stres stres stres

Camelwhite

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
4.563
1.380
333
kızlar merhaba. bat tarihime henüz varken bile deli gibi stres yapıyorum.
ovulasyon testlerinde neden hala iki koyu çift çizgi görmedim diye sabahtan beri kuruyorum kafamda mesela.
çalışıyorum işteyim stres yapmamaya çalışıyorum sonra kendimi internet başında yine hamilelik, ovulasyonla ilgili şeyler okurken buluyorum
evet ben deli gibi stres yaptım, hergün kafamda kurdum, düşündüm, deli gibi de endişelendim ama yine de hamile kalmayı başardım diyen var mı

stresten ovulasyon günümü bile göremeyeceğim gibi hissediyorum. lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

O benim hatta biziz Öyle ki daha günüm geçmeden pozitifi gördüm kan testimde yapıldı taze anne aday adayıyım hoş daha inanamıyorum pıtpıtları duymam lazım ama netice de gebe kaldım yani. Durum şu 2 yıldır çeşitli operasyonlar geçirdim. Ocak ayında tüp bebeğe başlamayı planlıyorduk. Ovulasyon takibi de yaptım ama iki günde bir ilişkiye girdik hatta esas en önemli günde biraz zorlama birliktelik oldu dedim bu ayı da boş geçtik. Sonra dün bir bel ağrısı aman Allah im o nedir sürekli idrar yapma isteği bişey dürttü test yaptım pozitif. Kafaya takmamak en iyisi olabilir ama bu kadar isterken imkansız olumlu düşünelim olumlu olsun

canım Allah tamamına erdirsin inşallah. çok sevindim ya kendimden birini görünce. öyle yapıyorum ama yine de aklımdan gitmiyor bir türlü

supheli iliskinin kacinci gunu test yaptnz?
Allah bagslasn erken ogrendgnz icn sanslsn gerci smdi de keseyi veya kalp atisini bekleyeceksnz ama olsn bunlar tatli telaslar

supheli iliskinin kacinci gunu test yaptnz?
Allah bagslasn erken ogrendgnz icn sanslsn gerci smdi de keseyi veya kalp atisini bekleyeceksnz ama olsn bunlar tatli telaslar
Amin inşallah. Daha önceki gebeliklerimde kalp atışı alamadığım için hala inanamıyorum. Cuma günü regl olmam gerekiyordu ben pazartesi öğrendim yani şüpheli ilişkinin 9. Gününe denk geliyor.

canım Allah tamamına erdirsin inşallah. çok sevindim ya kendimden birini görünce. öyle yapıyorum ama yine de aklımdan gitmiyor bir türlü
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Akıldan çıkmıyor ben geceleri uyuyamaz haldeydim ruh gibi dolanıyodum sanırım şimdi bebişim acısını çıkarttırıyor bana yada psikolojik olarak rahatladım bilemiyorum sürekli uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…