Bebek İkinci El Stokke marka bebek arabası

ilknurcelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
278
67
Genel olarak hep kıyafet satışları gördüm ama yine de yazmak istedim Stokke marka araba satan varmı merak ediyorum.
Varsa lütfen paylaşır mısınız :)

IMG-20150603-WA0004.jpg
canim düşünürsen bu var elimde

Mail adresiniz varsa diger resimleride gönderirim hata oluştu yazdı gönderemedim diğerlerini. Puset +port bebe+pram pack seyahat çantası( yolculuk sırasında puseti icine koyuyosunuz ve zarar görmesini engelliyor pusetin550tl sıfırı ve turkiyede yok) +bakım çantası+yagmurluk+sineklik hepsi 1900 tl.sıfir fiyatı toplam 4700tl.

Mail adresiniz varsa diger resimleride gönderirim hata oluştu yazdı gönderemedim diğerlerini. Puset +port bebe+pram pack seyahat çantası( yolculuk sırasında puseti icine koyuyosunuz ve zarar görmesini engelliyor pusetin550tl sıfırı ve turkiyede yok) +bakım çantası+yagmurluk+sineklik hepsi 1900 tl.sıfir fiyatı toplam 4700tl.

ikodrg@gmail.com
Süper olur görmek isterim tüm parçaları.
Çok çok iyiymiş fiyatı.
Eşime de göstermek istiyorum. Sadece renk beni zorlar mı ona takıldım.
Mutlaka değerlendireceğim. İnşAllah ben düşünene kadar satmazsınız.

Açık renk ama çok güzel.
-Ne kadar kullandınız acaba?
Kirleniyor mu çok çabuk ben siyah bakıyordum yıkama sorunu nasılmolur diye.
Birde port bebenizde var onunla beraber mi veriyorsunuz?
Belirlediğiniz fiyat nedir?

3yıldan az kullandım oğlum son zamanlarda hep yürümek istedi.temizlik problem olmuyor kumaşlari kolaylıkla makinede yıkaniyor.ben gayet memnundum.port bebe yeni gibi.ben yurtdışından aldım hepsini.gayet iyi durumda

3yıldan az kullandım oğlum son zamanlarda hep yürümek istedi.temizlik problem olmuyor kumaşlari kolaylıkla makinede yıkaniyor.ben gayet memnundum.port bebe yeni gibi.ben yurtdışından aldım hepsini.gayet iyi durumda

Anladım çok iyi o halde. Peki hangi şehirdesiniz?

ikodrg@gmail.com
Süper olur görmek isterim tüm parçaları.
Çok çok iyiymiş fiyatı.
Eşime de göstermek istiyorum. Sadece renk beni zorlar mı ona takıldım.
Mutlaka değerlendireceğim. İnşAllah ben düşünene kadar satmazsınız.
Yolluyorum simdi fotoları mailinize.akşam haber verirseniz sevinirim kararınızı.

X