Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ne geri zekalı aptal bi zihniyet bu salak yaa
içi boş dışı desen boş
tam bi kkkkkkkkkkkk...rr sın sen!!
en küflüsünden hemde !
geri zekalı yaa.offfffff!
Bazı kızlar var kiiiiii, hepsini bir kaşık suda boğasım geliyor. Bıktım canım sizden, saçma sapan tavırlarınızdan, hava atmaya çalışıp aslında sadece birbirinizi yemenizden, erkek arkadaşıma yakın davranarak popüler olabileceğinizi sanmanızdan! Elime bi geçireyim sizi bakın napıyorum! :84:
Ha bu arada unutmadan; 5 aydır arayıp sormadığı halde, bir işi düştüğünde arayan, tersleyemeyeceğimi bildiği için isteklerini yaptırmaya çalışan erkek düşkünü aptal arkadaşım, SENDEN NEFRET EDİYORUM! :84:
Eski kaynana kayinbaba yaaaaaa ne alip veremdeiginiz var benimleeee
Sizi Allaha havale edeyim diyorum ki görün oglunuz daha beter oldugunda o zaman arayin beni mumla ama oglunuza yazik desem oda kafayi yemis gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Argo Konuşmak İstemiyorum ama içimi boşaltmam lazım
lan aşşağılık karıı senin ne mal olduğunu bilmiyomuyuz bizz
insanları ezerek agonu tatmin etmeye çalışıyosun kendine 1 gram bile güvenin yok
çok çirkinsin boş beyinlisin hiç bişey bildiğin yok 2 kuruşluk kadının tekisinnnnn
yıllarca seni seviyorum diye peşimde dolanıpta beni aldatan kkkkkkkkkkkkkkkk allah senin belanııı versinnnnnnn.senden iğreniyorum nefret ediyorum.inşallah per perişan olursun belin doğrulmasının senin ettiklerini bulll.allah kahretsin seni kahhar ismiyle
Başlayacam böyle gönüle! adamın birinin gözü seyirse aha aşık oldu diyecen!!!!!!!!... saftirik gönül yakacan başımı az kaldı. ahh seljaaannn sen bu hallere düşecek kız mıydın