Yönlendirme yaptır biz elden ele gittikRiske edip gideceğiz mecbur diyorsunBen yine ne olur ne olmaz kadın doğuma da sıra alayım hastane de dımdızlak kalmayalım
Evet muzkican benımde biri bu gende digeride c677t genımde canım sadece benım ikiside benim homozigot. Dedıgım gıbı doktorum onemlı genlerde degıl ama tedbır amaclı dıger hamılelıgınde kan sulandırı uygulayalım dedi
Anladım yavrum o zaman benim şuan kullanmama gerek yok mu ? Doktor bana da böyle mi der sence. Kimisi gebe kalmadan kullanıyor acaba bizde önlem amaçlı böyle mi yapsak ?Evet muzkican benımde biri bu gende digeride c677t genımde canım sadece benım ikiside benim homozigot. Dedıgım gıbı doktorum onemlı genlerde degıl ama tedbır amaclı dıger hamılelıgınde kan sulandırı uygulayalım dedi
Benim doktprum bebek düşünmeye basladıgın zaman gunde 1 kez 10 mg coraspin baslayacagız onden tedbir olarak hamilelik oluncada 400 lükmğ demişti ne oskapar baslayacagız demişti sende bence coraspin baslayabilirsin bır sakıncası olmaz heralde ama doktoruna yınede sor sen bi muskimAnladım yavrum o zaman benim şuan kullanmama gerek yok mu ? Doktor bana da böyle mi der sence. Kimisi gebe kalmadan kullanıyor acaba bizde önlem amaçlı böyle mi yapsak ?
Tamam bebişim öyle yapayım o zamanBenim doktprum bebek düşünmeye basladıgın zaman gunde 1 kez 10 mg coraspin baslayacagız onden tedbir olarak hamilelik oluncada 400 lükmğ demişti ne oskapar baslayacagız demişti sende bence coraspin baslayabilirsin bır sakıncası olmaz heralde ama doktoruna yınede sor sen bi muskim
Kapıyıda çarp suratına jessimTamam bebişim öyle yapayım o zamanumarım adam akıllı doktor bulurum bende git eve birşey yok filan derse valla kendim aspirin alır içerim
He bak kapıyı da unutmayayım doğru dedinKapıyıda çarp suratına jessimbence oyle der sanada kuzum coraspin basla der ya coraspin veriyorlar yada ecopirin mi neydi o galiba
Yanı bunu soylemene ragmen neden baslamadıkı kan sulandırıcı hayret yani jess bencede rısklı gebelik doktoruna git daha etkili olur kuzumHe bak kapıyı da unutmayayım doğru dedinorimmm inşallah ilaç filan başla der. Normal kadın Doğuma da değil riskli gebelik uzmanına gideceğim artık oda eve yollarsa yakarım her yeri. Zaten ilk doktordan memnun kalmadım. Dediğim halde ailemde pıhtılaşma var umursamadı.
Söyledim umursamadı bile daha gebeliğin ilk haftasıydı hemde. Allah’a havale ediyorum başka da birşey demiyorum. Eğer sebep olduysa iki elim yakasında.Yanı bunu soylemene ragmen neden baslamadıkı kan sulandırıcı hayret yani jess bencede rısklı gebelik doktoruna git daha etkili olur kuzum
Diğer gebelikte vermicem desede veren doktor bulana kadar gez bence jes aklında kalacagına yap inşallah kan sulandırıcı şifan olurSöyledim umursamadı bile daha gebeliğin ilk haftasıydı hemde. Allah’a havale ediyorum başka da birşey demiyorum. Eğer sebep olduysa iki elim yakasında.
İnşallah cancağzım inşallahhhhDiğer gebelikte vermicem desede veren doktor bulana kadar gez bence jes aklında kalacagına yap inşallah kan sulandırıcı şifan olur
Merhaba, benim de c677t’de homozigot var ama doktor b vitamini kompleksiyle coraspin verdi 2 ay daha korun dedi. Size de böyle bir şey demişler miydi acaba?Evet muzkican benımde biri bu gende digeride c677t genımde canım sadece benım ikiside benim homozigot. Dedıgım gıbı doktorum onemlı genlerde degıl ama tedbır amaclı dıger hamılelıgınde kan sulandırı uygulayalım dedi
Merhaba, benim de c677t’de homozigot var ama doktor b vitamini kompleksiyle coraspin verdi 2 ay daha korun dedi. Size de böyle bir şey demişler miydi acaba?
Ay ne güzel yaYok bana b vit kompleksi gibi bişey vermedi canım sadece bebek dusunmeye basladıgında coraspine baslayacagız dedi
Canım merhaba senle konuştuk ya senin yönlendirmen ve illa bu tersler de olsun demen üstüne ben gittim bu protein s c tiroid testlerini yaptırdım sana atarsam bakar mısın zahmet olmazsa ?Canım mesela en önemli olan faktör 5 ve 2 normal çıkmış bu çok güzel birşey.Sadece bir geninde sıkıntı var.Doktorlar genellikle bunu önemsemez ancak senin daha önce düşüğün olduğu için risk almamak adına kan sulandırıcı verebilirler.Mesela benim burada merak ettiğim bazı değerler yok.Örneğin lupus protein s tiroid gibi üst düzey testler yapıldı mı?Onlarda çok önemli.
Tabi canım anlayebildiğim kadarıyla bakarımCanım merhaba senle konuştuk ya senin yönlendirmen ve illa bu tersler de olsun demen üstüne ben gittim bu protein s c tiroid testlerini yaptırdım sana atarsam bakar mısın zahmet olmazsa ?
Bunlar canım sana zahmet olacak çok teşekkür ederimTabi canım anlayebildiğim kadarıyla bakarım
Canım protein c normal ama protein s bir tık düşük geldi ama çok yüksek bir oran değil.Doktor bu değerleri birlikte değerlendirecektir.Ayrıca crp bi tık yüksek yakın zamanda enfeksiyon mu geçirdin?onun dışında diğer değerler normal görünüyor.Bunlar canım sana zahmet olacak çok teşekkür ederim
Enfeksiyon geçirdim mi İnan bilmiyorum ama kürtaj sonrası arttı. Çünkü gebeyken Eylül’de 0.54 tü o değer. Bana antibiyotik de vermemişti kürtaj sonrası muhtemelen enfeksiyon oluştu ondan arttı. İdrarda da 600 bakteri çıktı çünkü kürtajdan önce oda yoktu.Canım protein c normal ama protein s bir tık düşük geldi ama çok yüksek bir oran değil.Doktor bu değerleri birlikte değerlendirecektir.Ayrıca crp bi tık yüksek yakın zamanda enfeksiyon mu geçirdin?onun dışında diğer değerler normal görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?