- Konu Sahibi AysegulLove
-
Merhaba arkadaşlar
Haziranda evleniyorum evimiz maalesef kira fakat abimin evinde kiraci olacağım yani "Almanyadan oğlum geliyor evi boşalt" durumu olmaz fakat ev yari bodrum Yani çok çabuk tozlaniyor.
Dün perdeciye gittim perdelerimi diktirmeye baslayayim dedim yere kadar tül yanlarda fon ve güneşlik düşünüyorum perdeci güneşligi stor tavsiye etti ben klasik eski model istedim.Daha önce hiç kullanmadim stor etrafimda kullananda pek az çok kararsiz kaldim aranizda kullanan var mi sizin tavsiyeniz nedir ?
Yardimci olursaniz çok sevinirim
ben sana fikrimi söyliyim bence stor daha iyi hem güzel duruyo hemde ütü derdi yok
Temizliğinden endişe ediyorum zor olur mu ki acaba ? Perdeci süpürge ile tozunu al sonra ıslak bezle sil dedi ama ne bileyim cesaret edemiyorum ;(
yok canım ya hiç zor değil ablam senelerdir kullanıyo hiç sorun yaşamadı ama tülleri mekanizma alma onları kullanmak çok zor yıkarken söküyosun tekrar takarken çok zorluk oluyo pişman olursun. bende stor almayı düşünüyorum
Yok canım düz desenli tül alacağım yanlara da fon düşünüyorum sadece güneşliktr kararsi kaldim normal mi olsun stor mu diye
hmm anladım canım ben stor istiyorum mutfağa da zebra istiyorum. zebralara da bak istersen stor tarzı ama hem tül olarak hemde stor olarak kullanılıyo
Yengemde mutfağa zebra almıştı çok rahat diyo iki yildir hiç yikamamis kirlenmiyo kolay kolay diyo :)
Merhaba arkadaşlar
Haziranda evleniyorum evimiz maalesef kira fakat abimin evinde kiraci olacağım yani "Almanyadan oğlum geliyor evi boşalt" durumu olmaz fakat ev yari bodrum Yani çok çabuk tozlaniyor.
Dün perdeciye gittim perdelerimi diktirmeye baslayayim dedim yere kadar tül yanlarda fon ve güneşlik düşünüyorum perdeci güneşligi stor tavsiye etti ben klasik eski model istedim.Daha önce hiç kullanmadim stor etrafimda kullananda pek az çok kararsiz kaldim aranizda kullanan var mi sizin tavsiyeniz nedir ?
bnce stor kullan güneşlik ten daha rahat str kullanmak bn kullanıyorumm memnun kalırsın... bide nerde oturyorsun bilmiyorum ama bn senin yerinde olsam perdelerimi diktirtirim storları sosyete pazarından al aynı mal fiyat farkı var perdeciler daha pahalı satıyor...
kesinlikle klask tatlım stor sadece mutfağa yakışıyor yeni konu mu bilmem ama inş klask yaptırmışsındırMerhaba arkadaşlar
kesinlikle klask tatlım stor sadece mutfağa yakışıyor yeni konu mu bilmem ama inş klask yaptırmışsındır
Canim tavsiyen için teşekkür ederim bayrampasa oturuyorum tülümü ve fonlarımı diktircem sadece güneşlikte kararsız kaldim normal perde mi yok stor m olsun diye birde pencereleri acarken sorun oluyor mu storlar ?
Evett yeni konu
Ön odalari klasik yaptirayim arka odaları mutfak ve yatak odasini stor yaptirayim diyorum da yatak odasında pencere açacağım zaman stor sıkıntı olur klasik yaptırırım galiba sadece mutfak kalıyo mutfağa da zebra yaptirmayi düşünüyorum
yok canım nie sorun olsunn mekanizmalı zaten çekince yukarı çıkıo indirince iniyor... bn tavsiye ederimm..bide gerçekten bn diktirdim perdeciye storlarımı sonra pişman oldum sosyete pazarında daha uygunn.. bütceni düşünüyorsan...
Düşünülecek bütçe bile kalmadi ki artık :))
Düğünü Nişanlımla ikimiz yapıyoruz eşyalarımiz herşey ikimizde birikmiş parasida yok daha şimdiden dibe vurduk yanisosyete pazarinda tül de vardir dimi yaa birde bu sosyete pazarı ramide ki pazar dimi ? Hangi günler kuruluyor ?
yok canım nie sorun olsunn mekanizmalı zaten çekince yukarı çıkıo indirince iniyor... bn tavsiye ederimm..bide gerçekten bn diktirdim perdeciye storlarımı sonra pişman oldum sosyete pazarında daha uygunn.. bütceni düşünüyorsan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?