🛑Kürtaj Sonrası Pıhtılaşma Testi Sonuçlarım 🛑

Riske edip gideceğiz mecbur diyorsun Ben yine ne olur ne olmaz kadın doğuma da sıra alayım hastane de dımdızlak kalmayalım
Yönlendirme yaptır biz elden ele gittik

Reactions: JES
Evet muzkican benımde biri bu gende digeride c677t genımde canım sadece benım ikiside benim homozigot. Dedıgım gıbı doktorum onemlı genlerde degıl ama tedbır amaclı dıger hamılelıgınde kan sulandırı uygulayalım dedi

Anladım yavrum o zaman benim şuan kullanmama gerek yok mu ? Doktor bana da böyle mi der sence. Kimisi gebe kalmadan kullanıyor acaba bizde önlem amaçlı böyle mi yapsak ?

Anladım yavrum o zaman benim şuan kullanmama gerek yok mu ? Doktor bana da böyle mi der sence. Kimisi gebe kalmadan kullanıyor acaba bizde önlem amaçlı böyle mi yapsak ?
Benim doktprum bebek düşünmeye basladıgın zaman gunde 1 kez 10 mg coraspin baslayacagız onden tedbir olarak hamilelik oluncada 400 lükmğ demişti ne oskapar baslayacagız demişti sende bence coraspin baslayabilirsin bır sakıncası olmaz heralde ama doktoruna yınede sor sen bi muskim

Tamam bebişim öyle yapayım o zaman umarım adam akıllı doktor bulurum bende git eve birşey yok filan derse valla kendim aspirin alır içerim

Tamam bebişim öyle yapayım o zaman umarım adam akıllı doktor bulurum bende git eve birşey yok filan derse valla kendim aspirin alır içerim
Kapıyıda çarp suratına jessim bence oyle der sanada kuzum coraspin basla der ya coraspin veriyorlar yada ecopirin mi neydi o galiba

Kapıyıda çarp suratına jessim bence oyle der sanada kuzum coraspin basla der ya coraspin veriyorlar yada ecopirin mi neydi o galiba
He bak kapıyı da unutmayayım doğru dedin orimmm inşallah ilaç filan başla der. Normal kadın Doğuma da değil riskli gebelik uzmanına gideceğim artık oda eve yollarsa yakarım her yeri. Zaten ilk doktordan memnun kalmadım. Dediğim halde ailemde pıhtılaşma var umursamadı.

Yanı bunu soylemene ragmen neden baslamadıkı kan sulandırıcı hayret yani jess bencede rısklı gebelik doktoruna git daha etkili olur kuzum

Yanı bunu soylemene ragmen neden baslamadıkı kan sulandırıcı hayret yani jess bencede rısklı gebelik doktoruna git daha etkili olur kuzum
Söyledim umursamadı bile daha gebeliğin ilk haftasıydı hemde. Allah’a havale ediyorum başka da birşey demiyorum. Eğer sebep olduysa iki elim yakasında.

Söyledim umursamadı bile daha gebeliğin ilk haftasıydı hemde. Allah’a havale ediyorum başka da birşey demiyorum. Eğer sebep olduysa iki elim yakasında.
Diğer gebelikte vermicem desede veren doktor bulana kadar gez bence jes aklında kalacagına yap inşallah kan sulandırıcı şifan olur

Diğer gebelikte vermicem desede veren doktor bulana kadar gez bence jes aklında kalacagına yap inşallah kan sulandırıcı şifan olur
İnşallah cancağzım inşallahhhh Allahım kimseye dermansız dert vermesin

Merhaba, benim de c677t’de homozigot var ama doktor b vitamini kompleksiyle coraspin verdi 2 ay daha korun dedi. Size de böyle bir şey demişler miydi acaba?

Yok bana b vit kompleksi gibi bişey vermedi canım sadece bebek dusunmeye basladıgında coraspine baslayacagız dedi
Merhaba, benim de c677t’de homozigot var ama doktor b vitamini kompleksiyle coraspin verdi 2 ay daha korun dedi. Size de böyle bir şey demişler miydi acaba?

Yok bana b vit kompleksi gibi bişey vermedi canım sadece bebek dusunmeye basladıgında coraspine baslayacagız dedi
Ay ne güzel ya ben ağustosta 16 haftalık düşük yaptım şimdi tekrar bebek istiyoruz, düşük sebebi bu gene bağlanmadı, enfeksiyon dendi ama tedbiren pıhtılaşma testi yaptırdık, doktorum da perinatolog sanırım biraz fazla tedbirli, pıhtılaşma sonucu öncesi deneyebilirsiniz dedi, pıhtılaşma çıkınca homosistein tahlili yaptırdı onun da sonucu çıkınca 2 ay daha korunun dedi. Ama benim biraz şüphelerim var, size homosistein tahlili yapıldı mı acaba ya da şimdi hamile misiniz

Canım merhaba senle konuştuk ya senin yönlendirmen ve illa bu tersler de olsun demen üstüne ben gittim bu protein s c tiroid testlerini yaptırdım sana atarsam bakar mısın zahmet olmazsa ?

Canım merhaba senle konuştuk ya senin yönlendirmen ve illa bu tersler de olsun demen üstüne ben gittim bu protein s c tiroid testlerini yaptırdım sana atarsam bakar mısın zahmet olmazsa ?
Tabi canım anlayebildiğim kadarıyla bakarım

Eklentiler

• D8F23EBC-BCFE-4AA8-93F5-A8C7AC5B7695.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 54
  • F8036610-E86E-4A66-97B0-49907FA700C1.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 47
  • CB176CF4-C098-4198-8FC1-8B78BBFEF7E2.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 46
  • 16840834-6F84-470E-9E92-6589ACB48FF3.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 55
  • E1761674-724F-40D7-88C2-EF8C841CB759.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 4716E47A-519B-453D-9AAD-499D226C5EE2.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 8CCA9C81-2B8E-4C8F-931E-1828E08B3C22.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 6B9014C1-198F-4157-B50B-43E1CB0FCB61.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 5BF18318-3D25-4AB2-A671-D6B49F30D9F6.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 18F19C48-C657-4E43-B1D4-73B3E564AB56.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 49
  • CC3E0881-597C-4767-90FA-647EA1650860.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 53
Bunlar canım sana zahmet olacak çok teşekkür ederim
Canım protein c normal ama protein s bir tık düşük geldi ama çok yüksek bir oran değil.Doktor bu değerleri birlikte değerlendirecektir.Ayrıca crp bi tık yüksek yakın zamanda enfeksiyon mu geçirdin?onun dışında diğer değerler normal görünüyor.

Enfeksiyon geçirdim mi İnan bilmiyorum ama kürtaj sonrası arttı. Çünkü gebeyken Eylül’de 0.54 tü o değer. Bana antibiyotik de vermemişti kürtaj sonrası muhtemelen enfeksiyon oluştu ondan arttı. İdrarda da 600 bakteri çıktı çünkü kürtajdan önce oda yoktu.

Birde canım bu protein s düşüklüğü ve benim pıhtılaşmadaki sonucuma bakılınca iğne mi kullanmam gerek sence gebelik olunca ?

Şu an da da 100 mg coraspirin kullanıyorum. Bir sorun olmaz değil mi ? Doktor olmaz dedi. Ama güvenmiyorum ben. 1 hafta önce de gerek yok demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…