canim terapide ne gibi calismalar yapılıyor tavsiyeler ne oluyor yazsan ufak ufak senin durumunda olup terapiye gidemeyenlere yardimci olsan ne guzel olur aslinda
tabi ki yardımcı olmayı çok isterim..çok zor kendimden biliyorum.azıcık bile faydam olsa ne mutlu bana.
her hafta birbirine yakın ödevler veriyor terapistim..sorunu bulmaya çalışıyor.neden sürekli yemek yemek istediğimi anlamaya çalışıyor.mesela ben stresliyken fazla yemek yeme eğiliminde oluyorum maalesef..
nişanım var 2 ay sonra su an stresten diyet yapmakta aşırı zorlanıyorum.stresimi azaltmam için ödevler verdi son gittiğimde.
örneğin bir sayfa verdi.doldurmamı istedi.olumsuz ne düşünüyorsun?yerine olumlu ne düşünebilirsin?
fazla mı kaçırdın yemeği?yerine nasıl telafi etmelisin yaz dedi..ben henüz pek başarılı olamadım.yine de az da olsa uydum.81,20 den 77,80 e indim..
motivasyon verici etkinlik istiyor.kitap,seyahat,film gibi..
nefes terapisi öğretti aklıma geldikçe yapıyorum.
migrostan relax çayı aldım akşamları içiyorum.papatya ve melisalı...
mutfakta yemek yemeyi yasakladı.
akşam tatlı,dondurma yok yerine meyve acıkırsam.
diyet araştırması yasak.burda bile zor takılıyorum aslında.bunu denedim ne kadar diyet araştırması yaparsam o kadar kötü etkilendiğimi farkettim.
akşam 8 den sonra ağır yemek yeme diyor.
haftada 3 gün spor,yürüyüş vs ne yapabilirsem..yapamazsam da ev işi yap diyor...
aylardır bu tarz ödevlerim oldu elimden geldiğinde uymaya çalıştım.umarım başarırım ve yeme bozukluğunu yenerim.
asıl hedefimiz şu an dengeyi yakalamak.ya hep ya hiç mantığını kırmak..bir bira içersem bana göre diyet bozulmuş oluyor ve ben dünyaları yiyorum.bunun yerine akşam meyve ya da salaya ye yat diyor.ben bunu halen başaramadım.bu da yeme bozukluğu demek oluyor zaten.yardımcı olduysam ne mutlu.bir an evvel bu durumu aşmak için elimden geleni yapıyorum.cidden çok zor..