- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
Geçmişte bizim de bazı sıkıntılarımız oldu.ama ben vicdan sahibi bir insanım.affederim unutmam ama öyleymiş gibi yaparım.şimdi iyiyiz.oturup tv seyredip çay içiyoruz.konuşabiliyoruz.ama şu sürekli toplanma hali ve sinirliliğe birkaç ay daha nasıl katlanacağım.namazlarım bile acele oldu Allah affetsin.Taktir ettim sizi
Geçmişte zararı dokunan kv ile aynı evde yaşamaya karşıyım ama muhtaçsa başüstünde taşınmalı
Şimdide kendinize ait alan yaratabilirsiniz
Mutfağa tv alın mesela oturun 1 saat orda
Odanıza geçin uzanın
Misafir değilde evin insanı gibi görün kafi
o zaman arada yardımcı alıcaz inşallah.burası küçük şimdilik öyle böyle idare ediyoruz.maşallah size dubleks olunca eminim rahatlayacaksınızdır ama o evi de toparlaması daha zor, Allah gücünüzü artırsın
Geçmişte bizim de bazı sıkıntılarımız oldu.ama ben vicdan sahibi bir insanım.affederim unutmam ama öyleymiş gibi yaparım.şimdi iyiyiz.oturup tv seyredip çay içiyoruz.konuşabiliyoruz.ama şu sürekli toplanma hali ve sinirliliğe birkaç ay daha nasıl katlanacağım.namazlarım bile acele oldu Allah affetsin.
işin en garip yani ben hiç titiz olmadım.temizim ama aşırı değil.tembelim de hatta.birşeyi eksik yapsam o rahatsız olur mu tiksinir mi diye düşünüyorum.o yüzden taaruzdaki asker misali koştur dur.çok büyük bir fedakarlık yapmışsınız. çok takdir ettim sizi. yaşlıların hayır duasını almak çok güzel. dubleks eve çıkıncaya kadar sabret arkadaşım o zaman daha iyi olur her şey. anlattığınıza göre kayınvalidenizin dağınıklığa taktığı yok, herhangi bir konuda sorun çıkarttığı da yok. O da aileden biri olmuş artık o yüzden rahat davranın O, yokken nasılsanız öyle olun kendi kendinizi telkin edin. O, varken gergin, stresli olursanız üzerine alınabilir bu da sorun yaşamanıza sebep olur. bence kayınvaliden rahat ve anlayışlı Sen de rahat olmalısın kasmamalısın.
yok aslında kusur bulduğu yok ama bana dağınıklıktan rahatsız olacakmış gibi geliyorAtlı kovalamıyo niye strese girdin ki ?
Daha önce yaptığın bi işe kusur mu buldu?
yok aslında kusur bulduğu yok ama bana dağınıklıktan rahatsız olacakmış gibi geliyor
ah keşke öyle olsa.kızım 1. sınıfa gidiyor.öğlene kadar kahvaltıydı,ödevdi,öğle yemeği hazırlığı,okul hazırlığı.tam bir keşmekeş.oğlum 2 yaşında çom hareketli.zaten günümün yarısı onun yediği naneleri toplamakla geçiyor.Mesela 2ye kadar diğer yerlerle uğraş o saate kadarda çocuklar salonda oynasın
2 de salonu topla çocuklar odalarında oynasın
Olmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?