• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stres yaptım:/

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Hatunlar tünaydın..
En son konu açmıştım geçici bi yerde çalışıyorum diye. Şimdi ben yarın kendi mesleğim üzerine öğlen bir görüşmeye gidicem. Ama ne diycem nasıl çıkıcam bilmiyorum çok stresleniyorum böyle konularda. Kadın birazcık deli de. Buraya geçici olarak girdiğimi biliyor ama en azından 1 sene çalış hani beni de yarı yolda bırakma muhabbeti yapmıştı ama her şey planladığımız gibi gitmiyor. Öğlen vakti çıkacağım için banka felan diyemiyorum hastanede rapor ister diye tırsıyorum. Ne desem ne yapsam ? ://

Acaba doğruyumu söylesen nasılsa geçici olarak girdiğinizi biliyor:işsiz:
Yok olmaz, 1 sene çalış diyordu birde tanıdık yer ailem kötü olma deyip duruyor iyice stresleniyorum kadın benim ağzıma etti resmen hala karşı ki tarafı düşünüyorum salak gibi yüzüstü bırakıcam diye.

Görüşmeye sabahtan gidecekseniz akşamdan arayıp yarin biraz geç kalacağını söyleyin. Öğleden sonra olacaksa da öğleden sonra önemli bir işinizin olduğunu söyleyin. Detaya gerek yok

GörDimi üşmeye sabahtan gidecekseniz akşamdan arayıp yarin biraz geç kalacağını söyleyin. Öğleden sonra olacaksa da öğleden sonra önemli bir işinizin olduğunu söyleyin. Detaya gerek yok
Dimi 2 saatlik bir işim var deyip tüyerim sorarsa ne işin var diye ondan tırsıyorum. Şu iş hayatının inceliklerini öğrenemedim bir türlü.

Dimi 2 saatlik bir işim var deyip tüyerim sorarsa ne işin var diye ondan tırsıyorum. Şu iş hayatının inceliklerini öğrenemedim bir türlü.
İlle de sorarsa özel der geçersiniz nevar ki? Herkesle her şeyinizi paylaşmak zorunda değilsiniz sonuçta.

Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Önemli bir iş dersiniz ısrar ederse de önemli olmasa sizinle paylaşırdım dersiniz. Patron olması sizin sahibiniz olduğu anlamına gelmiyor

Back
X