• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stil danışmanı arıyorum

turkuaz2

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
2
0
286
İstanbul
Arkadaşlar herkese iyi geceler.Yıllardır kendime yakışanı bulmakta,saç modelime vs. karar vermekte zorlanıyorum. Bir profesyonelden yardım almak istiyorum.Google'da işime yarayacak bilgi bulamadım.Bana bir stil danışmanı önerebilecek olan var mı ?İstanbulda yaşıyorum.Teşekkürler şimdiden.

düzenli olarak güncel moda dergilerini takip etmeni tavsiye ederim.bende stil konusunda kendine güvenenlerdenim.stilistlik ve modelistlik eğitimi alıyorum.istediğin konularda yardımcı olabilirim.

ben moda tasarımcısıyım modelıst stılıst vıtrın dızanatoru stıl danışmanıyım.
bu işler moda dergılerı ıle olsa bbız meslek olarak bunu yapmazdık:19::19:
bır tarz belırlemene gerek yok.her tarz bır ınsana olabılır yeterkı stılın olsun.:32::32:
yardımcı olabılırım:3::3:

bır tarz belırlemene gerek yok.her tarz bır ınsana olabılır yeterkı stılın olsun.:32::32:

ya bende istiyorum banada yardımcı olurmusun ama ben antalyadayım:)

ya ben aslında sana danışmak isterim ama nasıl ulaşıcam sana, özel mesajda atamıyorum.

1buçuk yıldır özel bir şirkette moda danışmanlığı yapıyorum. giyim - aksesuar - moda konusunda fikir danışmak istersen özel mesaj ile ulaşabilirsin dilediğin gibi yardım edebilirim ;)

Arkadaşlar herkese iyi geceler.Yıllardır kendime yakışanı bulmakta,saç modelime vs. karar vermekte zorlanıyorum. Bir profesyonelden yardım almak istiyorum.Google'da işime yarayacak bilgi bulamadım.Bana bir stil danışmanı önerebilecek olan var mı ?İstanbulda yaşıyorum.Teşekkürler şimdiden.

merhabalar tamda beni arıyorsunuz ozaman Saç stilisti ve Renk danışmanıyım alışveriş asistanlıgı yapıyorum size yardımcı olabilirim

merhaba ben trabzonda yasıyorum.Baska sehirlerde de stil danışmanlığı yapabiliyor musunuz? eğer yapıyorsanız burdan ulaşabilir misiniz

İstanbul Moda Akademisi stil danışmanlığı mezunuyum.Güncel trendler,gardrop detoksu,imaj oluşturma, konularında uzmanım yardımcı olabilirim mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Back
X