Şuan tamda bana aynısını yapıyor adetim karnım belim ağrıdan kıvranıyorum midem bulaniyor ve acayip halsizim sabah bir dilim ekmekle iki kaşık çorba anca içebildimMerhaba,
Stres adeti gununu uzatıp bulatı karın ağrısı yaparrmı
Duymayı istediğim kelime cok korktum ya ucuk bile cikardimYapar, hamile değilsin.
Benim adet günüm uzadı uçuk çıktı ve siskinlik var bi haftadir uyuyamiyorm yemim ederm )Şuan tamda bana aynısını yapıyor adetim karnım belim ağrıdan kıvranıyorum midem bulaniyor ve acayip halsizim sabah bir dilim ekmekle iki kaşık çorba anca içebildim
Hamilelik korkun mu varDuymayı istediğim kelime cok korktum ya ucuk bile cikardim
Nickiniz cok hosBunun düşüncesi bile yapar
Yani şimdi gördüm de diğer konunu demeden gecemiycem sonucuna katlanamayacaginiz şeyleri niye yaparsınız anlamış değilim sonra ucukta çıkar başka bişeyde çıkar korkudanDuymayı istediğim kelime cok korktum ya ucuk bile cikardim
TesekkurlerStres diri adamı hasta
Mutluluk hasta adamı diriltir
Stres çok olumsuz bir durum olduğu için psikolojik ve fizyolojik olarak etkiler
Tabi genede altında başka etkenlerden olabilir sizi çok olumsuz etkiliyor ise bir uzmandan yardım alabilirsiniz
Adet uzarsa nasil hamile kalınır anlamadım ayrıca zaten ilk kez olmuşsa vücutta değişiklikTesekkurler
Kalınır mı diye sordum bilgim olmadigi içinAdet uzarsa nasil hamile kalınır anlamadım ayrıca zaten ilk kez olmuşsa vücutta değişiklik
Kalınmaz benceKalınır mı diye sordum bilgim olmadigi için
Tesekkurler amacim dalga gecmek degildi gercekten bilgim yoktuKalınmaz bence
Işte bak canım profilde 19 yaziyo kusura bakma büyük zannedebilirsin kendini ama bana göre ağzın süt kokuyo daha ışte tamda bu yüzden altından kalkamayacağın yüklerin altına girme tamda senin yaşında bir tanıdığım var üniversite okuyordu yaşamış biseyler 6 aylık hamile haberi yok karnım agriyo adet olmadım diyo karnida şişmedi yani doktora bi gidiyo hamile hayatı alt üst oldu kardeşi öldürecekti kızı zor aldılar elinden şimdi okulu bıraktı evde çocuk bakıyo koca desen askere gitmedi daha ve daha büyük sorun çocuk 2 yaşında daha dayisi anneannesi ve anne tarafından birçok akrabası çocuğu olduğunu bile bilmiyo başka bişey demiyorum gerçek yüzde yuz yaşanmış gözlerimle gördüğüm bir olaydır anlayanaTesekkurler amacim dalga gecmek degildi gercekten bilgim yoktu
Haklısınız ama ben ilişkiye girmedim adette görüyorum sadece olumsuzluklar vardı onun uzerine merak ettimIşte bak canım profilde 19 yaziyo kusura bakma büyük zannedebilirsin kendini ama bana göre ağzın süt kokuyo daha ışte tamda bu yüzden altından kalkamayacağın yüklerin altına girme tamda senin yaşında bir tanıdığım var üniversite okuyordu yaşamış biseyler 6 aylık hamile haberi yok karnım agriyo adet olmadım diyo karnida şişmedi yani doktora bi gidiyo hamile hayatı alt üst oldu kardeşi öldürecekti kızı zor aldılar elinden şimdi okulu bıraktı evde çocuk bakıyo koca desen askere gitmedi daha ve daha büyük sorun çocuk 2 yaşında daha dayisi anneannesi ve anne tarafından birçok akrabası çocuğu olduğunu bile bilmiyo başka bişey demiyorum gerçek yüzde yuz yaşanmış gözlerimle gördüğüm bir olaydır anlayana
İlişkiye girmediysen öyle hamile kalinmayacagina aklın erer herhalde ama kulağına küpe olsun sorumluluğunu kaldiramayacagin işlere girmeHaklısınız ama ben ilişkiye girmedim adette görüyorum sadece olumsuzluklar vardı onun uzerine merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?