stres ve kılo problemım

blackeyes06

egeli bayaan:)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
333
54
48
merhabalar ben bu formun aktıf takıpcısıyım 5 yıldır gercekten cok guzel bır sıte her derde deva var benım su ankı sorunum ıse kılo problemım sıze daha ayrntılı yazacagım ben 1.65 boy 71 kılodayım yazın 66 ya düşmüştüm yuruyus yapıyordum fakat su an evdeyım yuruyus yapamıyorum uzerımde ıse bı ton stres var cocuk ev derken kılolarım aldı basını gıdıyor gobegım ınanılmaz kotu durumda ben 55 e falan nmek ıstıyorum ama nası olacak kı cok bunalımdayım aşırı hemde sınavlar falan yaklastı bırde sureklı bı yemek yeme ıstegı var bos durasım gelmıyo ekmek deseneız gunde bır garantı nolur bana yardım edın bırde konum lutfen kısa surelıgıne bu forumda kalsın

Yulaf tüketmeye çalışın tok tutuyor.
Ayrıca ekmeği ve şekeri kesmediğiniz sürece kilo vermeniz zor.
Ekmeği sadece sabahları 2 dilimle sınırlandırın.
Akşamları çorba salata şeklinde beslenin.
Evden çıkamıyorsanız da ip atlayın egzersiz yapın mekik çekin.

aciktikca yemek yemek yerine su icin.
aksam 5 den sonra bisey yemeyin.
ekmegi yariya dusurun.
spor yapmayi sevmiyorsaniz dans edin evde.

Boğazı tutunca inan veriliyor bende bir ara 65 den 57 ye düştüm şimdi pek dikkat etmiyorum ama 50 ye düşmem lazım boyum 1.60. 55 olursan süper olursun eğer yemeği kısamıyorsan şunları da tüket:
günde 3 lt su (12 bardak)
kuru kayısı kuru incir yaban mersini kuru üzüm ÇİĞ badem (iştah kapatıyor birini yanında taşı)
günde 2 yeşil çay 2 form çay (metabolizma hızlanıyor sindirim kolaylaşıyor)
çayda kahvede beyaz şekeri unut
beyaz ekmek yerine tam buğday ye (tadı daha güzel kepek gibi değil ben denedim)
eger spor yapamıyorsan eve bir spor aleti al tv izlerken falan bir yarım saat çevir
çok aç kalmadan bunları düzenli yaptım ve şekeri tatlı ya da yapay gıdalardan değil kuru gıda meyve sebzeden aldım ekmeksiz bol bol doyana kadar tükettim çok yemek yaptım
1.5 ayda bu şekilde 6 kilo vermiştim hemde hiç aç kalmadan sadece tercihlrini değiştir umarım faydalı olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…