Star yazarı, kardeşi ölen yarbayı hedef gösterdi: PKK ve paralel ağzıyla konuşuyor

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Star yazarı, kardeşi ölen yarbayı hedef gösterdi: PKK ve paralel ağzıyla konuşuyor
Star yazarı Cem Küçük, kardeşinin cenazesinde "Çözüm diyenler neden şimdi 'sonuna kadar savaş' diyor" tepkisi veren yarbay Mehmet Alkan'ı "PKK ve paralel ağzıyla konuşuyor" diyerek hedef gösterdi.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/sta...terdi-pkk-ve-paralel-agziyla-konusuyor-127300

Pazartesi, 24 Ağustos 2015 13:41

İktidarın sesi Star gazetesinin yazarı Cem Küçük, Şırnak'ta yaşamını yitiren yüzbaşı Ali Alkan'ın ağabeyi yarbay Mehmet Alkan'ın cenazede "Şu güne kadar 'çözüm' diyenler neden şimdi 'sonuna kadar savaş' diyor? Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip ‘şehit olmak istiyorum’ diye bir şey yok" sözleriyle ilgili "PKK ve paralel ağzı" ifadeleri kullandı.

Bu sabah 24 TV’de yayınlanan programda konuşan Star yazarı Cem Küçük, Yarbay Alkan’ı "Yarbay paralel ağzıyla konuşuyor. Burada yarbayın kardeşi şehit oldu. Bizim de şehidimiz. Bütün Türkiye’nin şehidi. Allah rahmet etsin. Ama yarbayın yine de, çok da bir şey demek istemiyorum çünkü zamanı değil, böyle dememesi lazım" diyerek hedef gösterdi.

'FETÖ AĞZIYLA LAFLAR'

Küçük, "Sen PKK’ya laf etmeyip devletin başındaki bir numaraya, cumhurbaşkanımıza, başkomutana laf ediyorsan nasıl askerlik yapacaksın. Nasıl PKK ile mücadele edeceksin? Bir de kullandığın söylem de, yarbay için söylüyorum bunu, paralel ağzıyla, Fetö ağzıyla laflardır bunlar. Bunlara gerek yok. Acısı var. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun o yüzbaşımızın. Ama bu şekilde çözüm süreci bilmem nedir diye Fetö ağzıyla, PKK ağzıyla bu lafları söylemenin gereği yok" ifadelerini kullandı.

yarbay Feto ağzı ile konuşuyor diyorsun ya Küçük sen kimin ve neyin ağzı ile konuşuyorsun?
Gerçek öz düşüncen bu ise yazık sana...

Adam doğru söylüyor.
Çözüm süreci dendi sonra savaş dendi.
Seçimde istediği olmadığı için hırsından yaptı bu adilikleri.
Askeriyedekiler bir ağzını açsa neler yaptıklarını biliyoruz.
Adamın acısı var hala aptalca suçlamalara maruz kalıyor.
Yazık vallahi yazık.
Allah ıslah etsin, eden bulur inşallah.

1. http://www.bugun.com.tr/gundem/perde-arkasi-ortaya-cikti-haberi/1798520
24.08.2015 13:42
Şehit Ali Alkan'ın Yarbay ağabeyini çileden çıkaran görüntü
MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Ayvalık Jandarma Karakolu'na düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan'ın, Osmaniye'deki cenaze töreninde yaşananların perde arkasını anlattı.MHP'li vekil, Yarbayı çileden çıkaran anı anlattı

Türkiye şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın Osmaniye'deki cenaze töreninde ilk başta metin görünen yarbay Ağabeyi Mehmet Alkan'ın patlamasına neyin sebep olmuş olabileceğini tartışırken MHP Adana milletvekili önemli açıklamalar yaptı.

YARBAYIN PATLAMASI KONUŞULUYOR

Kendisi gibi asker kardeşini genç yaşta toprağa veren Ağabey Alkan cenazede " Buranın vatan evladı, 32 yaşında, daha vatanına, sevdiklerine doymadı, dünyaya doymadı, bunun katili kim? Bunun sebebi kim? Şu güne kadar 'çözüm' diyenler neden şimdi 'sonuna kadar savaş' diyor. Kendileri gitsin savaşsın." diyerek tepkisini dile getirmiş, “Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip ‘Şehit olmak istiyorum’ diye bir şey yok. diye haykırmıştı.

'AKP MİLLETVEKİLLERİ ŞEHİT YAKINLARINI İTEREK ÖN SAFTA YER TUTTU'

Yılmaz, cenaze töreninde yaşananları şöyle anlattı:

"Cenazede şehit yüzbaşının ağabeylerinin komuta kademesinden arkadaşları da gelmişti. Aile son görev için ön sırada duruyordu. Biz de ikinci sıradaydık. O sırada AKP milletvekilleri geldi. Şehit ailesini arkaya iterek ön safta yer tutmak istediler. Vatandaşlar buna tepki gösterdi. Müftü de kalabalık daha hazır olmadan cenaze namazına geçti. Biz namaza durulduğunu bile anlamadık. Müftünün selam vermesiyle cenaze namazının kılındığı anlaşıldı. Hiç kimse cenaze namazına duramadı. Cenaze namazı bile kılınamadı orada."

