Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ahhh tatlim annecigin gelcekmis hic kirilirlar falan deme hic gerek bile duyma onlara ne senin gizli yerlerinden benim kimsem yoktu:43:anacigim olsa onun elinemi kalirdim hastanede dis kapinin dis mandali olurdu eltinde bi alem manyak dolu etraf o gosterdi diye sendemi gostercem valla benim kvdem cok merakli birgun bana geldi kalmaya oturuyoruz telim caldi kulagini dayamis benim telefona dinliyor kim diye yetmedi birde soruya tuttu kim bu ne millet turk dedim hangi sehirden cvp vermedim esime dedim aksam olunca lutfen karismasin ona sorcak degilim kimle goruscegimi kimle gorusmeyecegimi bide geri kafali ilk gece benden kizlik bezi isteyen kadin bu dusun yani birgun konusurken dedim ablamlara sordumu kvleri acaba ates puskurur gibi kopurdedi benim kizlarima kimse soramaz diye bende yapistirdim lafi valla ileri gorusluymus kvleri demekki dedim onun istedigini unutmus gibi davrandim bazilarininki tas devrinden kalma cahil oluyor dedim mosmor oldu:27:heee birde aksam ruyamda gordum kvdemi ellerime yapisip hakkini helal et yavrum cok buyuk haksizliklar yaptim sana diyordu bu ikinci gormem hayirdir insallah

bacım senin kayınvaliden de taş devrinden kalmış resmen
kimse kim telefonda ki ona ne canım
bu ilk gece gerdek bezi bekleyenlere uyuz olurum
o ne utanmazlık öyle yaaa
kız olsa ne var olmasa ne var
hem belki ilk geceden olmayacak o iş, ne diye yeni evlileri ilk günden strese sokuyosun ki

off off ne değişik insanlar var

alla allaaa nebiçim insan bu yaaa.bende evliliğimin 3 . haftasıydı galiba hastalandım tatlım denizden mikrop kapmışım enfeksiyon olmuş böbreklere kadar çıkmıştı ama ben anlamadım ilk başta annemlerin yanına gitmiştim işlerim vardı halledeyim diye kocişgelmemişti çalışıyordu.ama bi gittim kaldı orda 2 hafta çünki yatağa düştüm enfeksin böbreklere çıkmış doktor kızdı sen ölmekmi istiyorsun bune hal diye.ama kv ve onun çok bilmiş annesiyle benim eltim zannetmişlerki ben annemlerin yanında kalmak için yalan söylüyorum aslında benim hiçbirşşeyim yokmuş ve hatta hatta kv ve anası düşünmüşler ki ben afedersin kız çıkmamışım da kociş beni oyüzden gidip getirmiyormuş öyle düşünmüşler yaa ama allaha havale ediyorum hepsini özellikle eltimin iki kızı var hepimiz yaşayıp görücez tatlım.ben bu kv yi nasıl istiyim yaa nasıl beni sevmediğini ama öyle göründüğünü benim annemin babamın yüzüne söyleyen insan bu utanmazın teki amaaan çok fena oldum be öfff. neyse tatlım b en uyuyayım saat geç oluyor yarın işim çok öpüyorum seni kaybolma buralardan he :) kendinize iyi bakın hoşçakal

boşuna dememişler insanın fikri neyse zikri de odur diye
sonuçta kaynanan demek ki öyle fena düşünen bi insan ki böyle bi sorun olunca direk aklına bunları getirdi
sen geri dönünce sana mı dedi kız çıkmadın sandık , ondan bizim oğlan getirmiyo diye düşündük falan mı dedi?
valla ben sana diyim canım sen içini ferah tutu burası etme bulma dünyası
bugün senin hakkında böyle düşünen insanların başına yarın birgün allahım öyle dertler verirki pişman olurlar
eşine de direk söyle gelmesin bence kaynanan

bosver kuzum herkes yaptiklarini bulacak bende rabbime havale ettim biliyormusun ben kim ne derse desin kendi hayatimda mutlu olmasini bilen insanim hergunde dua ederim rabbime bana en guzel olan anneligi tatdirdin gerisi bos once rabbim sonra evlatlarim esim ve ailem ve arkadaslarim diyorum baskada birsey yok benim hayatimda aman onlar dusunmesin bos beyinlerine yazik olur bos insanlarin bos dusunceleri ne yapacan tatlim bosver salla gitsin yat yavrum sen bana bakma ben senle yazisirken komsuya cikdim kahve icip geldim:60::60: ne zamandir cagiriyordu asagidan bagirdim komsu kahve koy geliyorum diye zaten kadincagiz paramparca bu ara ergen kizi var cok agir geciyor ergenligi kirmadik kapi pencere birakmadi daha dun telefonunu kirdi annesine kizip :19:esimde diyorki anammm hintlilerin ergenligi daha agir turklerden heee bizimkiler bu kadar cesaret edemez 2binlik telefonu kircak kadar :52:yat talim iyi geceler bebisle sana :16::16:

