straplezimi neyle giyebilirim ?

bence kotla hiç olmaz. altdan açık renkli bir etek daha güzel olur pileli bi etek ya da dar paça ama keten bi pantolon.

aslında bunu geçen sene aldım... mağazada denediğimde aşık oldum o gün arkaaşım alma dedi çıktık. daha sonra bi arkadaşım benim için eskişehire gitti onlarda istanbuldan getirrtti son kalanı ama yaz bitince giyemedim tabi

kesinlikle giymelisin artık, mevsimi de geldi, önerimi dene derim ben, o kombinasyona bayılıyorum, çok havalı...

ben bide tarzımı belirtiyim bence asiyim rockcıyım deidklerindenim renkli pek giymem ama ayıptır söylemesi göğüsüm dolgun olduğundan straplez çok tercih ediyorum gözlük pek kullanmam ama kullandığımda kemikli siyah gözlükler kırmızı rujlar olur... kırmızı oje vazgeçilmezim siyahla bordo yada kırmızı uyumunu kullanmayı severimmmm

çok açık renk yani buz mavisi gibi skinny bir jeanle olabilir bence beyaz skinnyde güzel olur kırmızı ayakkabılarla tamamlarsın ama tam tarz istiyorsan bence buz mavi lekeli hatta yırtık tarzda olabilir

tabi renkleri falan uymayabilirde tarz olarak göstermek istedim.bence kotla şifon çok yakışıyor.tabi altta da çizme çok uyumlu olur ama yazın çizme giymek oldukça zor ama gladyatör tipi sandaletler de güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…