Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kendinizde boyle dusunuyosunuz amaBunu kesinlikle kabul etmem.Ailem benim için herşey.Yıllarca bin bir zorlukla babacım okuttu beni şimdi rahat yaşıyorsam iyi bir işim varsa onların sayesinde.
Dediğinizi anlıyorum ama erkekler ev huzuruna alıştıklarında, yukarıda da dediğim gibi çok saçma sapan huyları yoksa esniyorlar. Ben eşimin çok değiştiğini görüyorum, hatta şoktayım, hiç beklemezdim (kem gözlerden ırak). Uzunca bir süredir uzlaşma işi benim üstümde, ama şükür ki ebleh bir herif değilmiş, baka baka benden öğrendi.En iyi ihtimal strese girdiginden boyle yaptigini varsaysak bile is kötu. Her strese girdiginde size dunyayi dar edecek demektir. Daha bunlar ne ki? Evlilikte ne stresler gorecek pasam!
valla sizinki maşallah diyelim istisna. Benim gördüğüm hicbir erkek evlendikten sonra olumlu anlamda fazla yol katetmiyor kiskanclik hususunda. Kadin kabulleniyor da oyle yürüyor çoğu evlilik, yoksa herifler pek degismiyorDediğinizi anlıyorum ama erkekler ev huzuruna alıştıklarında, yukarıda da dediğim gibi çok saçma sapan huyları yoksa esniyorlar. Ben eşimin çok değiştiğini görüyorum, hatta şoktayım, hiç beklemezdim (kem gözlerden ırak). Uzunca bir süredir uzlaşma işi benim üstümde, ama şükür ki ebleh bir herif değilmiş, baka baka benden öğrendi.
Kıskançlık işine gelince, biz 2 yıldır taksiye binemiyoruz. Zira iki yıl önce taksi şoförü benimle muhabbet kurmuş, hem de eşim yanımdayken!!! Çocuk akıllı ne diyeyim şimdi? Kocaman herif, gelmiş 40 yaşına merdiven dayamış. Yüksek lisans yapmış, beraber dünyayı geziyoruz çantamız sırtımızda, öyle ortalama bir kütük değildir, yontuktur. Hem de ne hatunlar var Gavuristan'da, ama şoför bana eşimin yanında "yazmış". Hayatın olağan akışına uyacak bir şey mi bu şimdi? Bıraktım kendi haline, istediğimi yapıyorum, çok ses etti mi olayın mantıksızlığını anlatıyorum, kabul etmesi kendisi açısından iyi, kavga çıkmıyor :)
Ağzının ortasına kürekle vurulacak adam.Bir buçuk yıllık sevgililik döneminden sonra nihayet nişanlandık.Sevgiliyken kıyafetlerime karışmayan aşırı kıskançlıkları olmayan adam nişanlandıktan hemen sonra kıyafetlerime karışmaya başladı.Market dönüşü iş arkadaşım bana yardım etti diye saatlerce kavga etti.Kalbim kırılıyor kırıldığımı söylüyorum konuşmuyorum tepkimi belli ediyorum ama gönlümü alma adına hiç bir şey yapmıyor,olanları abarttığımı düşünüyor
İkimizde çalışıyoruz mühendisiz.İkimizinde hatırı sayılır maaşı var.60 bin kadar kredi çektik evlenebilmek için ama bu sürekli sorun yapıyor,nasıl ödeyecez altından kalkabilcek miyiz diye stres yapıp duruyor aileside hiç bir şekilde yardımcı olmuyor bize tüm yük bizim omuzlarımızda bundan dolayı agresifmiş Beyefendi!Bir de ailemin maddi durumu pek iyi olmadığı için ben her ay Bin tl aileme vercem. Nişanlanmadan önce kendisine bunu söyledim kabul etti acaba bunu mu sorun yapıyor anlayamadım
Erteleyelim diyorum hemen evlenmeyelim bir yıl kadar para biriktirir eksiklerimizin bir kısmını tamamlar öyle evleniriz diyorum.O zamanda sen benimle evlenmek istemiyor musun deyip küsüyor.Hanımlar napcam ben lütfen akıl verin bana bu aralar kendimi hiç mutlu hissetmiyorum![]()