bacım şimdi ki çocuklar kaç bin liralık laptopları, telefonları bi saniye düşünmeden kırar oldular
nerde bizim çocukluğumuz , nerde bunların ki
canım kayınvalideni uzakta tutmakta fayda var demek ki her zaman
aman yakın da olunca herşeye burunlarını sokuyolar
biz ilk kez tadacaz bu burun buruna olma duygusunu
ne yaparız bilmiyorum inan
doğumdan bi süre sonra çalışmak için dönecem mecburen
kaynanam gelecek bana ve bebeğe bakmak için

zirsizcim atladigimi sanma ne balli gacisin sen esin gitmis yatlar katlar almis kredi miredi bosver almasi yeter anacim:16:saka yavrum rabbim agiz tadiyla huzurlu saglikli oturmani nasip eylesin:nazar:(dip not gorumcende catir catir catlasin insallah denk gelirde patlar insallah)bide deniz kenari ohhhh mis gibi hava aksam okulum deniz kenarinda kocaman universite teneffusde ogretmen butun camlari acmis kapiyi kilitlemis bizde kafeteryaya gittik geldik icersi enfes bir havayla dolmustu tek sorun somelili o canim havanin icine etti kokusuyla oysa o gelene kadar huzur saciyordu icersi:24:

tatlım görümceler aman diyim duymasın
beynimi yerler belki de , bu sıkışıklıkta gerek var mıydı falan filan diye
sürekli ev senin değil mi borcunu sen öde falan deme ihtimalleri çok yüksek
amannnnnnnnnnn bacım ne derlerse desinler çooooooooooooook mutlu oldum ben
belki seneye yaza kadar gidip oturmak kısmet olmayacak ama olsun düşünmesi yeter
deniz kokusunu bende çok severim ama senin somalilinin kokusuyla hayal edince ıyyyyyyyyyyyyy itici geldi
sen de şanslısın tatlım ne güzelmiş bak okuduğun kampüs

merhabaaaaa sevigili vede çok muhterem kız kardeşlerim :) biraz aradan sonra tekrar gelebildim şuraya.valla hepinizi çok merak ediyorum öyle bir göz attım kimler nasıl neler yapmış ne yaşamış diye yamisy canımcım gelmişsin tekrar çok sevindim arada geliyordun seraaaaaaaa güldür güldür :) zırsızdelicim kasılmaları hiç sorma ben bir haftadır fenayım kasıklarıma bıçaklar saplanıyor birde uykusuz geceler yani yarı uyku yarı uykusuzluk .karnım çok sertleşiyor gece kalıp gibi oluyo valla yan yattığımda .gece wc için uyanıyorum zaten 5 6 kere .gözümü açıyorum karnım taşşş gibi olmuş ama nasıl fena acıyo hemen bebişi dinliyorum elimi karnıam koyup acaba hareketlimi diye .birde korkuyorum bi yerinin üstüne yatıp kolunu bacağını kafasını ezicem canını yakıcam diye stres yapıyorum uykum kaçıyo.birde kızlar bu alt taraftan sanki dikenli bir top çıkacakmış gibi acıyo yaaaaa .tarifim süper demi kocişte çok güldü bu tarife.ne topu ne dikeni yahu dikenler batıyo desene dedi.ama dedim çok acıyooo :52: birde iki gündür moralim bozuk gibi canım hiçbirşey istemiyo dün akşama kadar yattım üstümde battaniyeyle.bugünde ev sahibi geldi çat kapı aramadan ben saç baş dağınık daha pijamalarla oturuyordum .kaç aydır bekledim gelmedi bugün çıktı geldi şaşkınlar yaa.benim arka tarafta bir odam var balkona çıkan kapısı arızalı kapanmıyor bastıra bastıra anca .e misafirlerim gelecek annemler ya bu hafta ya öbür hafta işte bakalım benim duruma göre e ev dolacak yahu .ay aklıma ne gelirse yazıyorum oradan buradan kopuk kopuk :) pazartesi kontrolüm var çok merak ediyorum yavrumu .dün gece rüyamda gördüm kızlar missss gibi kokluyorudum çirkinimi :) ayyy diyorum yavrum senmiydin o içimdeki burnuna ağzına bakıyorum hani o usg resimleri varya onamı benziyor diye :) birde birisi emzik vermiş ağzına bebişimin kızıyorum rüyamda diyorum bune ya küçücük bebeğe kim verdi bunu ay bir garip rüyaydı off.öyle bir ütüm birikmişki sormayın bugün biraz iyiyim .ev sahibi çat kapı gelince açılmak zorunda kaldım yani kendime geldim biraz :) ya kızlaaaar ben yanlara yatarken çok zorlanıyorum yamisy sende mi öyle oldun tatlım son zamanlarda .hee birde morişciiğim gelmiş birara canım benim çok sevindiöm evladının sağlıklı e tabiiki seninde aynen sağlıklı olmanıza.acaba aramızda kim ilk sırada :) hayalot nerelerde yada benmi göremedim acaba ? neyse kızlaaaaar ben buralardayım azıcık daha bir göz atayım sonra ütüye geçiciim daha akşama yemeğim yok ya offff

