Strese girdim...

beril84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
74
1
86
Sakarya
Merhaba arkadaşlar. Bende daha önceleri kayınvalidemle ilgili konular açmıştım. Kayınvalidemle pek anlaşamıyoruz. 4 yıllık evliyim ve ciddi tartışmalar yaşadık sürekli. Hep alttan aldım ama artık alamıyorum çünkü sinir hastası oldum evimde huzur kalmadı. Bir sürü laflar yedim iftiralar attı yani anlatsam bitmez. En son yine tartıştık yanlışlarını söyledim kabul etmedi her zaman ki gibi neyse dedim elini öptüm bi daha iyi geçinelim dedim tmm dedi ama çenesini tutamamış. arkamdan bir sürü laflar söylemiş hepsini duydum. eşim yurtdışı seyahatinde ben 2 gün annemde kaldım ve bu gece de kayınvalideme gidicem kalmaya aradım anne akşama gelicem diye anında telefonda laf iğnelemeye başladı. Bizi özlediniz mi hııııı sonunda özlediniz gibi ifadeler. İnanın akşam gidicem ama şimdiden strese girdim eminim gidince yine çenesi durmayacak bende artık elimde değil çabuk sinirlenip cevap veriyorum bu kez de oratlık karışıyor nasıl davranabilirim imalı laflarına litfen yardımmm....

evet çok özledik anne,onun için geldi de:34:

Son düzenleme:
en buyuk cvbınız her lafına gulun boşverın aldırmayın çatlar ozaman tepki vermıyorsunuz dıyee... kaideye bıle almayın analsın kensını dinlemediğinizi umrunuzda olmadıgınızı...mecburluktan kaldıgınızı

sinirlenme,canınınsıkılmaması için kayınvalidenin her dediğine olumlu,güler yüzle cevap ver..duymak istemediğin şeyler söylersede duymazlıktan gel..

onun söyledigi şeylere karşı asabi agresif olursan çok mutlu olur, amacına ulaşır . oyüzden hiççç tınlamaa...
ama sonra için içini yemesin, neden cevap vermedim diye kendine kızarsan orasını bilemem...yani sonrada kendinizi yargılamayacaksanız cevap vermeyin... koşusup konusup dursun...strese girmeyin

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bende daha önceleri kayınvalidemle ilgili konular açmıştım. Kayınvalidemle pek anlaşamıyoruz. 4 yıllık evliyim ve ciddi tartışmalar yaşadık sürekli. Hep alttan aldım ama artık alamıyorum çünkü sinir hastası oldum evimde huzur kalmadı. Bir sürü laflar yedim iftiralar attı yani anlatsam bitmez. En son yine tartıştık yanlışlarını söyledim kabul etmedi her zaman ki gibi neyse dedim elini öptüm bi daha iyi geçinelim dedim tmm dedi ama çenesini tutamamış. arkamdan bir sürü laflar söylemiş hepsini duydum. eşim yurtdışı seyahatinde ben 2 gün annemde kaldım ve bu gece de kayınvalideme gidicem kalmaya aradım anne akşama gelicem diye anında telefonda laf iğnelemeye başladı. Bizi özlediniz mi hııııı sonunda özlediniz gibi ifadeler. İnanın akşam gidicem ama şimdiden strese girdim eminim gidince yine çenesi durmayacak bende artık elimde değil çabuk sinirlenip cevap veriyorum bu kez de oratlık karışıyor nasıl davranabilirim imalı laflarına litfen yardımmm....

ben biri böle laf soktuğunda ve imalı sinirli konuşuğun da gülümsüyorum kendileri sinir olup susuyolar.sonuçta senin kaynanan ve eşinin annesi eşin için değerlidir sonuçta tartışmanıza o da üzülüyordur kesinlikle.bence dediğim gibi o laf sokmaya çalıştığın da sadece sinir bi şekilde gülümse kendi sinir olduğuyla kalır inan bu ile yarar cnm hiç strese girme :)

ne gıdıyosun gıtme benımde eşim 1 haftadır yok evımden cıkmıyorum aksam gıdıp yatıyorm annem 2 bına otemde ,ablamla 1 bina, kayınvalıdemle 5 bına aramızda hiçbirine gitmiyorum anneme gıtsem kayınvalıde sorun etcek ne gıdıp kafamı arıtcam otur evınde yada kal annende canına etmıs daha ne gıdıyosun