Sanırım yaşadığımız yerle alakalı. Haklı olabilirsiniz, Türkiye'de olsak benim eşim de bu kadar hızlı değişmeyebilirdi. Ama buadaki hatunları, öz güvenlerini görünce, ister istemez esniyor insan.valla sizinki maşallah diyelim istisna. Benim gördüğüm hicbir erkek evlendikten sonra olumlu anlamda fazla yol katetmiyor kiskanclik hususunda. Kadin kabulleniyor da oyle yürüyor çoğu evlilik, yoksa herifler pek degismiyor
Birincisi erkek Milleti kıskanır yani sıfır kol giymek normal bi açıklık değil bir nevi haklı olabilir sonuç itibariyle eşi karısı herseyi olacaksınız. İkincisi aileye para vermek ne demek ya şu An ailenizin yanindasiniz tabu ki yardım edeceksiniz ama evlendikten sonra 1000 tl vermek vallahi bende olsam kafama takarim. Mesela anneniz babanız çok ciddi yaşlı olur kimsesi kalmaz o zaman mecbursunuz yardım etmeye ama zannetmiyorum bu kadar muhtaç olduklarını.Bir buçuk yıllık sevgililik döneminden sonra nihayet nişanlandık.Sevgiliyken kıyafetlerime karışmayan aşırı kıskançlıkları olmayan adam nişanlandıktan hemen sonra kıyafetlerime karışmaya başladı.Market dönüşü iş arkadaşım bana yardım etti diye saatlerce kavga etti.Kalbim kırılıyor kırıldığımı söylüyorum konuşmuyorum tepkimi belli ediyorum ama gönlümü alma adına hiç bir şey yapmıyor,olanları abarttığımı düşünüyor
İkimizde çalışıyoruz mühendisiz.İkimizinde hatırı sayılır maaşı var.60 bin kadar kredi çektik evlenebilmek için ama bu sürekli sorun yapıyor,nasıl ödeyecez altından kalkabilcek miyiz diye stres yapıp duruyor aileside hiç bir şekilde yardımcı olmuyor bize tüm yük bizim omuzlarımızda bundan dolayı agresifmiş Beyefendi!Bir de ailemin maddi durumu pek iyi olmadığı için ben her ay Bin tl aileme vercem. Nişanlanmadan önce kendisine bunu söyledim kabul etti acaba bunu mu sorun yapıyor anlayamadım
Erteleyelim diyorum hemen evlenmeyelim bir yıl kadar para biriktirir eksiklerimizin bir kısmını tamamlar öyle evleniriz diyorum.O zamanda sen benimle evlenmek istemiyor musun deyip küsüyor.Hanımlar napcam ben lütfen akıl verin bana bu aralar kendimi hiç mutlu hissetmiyorum![]()
Maddiyati onemseyenle evlenme. Demekki cok para asigi. İlerde parana da karisir.Bir buçuk yıllık sevgililik döneminden sonra nihayet nişanlandık.Sevgiliyken kıyafetlerime karışmayan aşırı kıskançlıkları olmayan adam nişanlandıktan hemen sonra kıyafetlerime karışmaya başladı.Market dönüşü iş arkadaşım bana yardım etti diye saatlerce kavga etti.Kalbim kırılıyor kırıldığımı söylüyorum konuşmuyorum tepkimi belli ediyorum ama gönlümü alma adına hiç bir şey yapmıyor,olanları abarttığımı düşünüyor
Benim esimde nisanliyken boyleydi. Sonra evlenince ailem borc istedi ve verdik. Fakat ailesine bunu anlatinca biran degisti esim. Borc verdik geri verdiler ama esim fosss cikti. Aileci oldu bu konu icin. Simdi bu konular yizunden aramiz cokk sikintiliBirincisi erkek Milleti kıskanır yani sıfır kol giymek normal bi açıklık değil bir nevi haklı olabilir sonuç itibariyle eşi karısı herseyi olacaksınız. İkincisi aileye para vermek ne demek ya şu An ailenizin yanindasiniz tabu ki yardım edeceksiniz ama evlendikten sonra 1000 tl vermek vallahi bende olsam kafama takarim. Mesela anneniz babanız çok ciddi yaşlı olur kimsesi kalmaz o zaman mecbursunuz yardım etmeye ama zannetmiyorum bu kadar muhtaç olduklarını.
Şöyle düşünün sizin bir dünya borcunuz var ve eşiniz o kadar borca rağmen ailesine her ay bir miktar para veriyo. Doğru bi şey değil. Ha borç falan olmaz durumun güzel olur o zaman eyvallah ama şu An bana göre doğru değil bu sebeplerden dolayı adam haklı yani.