hoşgeldin tatlım.. bizim oğluşun uykuarında sorun çıkmayınca o uyurken fırsat buldukça giryorum artık..

tarifine bittim bittim :60: :60: çatın genişliyodur doğum yaklaşıyo ya vücudun seni doğuma hazırlıyodur korkma...

yorma kendini sakın.. yoksa topikin adını "35 i gören doğursun" olarak değiştirmek zorunda kalacam :52:

canım ödediğimiz krediyi ben araba kredisi sanıyordum meğer araba kredisini kayınbabam çekmiş
bizimki deniz gören 1+1 ev almış hem de benim üstüme
onun borcunu ödüyomuşuz, doğuma kadar sabredebilseydin o zaman söyleyecektim dedi
uçuyorum şu annnnnnnnnnnnnn
:1:

eneeeeeeeeee :52: bizde hediye düşünüyoz burda peeehhh adam yapmış yapaccağını :9:
hayırlı olsun canım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin allahım size bebeğinizle...

teyzeleri dün ki kasılmalar o kadar fenaydı ki erken doğururum falan diye gözümü kararttım
bebek arabası, pişik kremi ve emzirme atletini e bebekten sipariş verdim
yatağını ve oyun parkını da gitti gidiyordan sipariş verecem
bakım malzemelerini de hepsi buradadan
herşeyini beğendim sayılır

:1: :1: hayırlı olsun tatlım güle güle kullanın...

evin karışıklığından dolayı uğruyamıyorum ama hergün yazdıklarınızı telden okuyorum size yazamasamda:29::29:
nasılsınız iyimisiniz:54::54::54:
biz iyiyiz çok şükür çok yorgun oluyorum bu sıralar evi henüz bi düzene sokamadım :50:
çınarın odası yavaş yavaş tamam gibi birtek oda takımının gelmesini bekliyoruz oda kısmetse haftaya elimizde olur sanıyorum.:emir_bebek:
badana boya ile işimizde bitti işte temizlik yapılıyor kaba pisliği kalktı ortadan cok sukur.:52:
bu arada b12 düşük çıkmıştı hani iğne vermişti doktor şimdide çok yüksek çıktı üstelik kan verdiğimde iğnelerden daha 2 tanesini vurulmuştum:44:saglık ocagındakı doktorda bişey demedi anlamadım şimdi ne olacak durum.birde b12 düşük çıkınca kırmızı eti iyice yükselttiğimden dolayı kolestrolüm çıkmışş:53::53::53:yaşlandımmı ne:1:
minnakta geçen gün oynamadı sanırım yorgunluktan.ama son 3 gundur çok şükür yine yaramazlığa basladı:1:
birde dün gece nasıl olduysa w c kapısının onunde dustum .ayagımmı kaydı anlamadım ama bir şey olmadı çoksukur :27:birazcık totoyla bacağımı acıttım okadar:52:sakar oldum çıktım ıyıce:1:
aşkolsuunnnn unuturmuyuz seni bizz darıldım hıhhh :63:

hadi bakalım tadilatta bitmek üzere.. odayıda güzelce yerleştirirsin oooh bitti işin.. ama çok yorma kendini...

düştünmüüü... dikkat et tatlım... totoya bişe olmaz sağlamdır :1:

haklısın canım bende bazen kendi kendime diyorum artık eskisi gibi herşeyi kafaya takmam herhalde anne olunca sadece o benim hayatım olur herşey vız gelir diyorum demekki doğru düşünüyorum :) kocişte diyor ki bu toprak tam senlik beni özlemeyeceksin aramayacaksın bile onunla oyalanırsın diyo yazık :) ben de yok canım sen benim ilk çocuğumsun sensiz olurmu tatlım bu ikimizin .

