Stres topu

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Kızlar selam

Genelde insanlar bana çok rahat laf söylüyorlar kalp kırmaktan çekinen bir insanım. O huyumu biliyorlar.

3 gündür başıma ağrılar giriyor.hhalam çattı 3 gün önce.Bbabannemler yayladaydı şimdi Şehre geldiler. Geleli 5-6 gün oluyor. Neyse hhalam bana sordu gittinz mi diye.Bende oğlum ve ben çok hastaydık bu hafta gidemedk dedim kaç gündür gitmek istiyordum dedim. yazıklar olsun size yazık yazık kaç gün oldu yakınsınız gitmiyorsunuz yolunuzu gözlüyor kadın gibi şeyler söylemeye başladı ama göz bebekleri büyüdü öfkeli nerdeyse dövecek beni. Ki o akşamda gidecektm.Ama İnanın denk gelmedi.oğlum baya hasta oldu arada misafirim geldi falan.ki her gün biri mutlaka yanlarına gidiyor.meseka diğer kuzenlerde daha gitmemiş ama onlara bişey dyen yok.ki oğlum o kadar yoruyor ki beni inanın çöktüm kaldım bunu herkes biliyor.çok narin bi çocuk sürekli hasta o da ayrı yıpratıyor.insanlar bana rahatça söylebiöiyor ama diğer kuzenlerime hayatta bu kadar rahat diyemez.çok üzüldüm kafama takmayayım diyorum ama takılıyor.ben ne yaptım da o kadar öfkeli üstüme geldi.(bu arada dediği ortam da annemin amcası hastanedeydi ona ziyarete gitmiştim orda dedi bunu. İnsanların yanında buraya gelmesini nasıl biliyorsun dedi) ki bababnem Dedemm ne zaman hastaneye kalksa en önce ben gitmeye çalışırım.üzülüyorum insanların stres topuyum çok rahatlık veriyorum sanırım

haddini bilmeyene haddini bildireceksin
bir dene nasılda rahatlayacaksın
babaanneni ziyarete gitmedin mi? diye soran halaya
gitmedim
yazıklar olsun demesinne kalmadan
hâlâ olmak istiyorsan aklını tavrını kendine sakla deseydin ya
ahhh be yavrum için nebiçim rahatlayacaktı

Son düzenleme:
haddini bilmeyene haddini bildireceksin
bir dene nasılda rahatlayacaksın
babaanneni ziyarete gitmedin mi? diye soran halaya
gitmedim
yazıklar olsun demesinne kalmadan
hâlâ olmak istiyorsan aklını tavrını kendine sakla deseydin ya
ahhh be yavrum için nebiçim rahatlayacaktı

Ah ah diyemedim :((( sadece hastaydık diyebildim..Haftasonunu bekliyordum ama şok oldum böyle demesine..

Kimsenin hayatına kımse karısamaz. Baskalarının hayatınızı bu denli yönlendirmelerine izin vermeyin. Bir kere tepki verin gerisi çorap söküğü gibi gelecektir

Kimsenin hayatına kımse karısamaz. Baskalarının hayatınızı bu denli yönlendirmelerine izin vermeyin. Bir kere tepki verin gerisi çorap söküğü gibi gelecektir

Doğru söylüyorsunuz herkes beni yumuşak yüzlü buluyor istediği gibi yönlendiriyor lafını söylüyor. Çocuğum gün içinde o kadar yoruyor ki kendim beyin olarak bitiğim

Doğru söylüyorsunuz herkes beni yumuşak yüzlü buluyor istediği gibi yönlendiriyor lafını söylüyor. Çocuğum gün içinde o kadar yoruyor ki kendim beyin olarak bitiğim
Ben aılemden baska kımseye hesap vermek zorunda degılım. Babaneme de ben ıstersem gıderım. Evlı barklı kadınım bunu dusunecek aklım var. Madem bu kadar cok dusunuyorsun ozaman sen gıt hala de. Benım babanem senın annen. Ha madem kendın gıdemıyorsun ısın var sorumlulukların var ıgneyı kendıne cuvaldızı bana batır, benım de kendı sorumluluklarım var. Bu konuda tartısma yasamak ıstemıyorum uzatmazsak sevınırım deyıp canın ıstedıgınde ısın olmadıgında gıt. Bu nedır allah askına o kım oluyor

Size diyorum ama sanirim bende o an donup kalirdim. Ama bundan sonra daaha dikkatli olun. Ben olsam arar insanlarin yaninda beni ne kadar kirdiginin farkinda olmasini saglardim. Eminim daha usluplu konusup alttan alacaktir.

