Canım bende lekelenme falan olmadı ama adetim bir gün geçince yapmıştım hemen çıktı. Varsa belli olur. Buraya da yaz merak ettim :)Tesekkur ederim Mavi İnci , umarim:)
Cok sabirlisiniz valla ben olsam coktan yapmistim ben hic hamile kalmadim ama sanirim yerlesme kanamasi hakkinizda hayırlısıTesekkurler sabah sonucu paylasirim sizinle de. Gercekten stresli.. adet donemimi ve kasik agrilarimi hic boyle yasamadim kahverengi lekelerle. iliski uzerine de denk gelince tabii iyice merak ediyorum. Boyle birsey yasayan iliskiden sonra da iki hafta kasik bel agrisi ceken oldu mu.. bunlar hep ilk defa oldu.
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin bebişin :))Tekrar merhaba kizlar evet dayanamadim az once yaptim. Gozyaslari icinde yaziyorum ki sonuc pozitif cikti su an gercek mi degil mi bilmiyorum :)) nerdeyim nasilim bilmiyorum:)) cok tesekkurler yanimda oldugunuz icin. iyi sabahlar size:)
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin insallah bizlere de nasip etsin..Tekrar merhaba kizlar evet dayanamadim az once yaptim. Gozyaslari icinde yaziyorum ki sonuc pozitif cikti su an gercek mi degil mi bilmiyorum :)) nerdeyim nasilim bilmiyorum:)) cok tesekkurler yanimda oldugunuz icin. iyi sabahlar size:)
Canııımmm tebriklerrCok tesekkur ederim bugun de kan testi yaptirdim sonucunu bekliyorum simdi. Gercekten stresten yoruldum uc gunde :) ruh gibi dolaniyorum. İsteyen herkes saglikla huzurla kavussun mucizelerine.Umarim sonucum da iyi cikar olmasi gereken degerlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?