aynen benm kocişte bunu diyodu hamileyken... ben de diyorumki benim iki oğlum var :1: biri bebek biri koca bebek :9:

kaderdaşımı ben unutur muyum hiç hayalotcum
ama önceki yazdıklarını okuyunca senin ev tadilatıyla uğraştığını bildiğimden ses etmedim
dedim bizim hamarat hatun işini halleder kopar gelir yanımıza
bacım gelecek olan seni görmeye gelecek ev dağınık olsa ne var
takılma böyle konulara
en önemli şey bebişinin ve senin sağlıklı olman
valla bebekler de nereye dönsek oraya geçiyolar napalım
ben gece sürekli pozisyon değiştiriyorum artık
:14:
bi uyanıyorum ki sırt üstü yatıyo oluyorum, bebişime bişey olacak diye çok korkuyorum sonra :18:
bende biberon ve emzik konusunda henüz bişey beğenip karar veremedim
chicco'nun anne göğsüne benzeyen biberonunda karar vermek üzereyim sanki
emzik işine ise daha hiç kafa bile yormadım açıkcası

ayy ben yan yatardım ama bi yandan öbür yanıma dönerken önce göbüşümü kaldırıyodum sonra kendimi:1: sonra oturuyodum yada çatala yatmış gibi yatıyodum sonra öbür yanıma dönüyodum sonra totomu döndürüyodum :1:

emzik olarak ben chicconun komple silikon emzikleri var onu aldım drumuz da ağzında gördü bişey demedi... zararı olsa derdi heralde demi... bu damaklı.
item_12910_1_9765772.jpg

teşekkür ettim tatlım
hala rüyadaymışım gibime geliyor, Allahım mutluluğumu bozacak olaylar yaşatmaz umarım

aminnnnnnnnnnnnnnnnn :16:

geçecek geçecek sen bşize güven tatlım.doktoruna söyle durumunu eğer normalin üzerinde bir ıolay varsa yani bu sadece hamileliğin ilk aylarında ki bunalım karamsarlık bebeğine yetemeyeceğin endişesinden öteyse bir çaresi var mutlaka içini ferah tut sen canım. ama şunu bilmen lazım insan aciz bir canlı değil allah bizi çok güçlü yaratmış hele de kadını onun için aslında kişinin kendisinde bitiyor birçok şey yetemediğin yerde de diğer insanlar devreye giriyotrlar sen güvendiğin sevdiğin insanların yanında ol cık gez dolaş etrafına bak çok güzel şeyler göreceksin deriiin bir nefes al ve ben bunu atlatırım de bismillah de bu güzel yolculuğa eşinle ve bebişinle başla tatlım ...

en de dua etmeye çalışıyorum Allahım cümlemizin duasıyla kabul etsin. bugun psikologa gittim. biraz içimi rahatlattı. eskihastalığmın kaygı bozukluıgumun yenilemediğini, sadece hamilelik döneminde gelecek olan huzursuzlukla biraz tetiklendiğini söyledi. bizim en büyük sıkıntımız eski rahatsızlıgın beliritleriyle hamilelik belirtilerin aynı olması. mesela sizler belki bi gece uyuyamadıgınızda ya ne olacak yarın uyurum dersiniz ben onu diyemıyrum işte önceki sıkıntılarım arasında da uykusuzluk olunca ve uyuyamauınca hemen panik oluyorum. yine başladık yarın da böyle olcak vb düşüncelere. ben burada kaybediyorum aman ne olcak diyemiyorum. aslında bilerek de kaygı yapmıyorum ama o kadar bunalmışım ki galiba bu belirtilerden dolayısıyla hemen kaygılanıyorum zaten bu aylarda hormonlar hazırda bekliyor üstüne bi de benim kendi stresim derken çıg gibi birbirine sarılarak büyüyor.işe gitmeyeceğim bi süre çunku işe gideceğim günlerin gecesinde ya uyuyamazsam kötü olursam ya midem tutarsa işte diye kaygılanıyorum. bir süre daha gitmeyeceği bakalım ne olacak. doktor eğer dayanamayıp hap kullanacaksak 1 ay daha bekleyelim dedi. belki birayda hormonlara alışırı biraz daha bilmiyorum yani kimi 9 ay çekiyrmuş ama umarım öyle olmaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun

hoşgeldin tatlım.. bizim oğluşun uykuarında sorun çıkmayınca o uyurken fırsat buldukça giryorum artık..

tarifine bittim bittim :60: :60: çatın genişliyodur doğum yaklaşıyo ya vücudun seni doğuma hazırlıyodur korkma...

yorma kendini sakın.. yoksa topikin adını "35 i gören doğursun" olarak değiştirmek zorunda kalacam :52:

eneeeeeeeeee :52: bizde hediye düşünüyoz burda peeehhh adam yapmış yapaccağını :9:
hayırlı olsun canım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin allahım size bebeğinizle...

