• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stiletto!!!!

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Su inanilmaz guzel ayakkabiyi nasil giyiyorsunuz?10 dakika giydim ayaklarim pert.Resmen aglayacaktim,yurudukce iskence artiyor.O kadar yuksekte degildi ama yine de tirnaklarim,parmaklarim cok acidi.Ve ayaklarim hep terliyor corapsiz ayakkabi giyince,buda ayakkabinin tam otursa da ayagimdan cikmasini sagliyor.Kramp hangi tur abiye ayakkabi olsa giriyor zaten hatta dolgu topukta da giriyor.Ayaklarim 39-40 numara,taraksiz gayet kibar taraksiz.Bir ayakkabi magazasina girdigimde bile ayaklariniz cok guzel cok zarif diyorlar hic problem yok yani.Stiletto giyenler nasil giyiyorsunuz?Nasil rahat ediyorsunuz?(bu arada duz taban degilim,ortopedik ve duz taban asla giyememisimdir)

Son düzenleme:
aslında ayagına uygun ayakkabı bulursan rahat olur
ben 19-20 yasımdan berı gıyerım
hep duz tabana mı alısıksın ? ayak kalıbına uygun mu almadın acaba

Su inanilmaz guzel ayakkabiyi nasil giyiyorsunuz?10 dakika giydim ayaklarim pert.Resmen aglayacaktim,yurudukce iskence artiyor.O kadar yuksekte degildi ama yine de tirnaklarim,parmaklarim cok acidi.Ve ayaklarim hep terliyor corapsiz ayakkabi giyince,buda ayakkabinin tam otursa da ayagimdan cikmasini sagliyor.Kramp hangi tur abiye ayakkabi olsa giriyor zaten hatta dolgu topukta da giriyor.Stiletto giyenler nasil giyiyorsunuz?Nasil rahat ediyorsunuz?
ben ig den almıştım 5 cm olandan çok rahtattı valla normalde asla giyemem topuklu ayakkabı ama onu giymiştim

Duz taban degilim tatlim,bende 20 yasindayim heves ediyorum iste :)
yok kız duz tabanmısın demedım :)
hep duz tabana mı alısıksın dıye hanı rahat ayakkabılardan sonra bırden bıre topukluya gectıysen
evde alıstırma yapabılırsın :)
rahat ayakkabıda gıyer gıymez ayagın mutluysa odur
bazı ayakkabılar cıdden işkenceye donusebılıyor bende gıye gıye ogrendım

yok kız duz tabanmısın demedım :)
hep duz tabana mı alısıksın dıye hanı rahat ayakkabılardan sonra bırden bıre topukluya gectıysen
evde alıstırma yapabılırsın :)
rahat ayakkabıda gıyer gıymez ayagın mutluysa odur
bazı ayakkabılar cıdden işkenceye donusebılıyor bende gıye gıye ogrendım
Spor giyiyordum ama topuklu ayakkabilarda daha rahatim fakat stiletto haric :(

Back
X