktan😂4tane getirdik annemin bahçeden ❤️

Eşimi mola arasında markete yolladım😃
4 kutu süt
1 kg Sütaş tereyağ
1 kg sütaş kaşar peyniri
2 paket makarna
1 paket patlayan mısır
1 paket karabiber
1 paket kekik
Krem cif
Köstebek pasta
Tarak
3 paket sevdiğimiz bisküvi😃
36 lı tuvalet kağıdı
6 lı rulo peçete
2 ekmek
Günün harcaması baya çok😂
Ama hep gerekli şeylerdi

Canım erişteli yeşil mercimek istedi yarınki menümde o var.Birde tarhana çorbası bulgur pilavı yoğurtlu kabak turşu.Persembe içinde bezelye yemeği yaparım birde brokoli haslarım çorbada kalır yanına.Yarın tüm gün mutfaktayım belli oldu😁Aaaa yarın benim tartı günüm bide bisküvi pastası patlatayım ben😂Yada Kocaman kabaklarım var onlardan keseyim tatlı yapayım 5-6kez tatlı çıkar bir kabaktan😂4tane getirdik annemin bahçeden ❤️
Bende cok severim erişteli yeşil mercimek ❤️❤️
ayy sevdiğim ne cok yemek var ye ye bitmiyor 🤣

Annemin kombisi bozulmuş değişmesi gerekiyor maddi durumu da yok taksitle bi kombi alayım diyorum var mı sessiz güzel çalışan kombi tavsiyesiniz kızar
selam...benim kombi e c a. apşursam kapak kaşık düşse o sese devreye ğeçiyor emen fazladan çalışıyo:KK70:
iç tavsiye etmiyorum....

ciddi söylüyorum..şaka değil.

Diğer topikten belki hatırlarsın beni 🙈 önümüzdeki bir yılın birikimini yaptım Bugün 41 adet çeyrek altın satın aldım 🧿 eve gidince resmini atıcam bundan sonraki birikimler ufak ufak olur

Hoşgeldin ♥️

Ne iş yapıyodun ben seni çalışıyorsun sanıyordum 🙈

Yap bari bende çok severim 🥰

Bende varım 😀
Gözlerimin aradığı üyelerdensin desem 😍
Ayyy suraya profiterolu mu koyayimmmm

Ben kacar kizin dersi var😂😂
😂 fenasın fena ellerine sağlık afiyet olsun
tuce_tuce tuce_tuce sadakatsizin fragmanını gördüm😱
2 yıl sonraya gidiyor
Saçlar boyanmış alçak volkanın
Bakalım neler olacak