⭐Kilo Veriyorum Mutluyum ⭐

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.661
7.376
398
Bursa
Merhaba, aylardır başlamak istediğim ancak sürekli sekteye uğrayan kilo verme serüvevim başlasın. Yıllar önce yaşadığım yeme içme olayına yeniden kapıldım. Buna artık dur demenin zamanı geldi de geçiyor. Doyduğumu anlamamak, sofradan yeni kalktığım anda bile abur cubur yemek, bunu tüm gün devam ettirmek beni çok üzüyor. Ayrıca hareketsiz bir yaşam ve su içmemek te cabası. Yarın sabah net kilomu yazarak bu rehavetten kurtulup kilo vermeye ve mutlu olmaya başlıyorum.
 
Günaydın, bu sabah 72,9 kg yi gördüm tartıda. Sabah 7 de kahvaltı ve 10 da ara öğün yaptım. Su içmeye e başladım. Yavaş yavaş egzersiz yapmayada başlarsam çok güzel olacak. Yeme düzenımı tam oturttmadan menu paylaşmak istemedim.
 
Günaydın dün iki ana öğün ve üç ara öğün olarak günü tamamladım. 2 lt suyumuda içtim. İlk gün olarak fena sayılmayacak bir gündü.
 
Back
X