ben insanlar laf sokmaya çalıştığın da yada sinirlendiğin de gülümsüyorum kendi kendilerine sinir olmakla kalıyolar ki bu insan eşinizin annesi eşiniz de bu duruma üzülüyodur kensinlikle bi yanda onu büyüten annesi bi yanda çok sevdiği eşi arada kalmasın oda bnce sadece sinir bi şekilde gülümseyin bgn yaşadığınız herhangi bi olayı anlatın ona işe yarıyacaktır :)

ne gıdıyosun gıtme benımde eşim 1 haftadır yok evımden cıkmıyorum aksam gıdıp yatıyorm annem 2 bına otemde ,ablamla 1 bina, kayınvalıdemle 5 bına aramızda hiçbirine gitmiyorum anneme gıtsem kayınvalıde sorun etcek ne gıdıp kafamı arıtcam otur evınde yada kal annende canına etmıs daha ne gıdıyosun

canım mecburen gitmek zorundayım çünkü çalışıyorum ve işe giderken çocuğu anneme ve kayınvalideme bırakıyorum çalışmasam tabiki gitmem ama mecburiyet

canım sende gitme neden kendini zorunlu hissediyosunki eşim şehir dışına gitti geçen hafta evde yalnız kalıcaktım annemin içi rahat etmedi ben yinede kalırım dedim eşimede söyledim ben yalnız kalıcam dedim eşim annem bize gelsin diyo dedi (planlamışlar haberim yok:))bende hayır dedim (rahat edemiyorum)evde kalırım yada beni gitmeden bırak annemlere dedim gece beni bıraktı annemlere sonra gitti...bu hafta sonu yine gidecek bende annemlere gidicem 4 günüde annemlerde geçiricem onlara gitme gibi zorunluluğum yok

canım mecburen gitmek zorundayım çünkü çalışıyorum ve işe giderken çocuğu anneme ve kayınvalideme bırakıyorum çalışmasam tabiki gitmem ama mecburiyet

o zaman annene gıt o kadar lafı duymayamı gıdıyosun ben olsam gıtmem
yinede yaşayan sensın stres ola ola gideceksen bişe diyemem

bencede annene git çocuğada bakar nasılsa...laf sokan bi insanın yanında huzursuz olma

Son düzenleme:
bende umursama onu duyma gül geç diyorum yada şakayla karışık kırıcı olmayan cevaplar verebilirsin tercih senin canım:31:

merhaba arkadaşlar. Bende daha önceleri kayınvalidemle ilgili konular açmıştım. Kayınvalidemle pek anlaşamıyoruz. 4 yıllık evliyim ve ciddi tartışmalar yaşadık sürekli. Hep alttan aldım ama artık alamıyorum çünkü sinir hastası oldum evimde huzur kalmadı. Bir sürü laflar yedim iftiralar attı yani anlatsam bitmez. En son yine tartıştık yanlışlarını söyledim kabul etmedi her zaman ki gibi neyse dedim elini öptüm bi daha iyi geçinelim dedim tmm dedi ama çenesini tutamamış. Arkamdan bir sürü laflar söylemiş hepsini duydum. Eşim yurtdışı seyahatinde ben 2 gün annemde kaldım ve bu gece de kayınvalideme gidicem kalmaya aradım anne akşama gelicem diye anında telefonda laf iğnelemeye başladı. Bizi özlediniz mi hııııı sonunda özlediniz gibi ifadeler. Inanın akşam gidicem ama şimdiden strese girdim eminim gidince yine çenesi durmayacak bende artık elimde değil çabuk sinirlenip cevap veriyorum bu kez de oratlık karışıyor nasıl davranabilirim imalı laflarına litfen yardımmm....

en büyük tepki tepkisizliktir....hem ağzınızı ve terbiyenizi bozmamış olucaksınız hem de sinirleriniz yıpranmayacak..o da sinirden kuduracak....

at arkana,dert etme yaa.. Igneleme gıbı seylerıne,aksıne olumlu karsılık ver hep.. Kendısıde vazgececektır zamanla..senın bu tutumuna ıstınaden.. "çok özledik,burnumda tüttün ko$a ko$a geldım" deseydin :D rahat ol,stress olma..:34:

Back
X