Annem söylemiş neden böyle yaptın Merve’ye diye. Bişey dememiş zaten mizaç olarak sert soğuk bir insan hiç ince düşünüp kırdığının farkına varacağını sanmıyorum

Kızlar selam

Genelde insanlar bana çok rahat laf söylüyorlar kalp kırmaktan çekinen bir insanım. O huyumu biliyorlar.

3 gündür başıma ağrılar giriyor.hhalam çattı 3 gün önce.Bbabannemler yayladaydı şimdi Şehre geldiler. Geleli 5-6 gün oluyor. Neyse hhalam bana sordu gittinz mi diye.Bende oğlum ve ben çok hastaydık bu hafta gidemedk dedim kaç gündür gitmek istiyordum dedim. yazıklar olsun size yazık yazık kaç gün oldu yakınsınız gitmiyorsunuz yolunuzu gözlüyor kadın gibi şeyler söylemeye başladı ama göz bebekleri büyüdü öfkeli nerdeyse dövecek beni. Ki o akşamda gidecektm.Ama İnanın denk gelmedi.oğlum baya hasta oldu arada misafirim geldi falan.ki her gün biri mutlaka yanlarına gidiyor.meseka diğer kuzenlerde daha gitmemiş ama onlara bişey dyen yok.ki oğlum o kadar yoruyor ki beni inanın çöktüm kaldım bunu herkes biliyor.çok narin bi çocuk sürekli hasta o da ayrı yıpratıyor.insanlar bana rahatça söylebiöiyor ama diğer kuzenlerime hayatta bu kadar rahat diyemez.çok üzüldüm kafama takmayayım diyorum ama takılıyor.ben ne yaptım da o kadar öfkeli üstüme geldi.(bu arada dediği ortam da annemin amcası hastanedeydi ona ziyarete gitmiştim orda dedi bunu. İnsanların yanında buraya gelmesini nasıl biliyorsun dedi) ki bababnem Dedemm ne zaman hastaneye kalksa en önce ben gitmeye çalışırım.üzülüyorum insanların stres topuyum çok rahatlık veriyorum sanırım
Lafı anında geri cevir bak bakalım bidaha oyle bir üslup takiniyomu

Annem söylemiş neden böyle yaptın Merve’ye diye. Bişey dememiş zaten mizaç olarak sert soğuk bir insan hiç ince düşünüp kırdığının farkına varacağını sanmıyorum

O zaman kendinizi söyle rahatlatin.
Emin olun o suan normal hayatina devam ediyor ve kirdigi icin hic kafasina takmiyor bu durumu.
Sizde o yuzden olay hic yasanmamis gbi silin aklinizdan.

Cevap veremiyorum kıracağım gibi geliyor insanları :( acaba kitaplar falan mı okumam gerekiyor bunla alakalı
Kitap oku tabiki ama o senin içinden gelmesi lazım okadar üzülüp sinirlenip bence iyi bile tutuyosun kendini ben en fazla iki kere sabir gösteririm baktm yine aynı şekilde görüyorum veririm ayarı bidaha ağzını bile açamaz ama bende senin gibiydim 1 senemi aldi yenmek hep içime attm baktm boyle olmuyor ben uzuluyorum yeter dedim oyle oyle basladi

Kitap oku tabiki ama o senin içinden gelmesi lazım okadar üzülüp sinirlenip bence iyi bile tutuyosun kendini ben en fazla iki kere sabir gösteririm baktm yine aynı şekilde görüyorum veririm ayarı bidaha ağzını bile açamaz ama bende senin gibiydim 1 senemi aldi yenmek hep içime attm baktm boyle olmuyor ben uzuluyorum yeter dedim oyle oyle basladi
Aynen öyle doğru diyorsunuz insan içine ata ata kendine yapıyor 😢

Ee bu kadar kalp kırmaya çekinirsen senin kalbini böyle rahatça kırarlar işte. Şamar oğlanı sandılar heralde. Hakedene ağzının payını vericeksin yoksa ömrün boyunca çekersin böyle. Bırak deli tarafını görsünler, çemkir sende onlara bi daha ağzını açmaya korkar hale gelsinler.

Ben de sen kadar düşünüyorum babannemi hala, hasta çocukla gidip de kadını hasta etmeyelim dedim ama anlayana tabi deyip kapatsaydınız telefonu yüzüne. Sessiz olmayın durduk yere insanlara laf söyleyin demiyorum ama kendinize de laf söyletmeyin

Back
X