• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim kilolarim

Zayıflama çayıdır ilaçtır hiç o işin içine girmeyin. Öncelikle psikolojik olarak hazır hissetmelisiniz sürekli kiloluyum fazlam var irademe sahip çıkamıyorum derseniz daha fazla kilo almaya devam edersiniz. Psikolojinizi toplayın illaki kendinizi şunları yemicem diye yasaklamayın kalori açığı yaratın spor yapın mutlaka verirsiniz. İlk bir kaç kilo ödemden gider sonra bir süre kilo verişiniz durucak bunu da umursamadan devam ederseniz sonuç alırsınız.
Yani çok aşırı yememeye çalışıyorum ama yemeden de duramıyorum, kalori açığını da en az 10bin adım atarak oluşturmaya çalışıyorum umarım işe yarar

Yani çok aşırı yememeye çalışıyorum ama yemeden de duramıyorum, kalori açığını da en az 10bin adım atarak oluşturmaya çalışıyorum umarım işe yarar
Kalori açığı adımla oluşmaz ki 10 bin adım güzel ama sadece egzersiz kalori açığı için günlük almanız gereken kaloriden daha az alıp az yemeniz. Herşeyden yiyin ama dolu dolu değil kalorisini hesaplayın az az yiyin bu şekilde kendinizi kısıtlanmışta hissetmezsiniz

Kalori açığı adımla oluşmaz ki 10 bin adım güzel ama sadece egzersiz kalori açığı için günlük almanız gereken kaloriden daha az alıp az yemeniz. Herşeyden yiyin ama dolu dolu değil kalorisini hesaplayın az az yiyin bu şekilde kendinizi kısıtlanmışta hissetmezsiniz
Evet öyle yapmaya başladım herseyden yiyorum ama az az bir hafta deneyeyim bir faydası olmazsa diyetisyene gidicem

Back
X