Star tv Papatyam

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblue
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sblue

iyilik kumkuması
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.140
3
116
46
İzmir
bugün başladı denk geldim izlemeye başladık eşimle birlikte. gülmeye ihtiyacımızın olduğu bugünlerde ilaç niyetine bir dizi olacağını düşündüm . metin akpınar ın oyunculuğu karakterin renkliliği bizi ekran başına bağlayacak görünüyor hayırırlı olsun bakalım

zevkli bir dizi olmuş çok güldük

Tamamını izleyemedim ama Metin Akpınar ' ı çok beğeniyorum....tebrikler , dizisi hayırlı olsun...inşallah bozmazlar güldrücez diye.....

HAMİŞ: izdivaç programının sunucusunu oynayan zuhal hanım çok başarılı olmuş o roldee...

neden saçma diyenler oldu anlayamadım :uhm: zevkler renkler tartışılmaz elbette . bence eğlenceliydi ilk bölüm diyologları . gelecek bölümleri izlemekte fayda var elbette

aa nezaman başladıkidizi ben bikere reklamını seyrettim hatta vazgeçtiler heralde krizden dolayı yayınlamaya..denk gelirse bakarım..

bencede çok komik hafta sonu tekrarını izledim çok güldüm eşimde diğer odadan geldi merak etmiş bu kadar neye güldüğüme..................bence gülmeyede ihtiyacımız var böyle diziler yapılmalı

bence gerçekten eğlenceli süper bir dizi ya acaip eğlenceli başkaları begenmemiş olabilir bence oyuncu kadrosu süper ben sevdim bu diziyi ya inşallah bitmez :)

bencede çok komik bir dizi.annemle izledik bayağı güldük kadro çok uyumlu olmuş.
stardan böyle bir dizi hiç beklemiyordum açıkcası.......

ben çok sevdim hele necatinin yürüyüsü bayılıyrum izlemeye gülmeye değer bence

Back
X