aycaaaaaaa can oğluşlarrıımm :)) Kayıtlı Üye 18 Eylül 2008 5.049 168 173 Bursa 22 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #61 hayırlı olsun darısıtum bebek bekleyenlerin başına..
N NILBERA SeVGi KeLeBeĞi Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 6.086 96 363 38 22 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #62 hayırlı olsun inşallah ALLAH ım hayırlısıyla doğurmayı ve kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evalat eylesinopuyorumnanaktan
hayırlı olsun inşallah ALLAH ım hayırlısıyla doğurmayı ve kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evalat eylesinopuyorumnanaktan
Lady34 ♥Kocasının Bebek'i♥ Kayıtlı Üye 6 Haziran 2008 13.456 5 206 Rusya 23 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #63 Burcums .!.: Anammmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Bizim tayfaya bak çatır çatır doğuruyor. :roflol::roflol::roflol::roflol: Tebrik ederim Stella, çok güzel bir haber bu çok sevindim.... vereliniortakvereliniortakvereliniortak Lady bundan bilmemkaç sene sonra benimde bebişimi böyle duyuracan ona göre naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik Genişletmek için tıkla... sen bi ingilizceni öğren sonra evlen de düşünürüz :hulya: -tatlicadiarzu- cemre110 .!.: :dilcikar::dilcikar::dilcikar: bu bizden sakladığınız için üçünüze çok sevindim stellam bitanem hayırlı ömürlü sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim:Saruboceq: Genişletmek için tıkla... dil çıkarma bana cemre :mymeka:
Burcums .!.: Anammmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Bizim tayfaya bak çatır çatır doğuruyor. :roflol::roflol::roflol::roflol: Tebrik ederim Stella, çok güzel bir haber bu çok sevindim.... vereliniortakvereliniortakvereliniortak Lady bundan bilmemkaç sene sonra benimde bebişimi böyle duyuracan ona göre naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik Genişletmek için tıkla... sen bi ingilizceni öğren sonra evlen de düşünürüz :hulya: -tatlicadiarzu- cemre110 .!.: :dilcikar::dilcikar::dilcikar: bu bizden sakladığınız için üçünüze çok sevindim stellam bitanem hayırlı ömürlü sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim:Saruboceq: Genişletmek için tıkla... dil çıkarma bana cemre :mymeka:
firuze-1524 Bal kız & Bal oğlan Kayıtlı Üye 30 Mart 2008 7.686 12 358 Bursa 23 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #64 hayırlı olsun cnm
N NisaNurum Canım Kızım Canım oğlum Kayıtlı Üye 20 Şubat 2009 4.057 22 158 38 23 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #65 gözün aydın canım allah sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı hayırlı bi evladın olur inş
gözün aydın canım allah sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin sağlıklı hayırlı bi evladın olur inş
esteda Batuhan & Bertuğ canlarım Kayıtlı Üye 26 Şubat 2007 3.498 13 643 39 İstanbul 24 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #66 bu çok güzel bi haber ya çok mutlu oldum:dance: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin stellam:asigim:
bu çok güzel bi haber ya çok mutlu oldum:dance: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin stellam:asigim:
naneliseker bu bekleyiş beni yoruyor Kayıtlı Üye 3 Şubat 2009 5.919 4 156 Kahramanmaraş 24 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #67 çok tebrik ederim canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: darısı isteyenlerin başına :CüvCüv:
çok tebrik ederim canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: darısı isteyenlerin başına :CüvCüv:
Ocean Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2007 8.283 1.848 723 39 24 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #68 CAnım benim hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı konu sahibinin başına:smiley-cool:
CAnım benim hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı konu sahibinin başına:smiley-cool:
E EU3 Ziyaretçi 24 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #69 Stellam çok sevindim canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.
E EU3 Ziyaretçi 26 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #70 anaaaaaaaaaaam şoka girdim:1shok::1shok: hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsindeeeeeeeeeeeeee stellaaaaaaa nan o kadar msn de konuştuk hiç bişi sölemedin aha bu onun içün:mymeka: ay çok heycanlandıııımmmmmm tiyzemi oluyoz şimcik bizzzzzzzdelikafadulden
anaaaaaaaaaaam şoka girdim:1shok::1shok: hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsindeeeeeeeeeeeeee stellaaaaaaa nan o kadar msn de konuştuk hiç bişi sölemedin aha bu onun içün:mymeka: ay çok heycanlandıııımmmmmm tiyzemi oluyoz şimcik bizzzzzzzdelikafadulden
Stella İyiki yapmışım :) Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2008 3.791 7 358 İstanbul 26 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #71 teşekkür ederim kızlar darısı bebek isteyenlerin başına :asigim:
Hera Guru Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2008 5.857 82 363 26 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #72 stellam tebrikler kuzum çok sevindim zemuszemus demek bi kuzumuz daha geliyor :ecrin_bebek: sağlıkla kucakla meleğini inşallah darısı tüm dileyen arkadaşlarıma olsun.
stellam tebrikler kuzum çok sevindim zemuszemus demek bi kuzumuz daha geliyor :ecrin_bebek: sağlıkla kucakla meleğini inşallah darısı tüm dileyen arkadaşlarıma olsun.
Lady34 ♥Kocasının Bebek'i♥ Kayıtlı Üye 6 Haziran 2008 13.456 5 206 Rusya 26 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #73 Ocean .!.: CAnım benim hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı konu sahibinin başına:smiley-cool: Genişletmek için tıkla... efendimm :smiley-cool: inşallah :kedi: cubuk_kraker .!.: anaaaaaaaaaaam şoka girdim:1shok::1shok: hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsindeeeeeeeeeeeeee stellaaaaaaa nan o kadar msn de konuştuk hiç bişi sölemedin aha bu onun içün:mymeka: ay çok heycanlandıııımmmmmm tiyzemi oluyoz şimcik bizzzzzzzdelikafadulden Genişletmek için tıkla... hadi sıra sende benimki seni bekliyo :roflol:
Ocean .!.: CAnım benim hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı konu sahibinin başına:smiley-cool: Genişletmek için tıkla... efendimm :smiley-cool: inşallah :kedi: cubuk_kraker .!.: anaaaaaaaaaaam şoka girdim:1shok::1shok: hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsindeeeeeeeeeeeeee stellaaaaaaa nan o kadar msn de konuştuk hiç bişi sölemedin aha bu onun içün:mymeka: ay çok heycanlandıııımmmmmm tiyzemi oluyoz şimcik bizzzzzzzdelikafadulden Genişletmek için tıkla... hadi sıra sende benimki seni bekliyo :roflol:
Deryacik ...KUAFÖR OLDUM BEN... Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2007 7.731 10 156 38 İstanbul 26 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #74 Sağlıkla büyüsün canım
S su79 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2009 8 0 86 İstanbul 26 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #75 yaa kızlar sohbet kalktımı burdan
E EU3 Ziyaretçi 27 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Lady34 #76 Lady34 .!.: efendimm :smiley-cool: inşallah :kedi: hadi sıra sende benimki seni bekliyo :roflol: Genişletmek için tıkla... taaam elimden geleni yapıyorum ben :roflol::CüvCüv:
Lady34 .!.: efendimm :smiley-cool: inşallah :kedi: hadi sıra sende benimki seni bekliyo :roflol: Genişletmek için tıkla... taaam elimden geleni yapıyorum ben :roflol::CüvCüv: