strawberry net :(

sweety_eva

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2006
363
465
323
yeni düzenlemeden dolayı ;

'30.03.2005 tarihli ve 25771 sayılı resmi gazete'de yayımlanan 5324 sayılı kozmetik
kanununun ikinci maddesiyle kapsamı belirlenmiş olan kozmetik ürünlerinin posta ve hızlı
kargo yoluyla getirilmesi mümkün bulunmamaktadır'

strawberry net anasayfasına 'Geçici olarak Türkiye'ye gelen siparişler kabul edilmez' yazmış.

ayın 21inde verdiğim sipariş gümrüğe takılıp kalmış.ayın 22sinde verdiğim sipariş hala paketleniyor.en azından ellerinden çıkmamış olan ürünlerin parasını iade etsinler istiyorum.ne yapmalıyım?

formda gecenlerde gözüme hukuk bolumunde tüketiçi hakları dıye bı yer takılmısdı ama oraya baktınızmı olmazsa tüketiçi hakkının telefon numarasını ınternetten bulun bı arayıp bıde yetkılılere danısın bu durum cok cıddı hem para vremıssın hem malını alamıyorsun bence bı bılene danısın

benimde bugün %13 indirimim vardı ama gönderim yapmıyorlarmış

canım sende mail at müşteri hizmetlerine

kızlar müşteri hizmetlerine mail attım cevap bekliyorum zaten.olmadı yoygunun dediğini yaparım.bu kadar insanı mağdur ediyorlar ya çok canım sıkıldı

Konu içeriği nedeniyle "Tüketici şikayetleri"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

kaç gündür paketlenen siparişim iptal talebiyle ilgili mailimden 1 saat sonra depodan gönderiliyor ne hikmetse çıldırıcam artık

canım onlara acık acık sizinle müşteri memnunıyetınızden işteri hizmetlerinizden memnun kalmadım ve müşterinizi kaybettınız bakımından bı meıl at gıtsın hiç degılse içinde kalmasın eyer yıne bı aksılık olacak olursada şirketınızı tüketiçi hakkını şikayet edıcem de bak sonrasında ne bı aksılık kalır nede başka bısey delırmede gerek yok cnm bozma o tadlı canını bunlara degmez

ben de sipariş veriyorum ama gönderim yok yazıyor türkiyeye. bu geçici mi kızlar. yoksa artık oradan alışveriş yapamayacak mıyız ?

Kızlar yeni yasa kapsamında yurt dısından kozmetik ve sporcu gıdası girişi yasak
senede 5 defa bu urunler dısında alısveriş yapabilecez örnegin ayakkbı kıyafet kozmetik dısında ne olursa olsun senede 5 paket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…