Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:) doktorlar tahmınde bulunamazken bızdenmı tahmın ıstıyorsunuz :) heycanınız cok tatlı ama 16 haftalıkt:13:an once net cevap alamazsınız benım doktorum 14.haftada kız demıstı ama senınkı cok ufak canım..biraz daha sabret
:) doktorlar tahmınde bulunamazken bızdenmı tahmın ıstıyorsunuz :) heycanınız cok tatlı ama 16 haftalıkt:13:an once net cevap alamazsınız benım doktorum 14.haftada kız demıstı ama senınkı cok ufak canım..biraz daha sabret
Profesyonel tahmin beklemiyoruz bizde canım maksat aynı konudan bahsedip stres,atmak rahatlamak hamileliğin en sıkıntılı süreci bu olsa gerek...stresi eğlenceye dönüstürmek anlata bildim umarım :)
Profesyonel tahmin beklemiyoruz bizde canım maksat aynı konudan bahsedip stres,atmak rahatlamak hamileliğin en sıkıntılı süreci bu olsa gerek...stresi eğlenceye dönüstürmek anlata bildim umarım :)
Zaten konu da bu;cinsiyet tahmini baska birsey değil tahmin yapan arkadaslar yada yapacak olanlarda profesyonel değil...cinsiyet konusunda yorum yapmak isteyenler buyursun bu konuda fikri olmayanlara da kolay gelsin diyorum.