'AKP'LİLERİN İTEKLEMESİ GERİLİMİ BAŞLATTI'

"Cenazenin en başından beri metanetli duruşuyla öne çıkan şehidin yarbay ağabeyi AKP'lilerin itiklemeleriyle ilk sıradan 3 sıraya geriledi. Beraberinde de kardeşinin cenaze namazının kılınamaması Ağabey Alkan'da duygusal bir patlama etkisi yaptı. Bu vatan için bu millet için şehit veren bir ağabeyin bu duygu patlamasını doğru anlamak lazım. Şimdi bunun üzerinden siyaset yapılmaya çalışılıyor ve çok ağır ifadeler kullanılıyor. Bunu başka noktaya çekenlerin dönüp Türkiye'yi getirdikleri noktayı görmeleri lazım."

Onca olayın içinde 1 tanecik acılı abinin sözlerini bu kadar buyutup dillerine doladıklarına göre, adam planlarına iyi çomak sokmuş. Ne mutlu şehit ailelerine diyerek o ailelerinin yas tutmasına bile izin vermeyenlere, sanki buyutulecek bir sey değilmiş gibi gösterenlere iyi cevap verdi bu feryat.
Ama yazık adama. Bir dalavereler cevrilip işinden de ederler, ekmeğinden de. Kardeşinin acısını yaşayamadan bir de bu kokuşmuş agızlarıyla konusanların gunah keçisi olacak.

Ya bir de adam nasıl bir acı içinde, nasıl yıkılmış..... Bu haldeki insanı bile linç etmeye çalışıyorlar ya. Dediğin gibi eden bulur inşallah, İNŞALLAH.

"Cenazenin en başından beri metanetli duruşuyla öne çıkan şehidin yarbay ağabeyi AKP'lilerin itiklemeleriyle ilk sıradan 3 sıraya geriledi. Beraberinde de kardeşinin cenaze namazının kılınamaması Ağabey Alkan'da duygusal bir patlama etkisi yaptı. Bu vatan için bu millet için şehit veren bir ağabeyin bu duygu patlamasını doğru anlamak lazım. Şimdi bunun üzerinden siyaset yapılmaya çalışılıyor ve çok ağır ifadeler kullanılıyor. Bunu başka noktaya çekenlerin dönüp Türkiye'yi getirdikleri noktayı görmeleri lazım."

kim olsa bu tepkiyi verir. şehit cenazesi show yapma yeri değil

Bu adamcagiz bitti zaten. İşinden etmeseler bile işini yapamaz hale gelmiştir. Boğazım düğüm düğüm ya... Bu durumdaki insanı da linç etmeye kalkıştılar ya, ne diyeyim....

Adamlardaki şov merakı.... pes....

Biz bu yığının vicdan seviyesini Gezi zamanı yeterince görmüştük zaten,şimdi şehit yakınlarına saldırmaları da gayet doğalarına uygun bir hareket.Paralel diye hayali bir düşman uydurdular,işlerine gelmeyeni paralelci ilan edip karalamaya çalışıyorlar.
Şehidin ailesine de Allah sabırlar versin,evlat acısı yaşadıkları yetmiyormuş gibi bi de bunların gayya kuyusuna düştüler

Nasıl bir algı operasyonu varsa, şimdi şehit haberlerinde hükümete yüklenen herkese pkk lı muamelesi yapılacak. Gerçekler böyle örtbas edilecek.

Ülkede olan iyi şeyler hükümet sayesinde, hastanelerde reform bikbik bikbik deniliyorsa kötü giden şeylerde onun yüzünden. Her güzelliği sahiplenip olumsuzu başkasına atmak neyin kafası abi, hükümette kim varsa herşeyin sorumlusu odur. İyinin de kötünün de.

Hatırlatayım 13 yıldır tek başına iktidarsın, karar alırken kimseyi iplemedin şimdi de aldığın kararların olumsuz sonuçlarını kimseye atamazsın. Çözüm süreci ayağına terör bitseydi üstüne alacaktın ama baktın çözüm süreci terörü hortlattı şimdi suçu kime atsam derdindesin. Kime atçan tek başına iktidarsın abi kimse yemez.

Ergenekon, KPSS skandalı falan paralele attın da bunda kime atçaksın merakla bekliyoruz. Aaa gerçi HDP'ye oy vermişti CHPliler doğru doğru CHP suçlu. Hıhıhıhıhı hı hıhı hıhıhı hıhıhıııııı

Yazıyorum yazıyorum siliyorum nediyeceğimi daha doğrusu içimden geçenleri nasıl ifade edeceğimş bilemedim hakikaten adamın canı yanmış feryat ediyor olayı paralele bağlamışlar

Önceki haberleri de okudumşok oldum madem ölümü göze alamadım neden üniformayı giydin gibi.velev ki paralel diyelim ama mertçe gidip düşmana karşı dahi cesurca savaşmış.birileri gibi gidip testis kanseri raporu alıp gemicikler de sefa da sürebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…