evet kzlar topikimin başlığını değiştiriyorum "oğlan analarının stres atma topiki" yapıyorum haberiniz ola

oğlanları topladık biraraya baksanıza
bacım temizliğimi yaparlar benim ananem tam bir temizlik hastasıdır belkide evimi ilk defa bukadar temiz göreceğim tek zamanım olabilir heee

kaynanadan temizlik beklemiyom zaten yapmam diyo kadın
canım doğumuna kimlerin geleceği bellimi??? daha önce söylemiştin ama bi değişiklik varmı diye soruyorum... eğer aynı kadro gelecekse hayatta sığılmaz o eve... artık altalta üstüste yatacaklar napıcan
çikolatayı oynasın diye mi yedin??? hayır ben okadar denememe rağmen benimki çikolataya hiç tepki vermiyo da
olmaaaazzz

oyniyiciiim çocuumla

ben elliyom o kaçıyo sonra o geliyo ben yine elliyom bu sefer dönüyo

en sonunda da sağlam bitane geçiriyo ya bacak kemiğime ya kaburga kemiğime

böle oynaşıp duruyoz ana-oğul
benimde tansiyonum çok düşüktür... aç da kalınca baş dönmesi yapıyo bide uykun geliyo... uyumicaksın fazla hareket etmiceksin zaten orda söylüyolar beklerken uyumayın yürümeyin çok su içmeyin falan diye... başımda dönünce iyice uyku bastırdı beni ama direndim naapiym yaslandım eşimin omzuna öyle bekledim.. oyun falan oynadım... tabii tansiyonum da düştüğü için onunda etkilerii oldu... birazıcık açlık zorluyo ama dayanılmcak bişe değil yani...
ben doğurduktan sonra siz varya kafayı yersiniz heralde heee

haklısın geldiğimde çok gülücem gibi size

sizi de doğurunca görcez 15 günde gelmeyin varya elimden çekeceğiniz var heee

kızlar bu hatunda sizden çıktı

panik atak var, enfeksiyon var, evham var, ve tabiiki olmazsa olmazımız stres var
hoşgeldin canım aramıza
evet işte bu canım... pozitif düşünücen... bak önünde en büyük örnek ben olayım... yukarıarı okudunmu bilmiyorum ama, ben kendimi salsaydım belkide %1 şansı olan bebeğimi kaybedebilirdim... bak %1 ile ve yarım plasentayla geldik buralara... herşey kafada bitiyo işte...
bi oğlumuz daha oldu kızlar hayırlı uğurlu olsun

canım bu topikteki herkesin bebeği erkek, bi zirvemiz vardı onunki kızdı sanırım o da doğurdu...
yahu bu hatun da sizle aynı haftalarda kız moriş

ben gene yaşlı kaldım

iyi mi