Start :16 Şubat Finish:16 mayis

mira_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
109
62
38
Merhabalar

Bugun itibariyle 91.8 kilo ile başlıyorum. Son gun 16 Mayıs o zamana kadar elimden geleni yapacağım. bu da son diyetim geri dönüş yok !!

Başlangıç:
16.02 : 91.8kg
17.02 : 90.3kg:KK76:

Son düzenleme:
Şimdilik 1 lt su içtim 2 fincan yeşil çay
Simdi de turk kahvemi hazirlayacagim. Tabiki sade olacak:KK66:

Hosbulduk komsucum gunlugun var galiba incelerim ama sen neler yapıyorsun diyet adina? Başlangıç kacti simdi kac kilosun? Kisaca anlatir mısın?
evet cnm günlüğüm var ben 3 öğün beslenıyorum cnm ayrıca leslıe ıle plates yapıyorum 73 le basladım şimdi 65 im:KK52:

evet cnm günlüğüm var ben 3 öğün beslenıyorum cnm ayrıca leslıe ıle plates yapıyorum 73 le basladım şimdi 65 im:KK52:

8 kilo:KK5:.supersin darisi başıma hedefin kac? Az kalmış gibi ..benim ilk hedef 75 sonrasına bakacağım artik benim yolummm cok uzun canim:KK37:

Her diyet gunluğune katılcam galiba böyle giderse:KK53: bende varımmmm

:)))) gel canim gel. Ne olursan ol yine gel. Ama söz verelim birbirimize iradeli olacagiz. Yoksa diger türlü motivasyonumuz düşer. Birbirimize köstek degil destek olalım. Haaa birde aktif olalım. Böylece gitsinnnn kilolar çabucak atalım ustumuzden fazlaliklari:KK66:

:)))) gel canim gel. Ne olursan ol yine gel. Ama söz verelim birbirimize iradeli olacagiz. Yoksa diger türlü motivasyonumuz düşer. Birbirimize köstek degil destek olalım. Haaa birde aktif olalım. Böylece gitsinnnn kilolar çabucak atalım ustumuzden fazlaliklari:KK66:

Evet ya artık amannn bugun yeyimde yarın baslarım demek olmasın. Bak kış bittiyor bahar geliyor. Yaza 4 ay kalmış. Millet tiril tiril gezerken ben popomu kapatcak seyler aramak istemiyorum artık:KK61:

Evet ya artık amannn bugun yeyimde yarın baslarım demek olmasın. Bak kış bittiyor bahar geliyor. Yaza 4 ay kalmış. Millet tiril tiril gezerken ben popomu kapatcak seyler aramak istemiyorum artık:KK61:

Ben cok motiveyim şuan ve kaçamak lafi duymak bile istemiyorum katilacak arkadaşlar ona göre katilsin simdiden soyleyeyim hatirlamışken bunu ilk sayfaya da yazayım:)) cidden yaza az kaldı. Ve 16-17 kilo vermem gerek ve kacamak yapmak gibi bir luksum yok:KK62::KK34:

Ben cok motiveyim şuan ve kaçamak lafi duymak bile istemiyorum katilacak arkadaşlar ona göre katilsin simdiden soyleyeyim hatirlamışken bunu ilk sayfaya da yazayım:)) cidden yaza az kaldı. Ve 16-17 kilo vermem gerek ve kacamak yapmak gibi bir luksum yok:KK62::KK34:

Cok haklısın. Bugun alısverişe çıkıcaktım ve hiç dayanamadığım seyler salam sosis ve türevleri. Almicam hiçbirini. Abanıcam sebzeye:KK53:
Benim sorunum eşim gec geldiği için aksam yemeğinin gec saate kalması. O gelmeden yemeye calıscam umarım basarabilirim.
Benim toplamda 25 kg vermem gerekiyor ama ilk hedefim 59u gormek

QUOTE="2KediAnnesi, post: 39455888, member: 539631"]Cok haklısın. Bugun alısverişe çıkıcaktım ve hiç dayanamadığım seyler salam sosis ve türevleri. Almicam hiçbirini. Abanıcam sebzeye:KK53:
Benim sorunum eşim gec geldiği için aksam yemeğinin gec saate kalması. O gelmeden yemeye calıscam umarım basarabilirim.
Benim toplamda 25 kg vermem gerekiyor ama ilk hedefim 59u gormek[/QUOTE]

Ben seninle -25 olana kadar varim canim. Ben o kadar vermeyebilirim ama koruma dönemini de yapsam yalnız bırakmam seni.. bu ara boy kilo durumunu bildirirsen ilk sayfaya eklerim seni takip ederiz cumartesi gunleri de tarti gunumu olsun ne dersin?? Yas kac bu arada ? Benim yaş 29.

QUOTE="2KediAnnesi, post: 39455888, member: 539631"]Cok haklısın. Bugun alısverişe çıkıcaktım ve hiç dayanamadığım seyler salam sosis ve türevleri. Almicam hiçbirini. Abanıcam sebzeye:KK53:
Benim toplamda 25 kg vermem gerekiyor ama ilk hedefim 59u gormek

Ben seninle -25 olana kadar varim canim. Ben o kadar vermeyebilirim ama koruma dönemini de yapsam yalnız bırakmam seni.. bu ara boy kilo durumunu bildirirsen ilk sayfaya eklerim seni takip ederiz cumartesi gunleri de tarti gunumu olsun ne dersin?? Yas kac bu arada ? Benim yaş 29.[/QUOTE]

Ben 25 yasındayım canım. 70 kiloyum boyum 157:KK48:
sen 16-17 verene kadar ben anca 59u gorurum zaten herhalde.
Tartı günü bencede cumartesi sabahı olsun. Cunku malum haftasonu dısarı cıkabiliyoruz yada misafir fln derken biraz kacırabilirim ben. Şişmeden tartılmak en dogrusu.

Ben seninle -25 olana kadar varim canim. Ben o kadar vermeyebilirim ama koruma dönemini de yapsam yalnız bırakmam seni.. bu ara boy kilo durumunu bildirirsen ilk sayfaya eklerim seni takip ederiz cumartesi gunleri de tarti gunumu olsun ne dersin?? Yas kac bu arada ? Benim yaş 29.

Ben 25 yasındayım canım. 70 kiloyum boyum 157:KK48:
sen 16-17 verene kadar ben anca 59u gorurum zaten herhalde.
Tartı günü bencede cumartesi sabahı olsun. Cunku malum haftasonu dısarı cıkabiliyoruz yada misafir fln derken biraz kacırabilirim ben. Şişmeden tartılmak en dogrusu.[/QUOTE]

Şöyle o zaman cumartesi iyi vermissen eğer haftasonu bir öğün olmak sartıyla istediğini ye ama kendine unuttuğun yada yememege alıştığın yiyecekleri hatirlatmamani tavsiye ederim. Diğer türlü tekrar diyet moduna girmek senin için zor olur.

Bu arada soğuk su içiyorum. Soguk suyu ısıtmak icin vücut extra kalori harcıyor umarim bendede işe yarar da boş yere hasta olmam:)

X