stediim eyi alamyorum bazen

evet cnm insan uzuluyor evet ama esin mezun olunca hersey dha farkli olucak emin ol

Okuyunca şaka mı acaba diye düşündüm..
Demek inceltici jeli satın alamıyorsunuz.
Aman ya Rabbim ağlamak istiyorum,nasıl olur böyle birşey..
Kardeşim kafa yapıyorsan git işine gücüne,zaten saracak yer arıyorum işsizlikten.
Bu krizde,iki çocuk doğurmayı,evlenmeyi biliyorsanız.Kremi de sürmeyivereceksin.:delphin:

Sakın sert yazmışsın,üstüne gitmişsin diye yorum yazmayın.
Bu sıkıntılı günlerde iki çocuk annesi birisi gelip,"incelitici krem alamıyorum" diye dert yanıyorsa bu yorumdan başkasını yazamam
.

Bunu tekrar tekrar oku :olmaz:
İnsanlar nelerle uğraşıyo, açılan konuya, dert edilen şeye bak ya
Şaka gibi :mymeka:

fazla tepkı verdınız bana gore..
sorunu sadece krem degıldır...
herşey ust uste gelmış olamazmı...
kımbılır belkıde kendını bu şekılde mutlu edıp aılesıne huzur verebılecektır....
ınsanların o ankı ruh halını nerden bılebılırızkı...

Bişeylerin birikimiyle bozuk bi moralle açılmış bi konu belli ki
Arkadaşım bugün jeli alsan yarın başka bişey çıkar
Eksikler istekler bitmez
Benim nacizane fikrim şudur ki
Öncelikle aç açıkta olmadığına şükredeceksin
Herşeyin yoluna girmesi için sabredeceksin
Ve elindekilere kanaat edeceksin

Huzuru bulacağını düşünüyorum
Allah ekmek bulamayanlara yardım etsin

Herkes bişeyler almak ister ama alamaz, önemli olan çocuklarınızın ve sizin sağlığınız bence gerisi boş sağlık olsun herzaman olur bugün olmazsa yarın yarın olmazsa öbür gün.

Millet işsiz evine ekmek götüremiyor , sen kıçıma süreceğim jelim yok diye üzülüyorsun. İnternet hattını kapat onun parası ile 2 ay sonra jelini alırsın nerene istersen sürersin...

nası yani??

ekmek buldun yedin su buldun içtin çocuklarının ihtiyacını karşıladında oturup şükretceğine selülit kremi alamıorum diemi üzülüosun :delphin:

bide demişsinki sadece bi örnek bunun gibi pek çok şeyi alamıorum.. ne gibi? vücut losyonu? yoksa en pahalısından parfüm mü?

yapma lütfen yaa... birde yardımlarınızı bekliorum demişssin, napalım mesela? boşver çoluğu çocuğu al kremini sürünmü dielim, yoksa kkcak yardım toplayıp kremmi alalım...

sahte bi konu olmasını diler gözlerinden öperim :kahve:

arkadaslar merhaba bazi gunelrim cok uzuntulu geciyor ama yapacak bsieyim yok ancak uzulup agliyorum kendi kendime arkadaslar esim 2 uc saat calisiyor ve okula gidiyor durumumuzpek yok 2 tanede cocougumuz var onalrin iviri ziviri derken ancak yetisiyor bazen ben cok sey begeniyorum ama alamiyorum neden esime fazla yuk olmamak icin yardimci olmak icin mesela red pepper jel duydum ama lamaiyorum bdie turkiyede oldugu icin bende calisamiyorum ama sabrediyoruz ev almak icin bile ugraiyoruz ama olmuyor hayrilisi diyorum arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum sagolun

ay evet şimdi farkettim yardım istediğini
kıyamam ya mafoldumben
aramızda 1er lira toplasak 80 kişi alırız jelini diimi ama süprizzzzz

Bilemiyorum yasiniz kac ama okul filan herhalde cok genc degilsiniz..Madem yurtdisina gittiniz herhalde bir amaciniz vardi..Madem ilk hedef ev almak o zaman her ikinizde calisabilirdiniz..Yasadigin ulkenin dilini calisarak cok daha kolay ogrenebilirdiniz..Esinizin okulu da bitseydi madem oyle yapsaydiniz cocuklari(Allah uzun omurler versin)..bu redjelly cok muhim birsey mi onu anlamadim:uhm: ornek olarak onu mu verdiniz?Bende yurtdisinda yasiyorum hedeflerimiz vardi onlari tamamladik sonra da cocuk sahibi olduk.,Avrupa da cocuk yardimi yapiyorlar,sigorta herseyi karsiliyor..cocuklariniz kac yasinda?onlari anaokuluna verip yarim gun bile olsa calisabilirisiniz..Insanoglu istedikten sonra herseyi yapar..Allah yardimciniz olsun.Son olarak Allah baska dert vermesin.

insanlık hali hergün bir olmuyor malesef...
özellikle evliyken çocuklar varsa durum daha değişir
ortada çocuk varsa öncelik onundur..sağlık giderleri,yiyeceği ,eğitim masrafları gibi...
bir tek eşiniz çalıştığına göre durumunuz bu aralar kötü olduğuna göre sizde bazı şeylerden
feragat etmek durumundasınız...
daha doğrusu herkes böyle yapmalı bana göre....
çünkü insanoğlu doyumsuzdur ihtiyaçları ve istekleri hiç bitmez ...
ne kadar çok sahip olursa o kadar çok istek artar ama hayatta biraz da duruma göre davranmak..
ayağını yorganına göre uzatmak gerekir...size tavsiyem biraz sabır istekleriniz için...

Back
X