Stor güneşlik mi klasik güneşlik mi?

AysegulLove

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
69
4
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Haziranda evleniyorum evimiz maalesef kira fakat abimin evinde kiraci olacağım yani "Almanyadan oğlum geliyor evi boşalt" durumu olmaz fakat ev yari bodrum Yani çok çabuk tozlaniyor.
Dün perdeciye gittim perdelerimi diktirmeye baslayayim dedim yere kadar tül yanlarda fon ve güneşlik düşünüyorum perdeci güneşligi stor tavsiye etti ben klasik eski model istedim.Daha önce hiç kullanmadim stor etrafimda kullananda pek az çok kararsiz kaldim aranizda kullanan var mi sizin tavsiyeniz nedir ?
Yardimci olursaniz çok sevinirim

ben sana fikrimi söyliyim bence stor daha iyi hem güzel duruyo hemde ütü derdi yok

Temizliğinden endişe ediyorum zor olur mu ki acaba ? Perdeci süpürge ile tozunu al sonra ıslak bezle sil dedi ama ne bileyim cesaret edemiyorum ;(

yok canım ya hiç zor değil ablam senelerdir kullanıyo hiç sorun yaşamadı ama tülleri mekanizma alma onları kullanmak çok zor yıkarken söküyosun tekrar takarken çok zorluk oluyo pişman olursun. bende stor almayı düşünüyorum

Yok canım düz desenli tül alacağım yanlara da fon düşünüyorum sadece güneşliktr kararsi kaldim normal mi olsun stor mu diye

Yok canım düz desenli tül alacağım yanlara da fon düşünüyorum sadece güneşliktr kararsi kaldim normal mi olsun stor mu diye

hmm anladım canım ben stor istiyorum mutfağa da zebra istiyorum. zebralara da bak istersen stor tarzı ama hem tül olarak hemde stor olarak kullanılıyo

Canım bende mutfak güneşliğimi tül güneşlik beraber storlar var öyle düşünüyorum

bende tıpkı sizin gibi kararsızım güneşlikmi ? stor mu ? konusunda yıkama ve temizlik derdi düşündürüyor benide takipteyim konunuzu :)
kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz :)

bnce stor kullan güneşlik ten daha rahat str kullanmak bn kullanıyorumm memnun kalırsın... bide nerde oturyorsun bilmiyorum ama bn senin yerinde olsam perdelerimi diktirtirim storları sosyete pazarından al aynı mal fiyat farkı var perdeciler daha pahalı satıyor...

Canim tavsiyen için teşekkür ederim bayrampasa oturuyorum tülümü ve fonlarımı diktircem sadece güneşlikte kararsız kaldim normal perde mi yok stor m olsun diye birde pencereleri acarken sorun oluyor mu storlar ?

kesinlikle klask tatlım stor sadece mutfağa yakışıyor yeni konu mu bilmem ama inş klask yaptırmışsındır

kesinlikle klask tatlım stor sadece mutfağa yakışıyor yeni konu mu bilmem ama inş klask yaptırmışsındır

Evett yeni konu
Ön odalari klasik yaptirayim arka odaları mutfak ve yatak odasini stor yaptirayim diyorum da yatak odasında pencere açacağım zaman stor sıkıntı olur klasik yaptırırım galiba sadece mutfak kalıyo mutfağa da zebra yaptirmayi düşünüyorum

Canim tavsiyen için teşekkür ederim bayrampasa oturuyorum tülümü ve fonlarımı diktircem sadece güneşlikte kararsız kaldim normal perde mi yok stor m olsun diye birde pencereleri acarken sorun oluyor mu storlar ?

yok canım nie sorun olsunn mekanizmalı zaten çekince yukarı çıkıo indirince iniyor... bn tavsiye ederimm..bide gerçekten bn diktirdim perdeciye storlarımı sonra pişman oldum sosyete pazarında daha uygunn.. bütceni düşünüyorsan...

aynen tatlım storu hiç sevemedim ben düz güneşilkleri seviyorum yatak odasınada klasik perde en güzeli

Düşünülecek bütçe bile kalmadi ki artık :))
Düğünü Nişanlımla ikimiz yapıyoruz eşyalarımiz herşey ikimizde birikmiş parasida yok daha şimdiden dibe vurduk yani sosyete pazarinda tül de vardir dimi yaa birde bu sosyete pazarı ramide ki pazar dimi ? Hangi günler kuruluyor ?

görünüş olarak stor güzel duruyor öyle sürekli yıkama derdi yok cnm bazı halı yıkamacılarda yıkıyor yani.mutfakta kapın varsa stor zor oluyor haberin olsun balkona sürekli çıkıldığı için aç kapa zor

bn bahçeşehirdekine gitmiştim ama esenlerin orda ikea var ordada çok uygun bahaus var kendin duvardan 5 cm kenarlarında boşluk bırakcak şekilde ölç ortadan salona mesela daha uygun ...bn bir stru 250 dktiler... günah pişmanım şimdi eşim zebra aldı sosyeteden 65 tl aradaki farka bak ikea bahaus ordada aynı fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…