Tatlı Tarifi Stl Biskvili rmik Tatls(Resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
46
İzmir
hafif bir sütlü tatlı canlar...

.

3 su bardağı süt
8 yemek kaşığı irmik
8 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı buğday nişastası
1 paket vanilya
1 kaşık margarin
hindistancevizi
1 paket kakolu bisküvi

süt irmik şeker vanilya nişasta bir tencereye koyulup sureklı karıstırılarak pişirilir.kaynamaya başladığında içine margarin eklenir ve eridikten sonra ocaktan alınır.bir tepsi önce suyla ıslatılır ve tatlının yarısı tepsiye dökülür.üzerine bisküviler sıralanır ve kalan tatlı dokulur..uzerıne hındıstan cevızı ıle susleme yapılır.afıyetle yenir..

fotoraf0434.jpg

fotoraf0435.jpg

ellerine saglık cnm gözlerim acıldı
tatlı manyagıyımda azcuuk :delphin:

çok kolay ve çok güzel görunuyor ellerine sağlık canım benim bir ara bende deniyeyimopuyorumnanaktan cokacimcoook​

mmmmmmmmmmmhhhh cok leziz görüküyo taklim.....insallah bende bi ara yapar fotosunu yollarim....opuyorumnanaktan

güzel yuvacığında yaparsın inşallah ağzınızın tadında bir zerre katkım olsa mutlu eder beni cnm kardeşim.allaha emanetsiniz..:nazar:

mmm çok güzel görünüyor...

teşekkürler cnmmmopuyorumnanaktan

Eline sağlık çok sevdiğim bir tatlıdır hem yapması kolay hem de yemesi kaydirigubbakcemile3

aynen bacım aynen bilhassa yemesi bende en iyi onu yapıorm zaten:bbo:opuyorumnanaktan

çok kolay ve çok güzel görunuyor ellerine sağlık canım benim bir ara bende deniyeyimopuyorumnanaktan cokacimcoook​

bencede dene tatlım ben bunn görüntüsüne çok önem vermedim eminim çok daha güzelini yaparsın sen..öpüorm kocaman sevgi kelebekimmmmm bnm..opuyorumnanaktan

bu tatlıyı acil durumlarda yaparım eşim ve kızım bayılıyor ama ben üzerine toz fındık serpiyorum bolca öylede çok güzel oluyor tarçında yakışıyor hem kan şekerinide dengeliyor:81:

Back
X