Strateji Konusunda Öneri Yardım Vs

Rahatsiz etmedi, öyle olsa neden kutlayip devamini dileyeyim? Sadece bu konuyla hic baglantisini kuramadim.

Ancak benim mesajimdan bunu cikarttiysaniz sizin sosyal anlamda gercekten pişmeniz gerekiyor.

Bana gelince, iş hayatimda da strateji kullanmiyorum ki 😐 dümdüz gidip gorevim neyse yapip cikiyorum. Sosyal hayatim planlidir, strateji dediginiz buysa evet oyle yasiyorum. Herkesle kuracagim iletisim bir degildir. Bir yerde konusacagim ve konusmayacagim konu bellidir. Herkesin kapasitesi, ilgisi, meraki ayni degilki herkesle ayni iletisimi kurayim.

Kayinvalidemle bas edemiyorsam araya mesleki basari karistirmam. Derim ki ben bu kadinla iletisimde sorun yasiyorum, gerek ondan gerek benden kaynakli olabilir. Hayatin baska alanindaki basari bu konuya nasil örnek olsun?
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Bazı yerde sadece eğitim ezbere dayalı oluyor .Heleki ülkemizde eğitim yetersiz kalıyor sanırım .Özellikle insan ilişkilerine yönelik yaşama dair hayat dersleride ilave edilse .Sanırım gençler daha donanımlı olacak bazı konularda .Yüksek ego maalesef zararlı .

Ben kendimi zaten savunduğum için 6 aydır konuşmuyoruz zaten. Nereden biliyorsunuz yapmayacağımı. Beni nişanlandığımdan beri avucunun içine alıp yönetemediği için bunca hırslı. Sorun orada. Beni güdemiyor bu da onu delirtiyor.
Nisanlandigim anda bunu anlasam evlenmezdim başka sözüm yok

O kadar yanlış anlamissiniz ki
6 ay konuşmamak hiç bir sorun çözümünde işe yaramaz

Back