stres altında hamile kalan yok mu?okuyup gecmeyin, cevap yazın lutfen...

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
45
116
44
Ankara
hamis arkadaslara sesleniyorum. herkes aklımda yokken hamile kaldım diyor. bu kadar isteyip akıldan cıkarmak, hele ki iliskiye girerken akıldan cıkarmak ne mumkun.

lutfen buraya ovulasyon testi ile umurtlama zamanını bilip hamile kalan ya da yumurtlamasın hep duzgun olup yumurtlama gununde hamile kalan ya da stres altında hamile kalan ya da yumurtlama takibi yaptırıp doktorun bu aksam iliskiye girin dedigi ciftler yazın. cunku bilmek istiyorum ki insan stres altında da hamile kalır. lutfeeeeennn...

arkadaşım bu kadar çok takma kafana ne olur !
çıkar aklından bu durumu bi rahatla relax ol .sonra bol bol dua et .
ama sıkma bu kadar kendini .
inan sen kafana takma hiç beklemediğin bir anda alıverirsin o güzel haberi .
stresten kastın hangisi anlamadım ama bilindik problemlerse(yani gündelik hayattaönümüze çıkan büyük küçük sorunlarsa ) insan o andada hamile kalabiliyor.

inş. en kısa zamanda sende o güzel haberi alanlardan olursun :)

valla nedim hakkaten kalınmıyo işte bizler sana ıspatız elti 3 sene istedi olmadı vazgeçti kaldı benim olmama gibi bi problemim yoktu çocuk diyeli 2 sene bitiyo tık yok eşittir stres

Canim Ben Bu Stresle Hamile Kalabildim Ama Doğuramadim. 2 Ayklikken Düşük Oldu ..buda Belki Strestendir Bilmiyorum... Biraz Kafaya Takmamak Lazim Ama Geçekten Bunun Mümkün Olmadiğina Kendim Adina Eminim....:sm_confused:

stres çok etkili canım takma kafana 2 düşük yaptım ve çok üzüldüm artık yeter olmazsa olmasın dedigim anda hamile kalmışım şimdi dünya tatlısı 2 oğluşum var inşallah en kısa zamanda senin ve tüm isteyenlerin olur

bende aşrı strese bağlıyorum bebeğin kalbi atmadı kendimi çok kötü hissediyodum herşeye sinirleniyodum bence coook etkili

kesinlikle stresten kizlar.sizi cok iyi anliyorum unutmak elde degil ama mecbur bende cok dusunurdum ama allah herseyin hayirlisini veriyor ilk kez doktor bu ay olmasi zor dedi bende nasil olsa olmayacak diye kesin cikardim aklimdan adetim gecmis farkinda bile degilim nede olsa adetim gecikti hormonlardandir dedim doktorum bile sasirdi ben kendimi ise verdim calistim ve oldu kizlar sidettele tavsiye ediyorum rabbim sizde en kisa zamanda verir isallahhhhhhhhhhhhhhhhh

kız lora hamişmişsinnn çok sevindim arkadaşım 2 kere düşük yaptın bence sen şimdi bu hamişliği hakettin çok şükür hamilesin canım Allah tamamına erdirir inşallah .a.s.

var canım ben
hatta bi kürtajım vardı.ne zaman hamile kalcam acaba kalacakmıyım keşke düşseydide kürtaj olmasaydım ilişkiyi kaçırdım yok yumurtladımmı.......ohoooo taktım yaktım taktım bir sene olmadısenağlama...ve sonunda oldu. yani benim kadar stres yapan olmamıştır.çok kafama takmıştım.anlatsam kafamdan geçenleri.her ay adt olunca oturup ağlardım yani.hatta hamileyken üstüne görmüştüm hamile değilim sandım yine adet oldum diye ağladım.sonra baktım leke kesildi.ateşimede bakıyodum ama hiç aklıma gelmemişti.bide 5 gün sonra tahlil yaptım oleyyyyyŞeniz
inşallah sende fazla beklemezsin canımmmmmmmmmm

kibele benimde adet günüm yarın canım ama stres yapıyorum işte adetime 3 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı ama adet sancıları girmeye başladı dün inşallah olmam ya.senin yumurtlama günlerin yaklaşıyodur canım bunu iyi değerlendir

kibele stres yapmamak insanın elinde olmuyo ki canım her ay yeni bi umut ve beklemek gerçekten zor stres olsun olmasın Allah yazmışsa vakti saatini bebek geliyo canım hiç ummadığın anda o yüzden kafanı böyel şeylerle yorma inşallah bu ay yüzün güler senin de .a.s.

daha bugun 6. gun. bakalım yumurtlamaya 1 hafta var.

kardelencim canım silik cıktı ise tekrar yapsaydın 3 gun sonra. yani bugun. dananın kuyrugu kopardı.kesin anlardın hamis misin degil misin?

kibele bu gün yaptım canım hala silik yarın da yapacam adet günüm yarın gerçi sağolsun dıptısdıptıs arkadaşım beni hamişler listesine koymuş kalmadıysam kıza da rezil olurum :))şaka biyana herşeyin hayırlısı bakalım yarını bekliyorum.

seninde az kalmış kibelecim hadi bakalım inşallah bu ay kalırsın hamiş.

bende yeni öğrendim hamile olduğumu ve bu ay artık sıkılıp takip etmeyi filan bırakmıştım olmazsa olmaz deyip ilişki sonrası yatıp beklemedim bile ve sonra normal kontrol için dr.gittiğimde öğrendim :)

kız lora hamişmişsinnn çok sevindim arkadaşım 2 kere düşük yaptın bence sen şimdi bu hamişliği hakettin çok şükür hamilesin canım Allah tamamına erdirir inşallah .a.s.

cok tesekkur ederim arkadasim evet hamileyim cok sukur allaha.rabbim en kisa zamanda olmayan herkese yasatsin isallah bu duyguyu

Adetimden bir gün gecmisdi ama adet oldum.Senin aynısını ben çimdi yaşıyorum.Her defasında ağlıyorum.Üstüne görme kaç gün oluyor?yani leke gibimi akıntın oldu yoksa bayaa oldu?Ben adet olmusum karnım hala şişi anlamadım gitti.Hayırlısı inşallah

canım lekeydi.açık kahve.hani adetin ilk günü gelen leke.ama bir türlü fazlalaşmadı.kasıklarım ve belimde çok fazla ağrı oldu.iki gün daha bekledim. normal adet beklediğim tarihten 5 gün sonra test yaptım çok net çıkmıştı.sonra dra gittim.progestan verdi.lekelerde kesildi.bebişimde iyce yerleşti darısı başınızaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…