Doğuma Hazırlık Stokke Xplory Kullanan Var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

merve_uk

Ayyıldızı'M
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.804
222
173
Hala araba konusunda bi karara varamadık, kullanan arkadaşlar varsa görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum

bu bebek arabasının fiyatı 3000 tl kötü olma ihtimali yok.. durumunuz varsa mutlaka alın derim :)

cnm biz de senin gibi çok kararsız kaldık araba konusunda stokke xplory almaya karar vermiştim ama vazgeçtim sebebi çok büyük olması ve kullananların bebiş biraz büyüyünce bastona geçmesi. bugaboo bee alıcam ben hem kullanışlı hem kaliteli bence bugabooyu göz ardı etme derim

Araba bagajından dolayı yer sıkıntımız yok, bagajımız çok geniş. bugaboo'yu çok beğendim ama gönlüme yatan stokke. Zaten 1,5-2 yaşına geldiğinde mutlaka bi baston alıcam.

bagajdan dolayı deil de yaşadığım şehir şartlarından dolayı vazgeçtim olur da tekken otobüse minibüse binersem stokke beni zorlar gibi geldi. ama senin böyle sıkıntıların yoksa stokkeyi almakta çekinme ilk gördüğümde aşk yaşamıştım ben

Biz de yeni aldık arabamızı. stokke ye bakmıştık ancak benim içime sinen bugaboo cameleon 3 oldu.Pek çok kez deneme fırsatım oldu ,sürüşü çok kolay ve ülkemizin yollarını da göz önüne aldığında tekerlekleri inanılmaz rahat gidiyor.Magazada denemeni tavsiye ederim.

Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın...
tekerlekleri çok kaba geliyor bana da bugaboo camelon modelinin. Bu gidişle sırtımızda taşıcaz bebişi :) hiç bi şey alamıcaz. Herşeyde bi kusur bulursam

Bende cok inceledim arabalari xplory cok buyuk agir uzerindeki pusetiyle katlanmiyor die vazgectim.. bugaboo da niyeyse icime sinmedi yoksa esim en mantiklisi bugaboo bee diye soyleniyordu.. ben stokke ciydim... en son scoot modeline karar verdik aldik.. icine uyku tulumuyla birlikte... cok memnunum.. dogumdan itibaren kullaniliyor.. araba koltugunu arabaya sabitledik tak cikar yapmiycaz.. tek elle rahatca katlayabiliyoruz bircok arabaya gore cok daha az yer kapliyor.. kullanimi zaten cok kolay... ask yasiyorum sanirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…