stresle hamile kalan

Anladım canim bende takmıcam diyorum birileri soruyor sinir oluyorum başa donuyorumm

herşey kafada bitiyor işte aslında kendi kendimizin düşmanıyız. hep kendmize kötülük yapıyoruz. mantıkla duyguların savaş hali... Allah yardımcımız olsun. peki şuan bi tedavi görüyor musun?

herşey kafada bitiyor işte aslında kendi kendimizin düşmanıyız. hep kendmize kötülük yapıyoruz. mantıkla duyguların savaş hali... Allah yardımcımız olsun. peki şuan bi tedavi görüyor musun?
Yok canım geçen ay gonal f kullandım.işte bu ay boş daha öncede hsg ve klomen kullanmistim

Canım hangi tedavileri uyguladın şuana kadar?
Canım hangi tedavileri uyguladın şuana kadar?
Sebepsiz infertibilite canim benim şükür hersey yolunda ama olmuyodu klomen 3 ay falan o da kist yaptı birazda o oyladı beni bi araba adet düzensizliğim vardı onu bekledik gonal f iğne bi ay kullandım olmayınca asilama yapalim dedik 1 ay falan bekleyip bakalim

Mrb stresli olan bebegi kafaya takan hamile kalamaz deniyo ben stresi aramiyorum sebepsiz infertibilite yani hamile kalamicakmiyim
bende o doğru değil ya geçen ay ben ovulasyon testi yaptım da hamile kaldım. Baya her gün kaç saat tuvaletini tutuyosun sonra test yapıyorun baya kendini kasıyosun yani ama oldu işte. Stresin birebir etkili olduğunu düşünmüyorum.

bende o doğru değil ya geçen ay ben ovulasyon testi yaptım da hamile kaldım. Baya her gün kaç saat tuvaletini tutuyosun sonra test yapıyorun baya kendini kasıyosun yani ama oldu işte. Stresin birebir etkili olduğunu düşünmüyorum.
Bende diyorum sürekli aklımda vazgecemiyorum o zaman bebek olmucakmi

Bende diyorum sürekli aklımda vazgecemiyorum o zaman bebek olmucakmi
Ayrıca varya benim kanda adetten 8 gün önce bhcg negatif çıkmıştı beklemiyordum. Sonra adet günüm geldi geçti aadet olmadım. Kafaya takıyorum da ondan olmuyo galiba diye düşünürken hop bir de baktım hamileyim.

Sebepsiz infertibilite canim benim şükür hersey yolunda ama olmuyodu klomen 3 ay falan o da kist yaptı birazda o oyladı beni bi araba adet düzensizliğim vardı onu bekledik gonal f iğne bi ay kullandım olmayınca asilama yapalim dedik 1 ay falan bekleyip bakalim

Bende 28 yaşındayım 1 yıldır deniyoruz klomen bende de kist yapmıştı şimdi serophene kullanıyorum ama umarım o da kist yapmamıştır korkumdan doktora gidemiyorum

Ovulasyon testini her gün mü yaptın yoksa gün aşırı mı?

Her gün aynı saatte yapmaya çalıştım canım mesela akşam 4 5 gibi yaptım her gün. Aşağıdaki linkteki sayfanın sonunda gün gün ovulasyon testlerim var. 2 gün koyu kırmızı. Koyu kırmızı olan 2 gün ve sonraki iki günü değerlendirdik ne olur ne olmaz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kalan-arkadaslar-bakarmisiniz.405596/page-722

Baktım şimdi testlerine bende öyle yapıyım saatleriyle not alıyım ben geçen gün yaptım 2. Çizgi koyuya yakındı hatta ayırtedemedim gibi ama sonra yaptığım zaman 2. Çizgi yine belirgindi ama koyu değildi. Hiç anlayamıyorum ayırt edemiyorum :) bi yandan da vücut ısısı takibine başladım. Bu konuda çok şanssızım yumurtladığımı anlayamıyorum :(

Bebek sahibi olamayip bunu kafadan cikarmak hic ama hic kolay bir sey degil. 3 yil bogustum evde kendimle. Her ay bir umut bir beklenti...etrafimdan yillarca bebegi olmayip pes edip aklindan cikardiginda hamile kalan onlarca kisinin hikayesini duydum. Ne sacma derdim hep. Ne ilgisi var? Denk gelmis derdim :)
3 yilimiz bitmisti bebek ozlemiyle. Sonra esimin isi nedeniyle tasindik baska yere ve ben de esimle ayni yerde calismaya basladim. O kadar yogunduk kiii... Sabah erken gidip gec donuyorduk. Yogunluktan bebek fikri aklima bile gelmiyordu. Zaman zaman icimi yokluyordum tik yok...farkli bir arkadas cevresi edindim. Is guc arkadaslar derken 2 3 ay sonra ilginc bir sekilde adet belirtilerim cok erken basladi.hep 2 ayda bir olurdum. Bu kez adetimden 10 gun sonra belirtiler basladi sevindim bu ay erken adet olacagim diye. Bikac gun sonra kahve leke. Tamm dedim basladi adetim. Ama sonra arkasi gelmedi. Hic bebek ihtimali aklima gelmedi. 5 6 gun sonra oylesine bir test aldim heyecansiz. Belli belirsiz bir cizgi. Esimle ayrilma noktasindaydik. Buyutulecek bir sey degildi ama onun zamanini almak istemiyordum artik. Ailemin yanina gelmistim o gun. Ve donmeyecektim. Testteki silik cizgiyi forumdan arkadaslar fark etti. Ertesi gun dondum eve ve ise. Bir bahaneyle gidip kan testi yaptirdim. 235. Mucize:))) hamileydim yaaa. Bunca umutsuz gecen beklentili gunlerden sonra hic ummadigim anda.. Demem o ki... Sacma buldugum seyi bire bir kendim yasadim. Bu stresle bas etmek kolay degil. Ama baska seylerle mesgul olmak gerektigi gibi arkadas ortamini bile degistirmek gerekiyor bazen. Bebek sahibi arkadaslarimdan uzak durdum o donem. Ya yasca cok buyuk ya bekar yada bebegi olmayan kisilerle gecirdim. Hamileligime gelince sonu husran malesef. 8 haftalik kaybettim bebegimi. Ama o minik kalp atisini duymak bile bir omre bedel. Simdi beklemedeyim. Calismiyorum. Stres mi :))) bas kosemde oturuyor.keske elimizde olsa...

Back
X