Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte onu yapamıyorumStres yap o zaman hep![]()
Bilmiyorum bunun nedenini tam anlıyamadım önce yazılıya çalışırken böyle panik falan yapıyorum sonra gülmeye başlıyorum herkese herşeyi açıkça söylüyorum sallanmaya falan yerimde duramamaya başlıyorum sınav yaklaştıkça amaaaaan kötü alırsamda diğerine çalışırım artık diyorumm öyle değişik birşeyler oluyorr hem panik yapıyorum hem yapmıyorum ne bilim tuhaf.Canim belki de sinirlerin bozuluyordur, ondandir. Hani olur ya, cok sinirlenince gulen insanlar vardir mesela.
Stresliyken mutlu oluyorum demek, mutsuzken cok mutlu oluyorum demek gibi birsey. Birbirine neredeyse zit seyler bunlar. Ya streslisindir, ya mutlu.
Bilmiyorum bunun nedenini tam anlıyamadım önce yazılıya çalışırken böyle panik falan yapıyorum sonra gülmeye başlıyorum herkese herşeyi açıkça söylüyorum sallanmaya falan yerimde duramamaya başlıyorum sınav yaklaştıkça amaaaaan kötü alırsamda diğerine çalışırım artık diyorumm öyle değişik birşeyler oluyorr hem panik yapıyorum hem yapmıyorum ne bilim tuhaf.
Sorun neden ben hep böyle mutlu değilim sadece stres yaptığımda böyle oluyorum bunu anlayamamamyani sorun nedir burda peki? bir derdim var başlığıyla ilgili olarak?...anlamadım ben ama neyse![]()
Hayır gerçekten stresten. Mesela bir yazılı oluyor ya o zaman içim kıpır kıpır oluyorr yazılıdan önceki tenefüs deliriyorummm normalde 3 harflilerden korkan benn o zamann yallah cinler yallahhh diyip kahkaha atmaya başlıyorumm.Şimdide yarın yazılı varr çalıştım çalıştım şimdiii yerimde duramıyorum.