Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Strese bağlı yeme bozukluğum var.Bu da benim diyet günlüğüm.Eylül sonu nişanıma kadar 68 hedefim.
hafta sonunu unutup kaldığımız yerden devam etmeliyiz.ben bir de regl olacağım bu hafta sonu.az önce ofiste arkadaş nutella ekmek yedi karşımda.resmen kendimle savaştım düşün..bugün de devam edersek işimiz zor.
hafta sonunu unutup kaldığımız yerden devam etmeliyiz.ben bir de regl olacağım bu hafta sonu.az önce ofiste arkadaş nutella ekmek yedi karşımda.resmen kendimle savaştım düşün..bugün de devam edersek işimiz zor.
ya hepsi biliyooor üstüne bilerek ye biraz ye.evde olsam daha kolay olurdu.her gün karşımda poğaçalar börekler,her öğlen pilavlar makarnalar her ikindi saati bisküviler...aah ahh.şu an halen aklımda o çikolata kavanozu :)
günaydın kızlar nasılsınız?ben yine regl sendromuna girdim.insanlar önceki 3 4 gün yaşar ben 10 gün yaşıyorum şu sıkıntıyı hemen hemen.hayatımı zorlaştırmaya başladı cidden.dün oturup nutella yedim sonra da spor yapmadım mesela.şurda nişana kalmış tam 2 ayım ben ne yaptım.neyse unutup kaldığım yerden devam edeceğim.
kızın biriyle tanıştım 5 ay da tam 25 kilo vermiş.ama tek kaçamak bile yapmamış.hiç kaçamak yapmadan devam eden insanlara hayran olmamak elde değil.sanırım benim hatam bu.hafta sonu çok sapıtıyorum.