ben moda tasarımcısıyım modelıst stılıst vıtrın dızanatoru stıl danışmanıyım.
bu işler moda dergılerı ıle olsa bbız meslek olarak bunu yapmazdık
bır tarz belırlemene gerek yok.her tarz bır ınsana olabılır yeterkı stılın olsun.
yardımcı olabılırım
bır tarz belırlemene gerek yok.her tarz bır ınsana olabılır yeterkı stılın olsun.
yardımcı olabılırım
Taylan Efe Çeki'yi Tavsiye Edebilirim...
o tıpsız gelsınd eben onu gıydırım nonosum ya bayılıorum emme konusmasına sıvrı dılıne
ben de arıyorum var mı yardım edebilicek biri
Arkadaşlar herkese iyi geceler.Yıllardır kendime yakışanı bulmakta,saç modelime vs. karar vermekte zorlanıyorum. Bir profesyonelden yardım almak istiyorum.Google'da işime yarayacak bilgi bulamadım.Bana bir stil danışmanı önerebilecek olan var mı ?İstanbulda yaşıyorum.Teşekkürler şimdiden.
yardımcı olabılırım
stil danışmanı arayanlar bana ulaşsın kızlar
İstanbul Moda Akademisi stil danışmanlığı mezunuyum.Güncel trendler,gardrop detoksu,imaj oluşturma, konularında uzmanım yardımcı olabilirim mail adresimden ulaşabilirsiniz.Arkadaşlar herkese iyi geceler.Yıllardır kendime yakışanı bulmakta,saç modelime vs. karar vermekte zorlanıyorum. Bir profesyonelden yardım almak istiyorum.Google'da işime yarayacak bilgi bulamadım.Bana bir stil danışmanı önerebilecek olan var mı ?İstanbulda yaşıyorum.Teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?