Stres

Yapar tabi,
o stres var yaaaa
daha neler neler yapar...
lanet şey

Merhaba,
Stres adeti gununu uzatıp bulatı karın ağrısı yaparrmı
Şuan tamda bana aynısını yapıyor adetim karnım belim ağrıdan kıvranıyorum midem bulaniyor ve acayip halsizim sabah bir dilim ekmekle iki kaşık çorba anca içebildim

Şuan tamda bana aynısını yapıyor adetim karnım belim ağrıdan kıvranıyorum midem bulaniyor ve acayip halsizim sabah bir dilim ekmekle iki kaşık çorba anca içebildim
Benim adet günüm uzadı uçuk çıktı ve siskinlik var bi haftadir uyuyamiyorm yemim ederm )

Stres diri adamı hasta
Mutluluk hasta adamı diriltir
Stres çok olumsuz bir durum olduğu için psikolojik ve fizyolojik olarak etkiler
Tabi genede altında başka etkenlerden olabilir sizi çok olumsuz etkiliyor ise bir uzmandan yardım alabilirsiniz

Duymayı istediğim kelime cok korktum ya ucuk bile cikardim
Yani şimdi gördüm de diğer konunu demeden gecemiycem sonucuna katlanamayacaginiz şeyleri niye yaparsınız anlamış değilim sonra ucukta çıkar başka bişeyde çıkar korkudan

Tesekkurler

Tesekkurler amacim dalga gecmek degildi gercekten bilgim yoktu
Işte bak canım profilde 19 yaziyo kusura bakma büyük zannedebilirsin kendini ama bana göre ağzın süt kokuyo daha ışte tamda bu yüzden altından kalkamayacağın yüklerin altına girme tamda senin yaşında bir tanıdığım var üniversite okuyordu yaşamış biseyler 6 aylık hamile haberi yok karnım agriyo adet olmadım diyo karnida şişmedi yani doktora bi gidiyo hamile hayatı alt üst oldu kardeşi öldürecekti kızı zor aldılar elinden şimdi okulu bıraktı evde çocuk bakıyo koca desen askere gitmedi daha ve daha büyük sorun çocuk 2 yaşında daha dayisi anneannesi ve anne tarafından birçok akrabası çocuğu olduğunu bile bilmiyo başka bişey demiyorum gerçek yüzde yuz yaşanmış gözlerimle gördüğüm bir olaydır anlayana

Haklısınız ama ben ilişkiye girmedim adette görüyorum sadece olumsuzluklar vardı onun uzerine merak ettim

Haklısınız ama ben ilişkiye girmedim adette görüyorum sadece olumsuzluklar vardı onun uzerine merak ettim
İlişkiye girmediysen öyle hamile kalinmayacagina aklın erer herhalde ama kulağına küpe olsun sorumluluğunu kaldiramayacagin işlere girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…