• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stresle hamile kalan

bebek8787

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
387
103
13
37
Mrb stresli olan bebegi kafaya takan hamile kalamaz deniyo ben stresi aramiyorum sebepsiz infertibilite yani hamile kalamicakmiyim

Mrb stresli olan bebegi kafaya takan hamile kalamaz deniyo ben stresi aramiyorum sebepsiz infertibilite yani hamile kalamicakmiyim

Ben de duydum bunu ama sanmıyorum. . İnşallah nasip olur size de. Hani yıllarca kafaya takıp, gebe kalamayıp evlatlık edinen, yani hamile kalmayı unutan kadının evlatlıktan sonra hemen hamile kaldığını da duydum. .

Canım merhaba..Ben de hamile kalmayı takıntı haline getirmiş biriyim. Bebek düşünerek şey yapmayın olmaz diyorlar ama mümkün mü? İş yaşantım da çok stresli ve yorucu. Üstüne bir de hamile kalamamak..Herkes çok stres yaptığımı söylüyor ama elimde değil :KK17:Ben 1,5 yıl boyunca korunmadım. Bunun ilk 6- 7 ayında ciddi anlamda bebek istemediğim için stres yapmadım. Yani o işi düşünerek yapmadım. Ama o zaman da olmadı şimdi çok istiyorum yine olmuyor.

Canım merhaba..Ben de hamile kalmayı takıntı haline getirmiş biriyim. Bebek düşünerek şey yapmayın olmaz diyorlar ama mümkün mü? İş yaşantım da çok stresli ve yorucu. Üstüne bir de hamile kalamamak..Herkes çok stres yaptığımı söylüyor ama elimde değil :KK17:Ben 1,5 yıl boyunca korunmadım. Bunun ilk 6- 7 ayında ciddi anlamda bebek istemediğim için stres yapmadım. Yani o işi düşünerek yapmadım. Ama o zaman da olmadı şimdi çok istiyorum yine olmuyor.
Aynı canım 20 ay olacak benimde evlilik ama 3 4 ay istemiyodum 15 aydır falan da istiyorum olmuyor takiyorum mecburi gibi

Aynı canım 20 ay olacak benimde evlilik ama 3 4 ay istemiyodum 15 aydır falan da istiyorum olmuyor takiyorum mecburi gibi
Sana kafaya takma diyemiyorum çünkü boş konuşmuş olurum. Benim stresim de aydan aya katlanarak artıyor. Çünkü eşim sadece ay sonlarında evde oluyor. Şimdilik ay sonları benim için uygun ama git gide öne doğru kayıyor yumurtlama tarihi ve ben inanılmaz bunalıyorum. Bir de bunu kafaya takıp çifte stres yapıyorum yani :KK53:

Mrb arkadaşlar. Benimde 3 senedir olmuyordu.artık pes etmiştim tedavi olmayı bıraktım.en son 4 aydır takmıyordm ama ciddi anlamda. Sonra baktım günüm geçti bekledim 20 günüm geçti test yaptım. şu anda 4.aydayım. yani gerçekten takmadım pes etmiştim Umudunuzu yitirmeyin

Mrb arkadaşlar. Benimde 3 senedir olmuyordu.artık pes etmiştim tedavi olmayı bıraktım.en son 4 aydır takmıyordm ama ciddi anlamda. Sonra baktım günüm geçti bekledim 20 günüm geçti test yaptım. şu anda 4.aydayım. yani gerçekten takmadım pes etmiştim Umudunuzu yitirmeyin
Bunu söylediğine sevindim canım benimde 2 yil olacakdu bu sebepsiz olmuyor artık aşılama falan dicektik doktor kafamdan at bu ay boş bekleyelim olmazsa aşılama dedi denicem başka neler yaptın takmamak için olmazsa olmasın mi dedin lütfen yaz

her yerde unuttuğumuz ay, kafaya takmadığımız ay hamile kaldım diyenleri okuyorum, çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor. Allah aşkına nasıl başarıyosunuz? ben başaramıyorum :( hiç kafama takmıcam dediğim zaman bile kendimi bir gün hamile kalabilir miyim acaba sorusuyla baş başa buluyorum. bir gün kafama takmıyorum diğer gün aklıma geliyor üzülüyorum. bunun bir formülü var mı lütfen söyleyin :)

her yerde unuttuğumuz ay, kafaya takmadığımız ay hamile kaldım diyenleri okuyorum, çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor. Allah aşkına nasıl başarıyosunuz? ben başaramıyorum :KK43: hiç kafama takmıcam dediğim zaman bile kendimi bir gün hamile kalabilir miyim acaba sorusuyla baş başa buluyorum. bir gün kafama takmıyorum diğer gün aklıma geliyor üzülüyorum. bunun bir formülü var mı lütfen söyleyin :)
Senin durumundayım başkasına diyorum ama ben aramiyosun en az saat başı aklimda

Senin durumundayım başkasına diyorum ama ben aramiyosun en az saat başı aklimda

kendimi devamlı Allah'a dua ederken buluyorum "hayırlı sağlıklı evlat nasip et"sin diye. hele bi de ilaç tedavisi falan görüyosan o ay beklenti içine giriyosun olmayınca tabi hayalkırıklığı. kendime söz verdim artık adetim 6-7 gün geçmezse test yapmıcam diye ama o 6-7 gün bile 1 ömür gibi geçiyor sanki :( ama şöyle düşünüyorum kadının ve erkeğin sağlıklı olduğu durumda bile bazı kişiler çocuk sahibi geç oluyor. kimisi de hastalığıyla boğuşurken hamile kalıyor. demek ki zamanı var Allahım planlıyor herşeyi inşallah tez zamanda biz de yavrularımıza kavuşuruz

