- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Of bende ve hep stresleniyorum kendimi yiyorum şuan. Benim için mühim olduğu için söylemek zorundayımHiç yalan söylemeyi beceremem
Acaba doğruyumu söylesen nasılsa geçici olarak girdiğinizi biliyorOf bende ve hep stresleniyorum kendimi yiyorum şuan. Benim için mühim olduğu için söylemek zorundayım
Yok olmaz, 1 sene çalış diyordu birde tanıdık yer ailem kötü olma deyip duruyor iyice stresleniyorum kadın benim ağzıma etti resmen hala karşı ki tarafı düşünüyorum salak gibi yüzüstü bırakıcam diye.Acaba doğruyumu söylesen nasılsa geçici olarak girdiğinizi biliyor
Dimi 2 saatlik bir işim var deyip tüyerim sorarsa ne işin var diye ondan tırsıyorum. Şu iş hayatının inceliklerini öğrenemedim bir türlü.GörDimi üşmeye sabahtan gidecekseniz akşamdan arayıp yarin biraz geç kalacağını söyleyin. Öğleden sonra olacaksa da öğleden sonra önemli bir işinizin olduğunu söyleyin. Detaya gerek yok
İlle de sorarsa özel der geçersiniz nevar ki? Herkesle her şeyinizi paylaşmak zorunda değilsiniz sonuçta.Dimi 2 saatlik bir işim var deyip tüyerim sorarsa ne işin var diye ondan tırsıyorum. Şu iş hayatının inceliklerini öğrenemedim bir türlü.
Tamamdır, öyle yapıcam. 2. 3. mülakatlara geçersem bakalım onda ne yapıcam :/İlle de sorarsa özel der geçersiniz nevar ki? Herkesle her şeyinizi paylaşmak zorunda değilsiniz sonuçta.
Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Önemli bir iş dersiniz ısrar ederse de önemli olmasa sizinle paylaşırdım dersiniz. Patron olması sizin sahibiniz olduğu anlamına gelmiyorDimi 2 saatlik bir işim var deyip tüyerim sorarsa ne işin var diye ondan tırsıyorum. Şu iş hayatının inceliklerini öğrenemedim bir türlü.
Teşekkür ettim, rahatladım biraz :)Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Önemli bir iş dersiniz ısrar ederse de önemli olmasa sizinle paylaşırdım dersiniz. Patron olması sizin sahibiniz olduğu anlamına gelmiyor
Dimi 2 saatlik bir işim var deyip tüyerim sorarsa ne işin var diye ondan tırsıyorum. Şu iş hayatının inceliklerini öğrenemedim bir türlü.
Zar zor izin aldım vallahi sordu da sordu. Nasil kiviricam bilemedim yirttim son andaBankada işim var de. Ne işin var derse yatırım hesabı işleri dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?