Amin canim insallah bende öyle hep hayirlisiyla diyorum sen yardım et rabbim en kisa zamanda en güzel şekilde diye

canım ilk evlendiğimde ben de kv yüzünden çok strese girdim ve hamile kalamadım 4 yıl uğraştık sebebi bulunamadı sonra apt yaşlı bir teyze ki o da gerçekten bilgili eski bir ebeydi bana dedi ki sen üzüldüğün zaman boynundaki damarlar geriliyor o damarlar da rahmini kapatıyor gerçekten ben artık bu konuyu unutmaya çalıştım ve eşimle hiç düşünmedik gezdik tozduk umursamadık ve inanmıcaksına ama ben 2 ay sonra hamile kaldım çok çok zor ama şöyle düşün Rabbim izin verirse olacak belki zamanı değil o yüzden sabret et tevekkül et ve canını sıkma herşey olacağına varır sen kendini üzünce hiçbir şey düzelmiyor

canım ilk evlendiğimde ben de kv yüzünden çok strese girdim ve hamile kalamadım 4 yıl uğraştık sebebi bulunamadı sonra apt yaşlı bir teyze ki o da gerçekten bilgili eski bir ebeydi bana dedi ki sen üzüldüğün zaman boynundaki damarlar geriliyor o damarlar da rahmini kapatıyor gerçekten ben artık bu konuyu unutmaya çalıştım ve eşimle hiç düşünmedik gezdik tozduk umursamadık ve inanmıcaksına ama ben 2 ay sonra hamile kaldım çok çok zor ama şöyle düşün Rabbim izin verirse olacak belki zamanı değil o yüzden sabret et tevekkül et ve canını sıkma herşey olacağına varır sen kendini üzünce hiçbir şey düzelmiyor
Öyle canim ins dualar okuyorum bol bol bu ay aşılama yapalım dedik doktor kafanı boşalt biraz dedi ins Rabbimin imtihanı diyorum

Bu arada bende eşimle çok sorun yaşadım aşırı yni ilk 1 yıl ama dediğin gibi madem ben bişeyi değiştiremiyorum alışıp kendime güzel pay çıkarmayı öğrendim güzel tarafina bakmaya calisiyorum ama rabbim sınavı bebekten yana soruyor.sabrımızı deniyor beni seviyor diyorum

Bir sene bekledim olmadi pkoluyum ama ileri derece degil adetlerim duzenlidir bir sene dr ilac derkn dr asilama yapalim dedi hmn tmm dedim asilama olucm diye kafam rahat hic takmadim ne pozisyon bir sene her iliskiden sonra ayaklarimi havaya dikiyidum bazen ole uyuya kaliyodum adetim gecikti bn hic ihtiml bile vermedim test yapmak istemedim annem zorla yaptirdi aninda pozitif gittigimde kesesi bile olusmustu oglusumun bu kafaya takmama olayi gercek bnce bn cok stres yapiyodum esim yuzunden her ay ayni seyler aglamaktan mahvolmustum artik genede sukrediyorum bir sene bu aciyi yasadim rabbim hicbi kadina yasatmasin cok zor cunku

bak aklıma ne geldi ben hamile kalamdığım dönemde birisinden duymuştum bunu ben yapmaya fırsat bulamadım ama sonradan kime söylediysem güzel haberlerini aldım inş sana da faydası olur etrafındaki kişilere 21 tane TAHA SURESİ okut ama sen okumayacaksın herkes okuyunca gönlünden geçtiği gibi duanı et Rabbimden sağlıklı ve hayırlı bir evlat dile ve duanı bir sürahi suya yap üfle bu suyu eşin de sen de emelinize ulaşana kadar için su azaldıkça üzerine ilave yap inşallah tez zamanda sonuç alırsınız

Him
Bir sene bekledim olmadi pkoluyum ama ileri derece degil adetlerim duzenlidir bir sene dr ilac derkn dr asilama yapalim dedi hmn tmm dedim asilama olucm diye kafam rahat hic takmadim ne pozisyon bir sene her iliskiden sonra ayaklarimi havaya dikiyidum bazen ole uyuya kaliyodum adetim gecikti bn hic ihtiml bile vermedim test yapmak istemedim annem zorla yaptirdi aninda pozitif gittigimde kesesi bile olusmustu oglusumun bu kafaya takmama olayi gercek bnce bn cok stres yapiyodum esim yuzunden her ay ayni seyler aglamaktan mahvolmustum artik genede sukrediyorum bir sene bu aciyi yasadim rabbim hicbi kadina yasatmasin cok zor cunku
Him evet herkes diyor rahat olunca çocuk olur diye bende aşılama olucak ama 1 2 ay sonra dedik

Bunu söylediğine sevindim canım benimde 2 yil olacakdu bu sebepsiz olmuyor artık aşılama falan dicektik doktor kafamdan at bu ay boş bekleyelim olmazsa aşılama dedi denicem başka neler yaptın takmamak için olmazsa olmasın mi dedin lütfen yaz
Ben kaç defa klomen ve serophene kullandım.3 defa rahim flimi çektirdim. En son yoruldum.dedim biraz geçsin tüp bebek merkezi ne gidecektim.görüşmüştük orayla.ihmal ettim 3 veya 4 ay gitmedim.bugün yarın giderim diye kaldı.artık takmıyordm.

Ben kaç defa klomen ve serophene kullandım.3 defa rahim flimi çektirdim. En son yoruldum.dedim biraz geçsin tüp bebek merkezi ne gidecektim.görüşmüştük orayla.ihmal ettim 3 veya 4 ay gitmedim.bugün yarın giderim diye kaldı.artık takmıyordm.
Anladım canim bende takmıcam diyorum birileri soruyor sinir oluyorum başa donuyorumm

Back
X