:1: :1: hayırlı olsun tatlım güle güle kullanın...

aşkolsuunnnn unuturmuyuz seni bizz darıldım hıhhh :63:

hadi bakalım tadilatta bitmek üzere.. odayıda güzelce yerleştirirsin oooh bitti işin.. ama çok yorma kendini...

düştünmüüü... dikkat et tatlım... totoya bişe olmaz sağlamdır :1:

aynen benm kocişte bunu diyodu hamileyken... ben de diyorumki benim iki oğlum var :1: biri bebek biri koca bebek :9:

ayy ben yan yatardım ama bi yandan öbür yanıma dönerken önce göbüşümü kaldırıyodum sonra kendimi:1: sonra oturuyodum yada çatala yatmış gibi yatıyodum sonra öbür yanıma dönüyodum sonra totomu döndürüyodum :1:

emzik olarak ben chicconun komple silikon emzikleri var onu aldım drumuz da ağzında gördü bişey demedi... zararı olsa derdi heralde demi... bu damaklı.
item_12910_1_9765772.jpg

aminnnnnnnnnnnnnnnnn :16:

canım gene de hediye düşünmeye devam et sen
doğumdan kısmetse bir ay sonra yıl dönümümüz var
eee ona da alacak bi cici , tabi bende alacam
ben ne alacam onu da bilmiyorum yaaa off offf
topik de 35 de doğurmalar devam ederse yeni bi topik daha açalım da toplaşalım bari
bizden başka da vardır kesin
yada yamişim topiğin adını stres yaparsan 35 de doğuruverirsin yapıver :1:
valla alıverdim bi gazla, Allahım kullanmayı nasip eder inşallah
ben de en son totoyu döndürüyorum ama o karnı bile soldan sağa döndürmek tam bir eziyet
hele bu sıralar hem çok terler oldum hem de sütüm geliyo
sabah bi kalkıyorum ter ve sütten tanınmaz olmuşum
:9:
emzik ve biberon alınacak duruyo benim de yaaa
bu arada sudocrem aldım pişik kremini

canım gene de hediye düşünmeye devam et sen
doğumdan kısmetse bir ay sonra yıl dönümümüz var
eee ona da alacak bi cici , tabi bende alacam
ben ne alacam onu da bilmiyorum yaaa off offf
topik de 35 de doğurmalar devam ederse yeni bi topik daha açalım da toplaşalım bari
bizden başka da vardır kesin
yada yamişim topiğin adını stres yaparsan 35 de doğuruverirsin yapıver :1:
valla alıverdim bi gazla, Allahım kullanmayı nasip eder inşallah
ben de en son totoyu döndürüyorum ama o karnı bile soldan sağa döndürmek tam bir eziyet
hele bu sıralar hem çok terler oldum hem de sütüm geliyo
sabah bi kalkıyorum ter ve sütten tanınmaz olmuşum
:9:
emzik ve biberon alınacak duruyo benim de yaaa
bu arada sudocrem aldım pişik kremini

hmmmm anam sanada alınacak bişe kalmamışki adam herşeyi almış :1: takı alsın yada sürpriz yapsın sana şöyle en romantiğinden :1: yada doğum fotocusu ayarlasın hediye olarak :52: hastanede olmasada eve geldikten sonra ev çekimi yapın güzel cicilerle güzel bi albümünüz olsun... hmmm bakalım başka ne bulabilirizzz ........

evet aynen öyle yapcam topikin adını artıkın :9: 35 i görene bi haller oluyo :1:

süt bendede gelirdi hamileyken..

bende o kremi kullanıyorum.. çok güzel geliyo hiç pişik olmadı...

teyzoş bu anakucağı varya resmen kurtarıcım oldu yaaa bak buraya da daha sık gelmeye başladım :52: allah 4moms u yapanlardan razı olsun gazınıda çıkarıyo. kaka yapamıyodu ona koyunca hemencecik yapıveriyo... gündüzleri uyumuyodu, uyuyo... ağzında emzik mışıl mışıl uyuyo... hee kızlar emziği 40ı çıkmadan vermeyin meme karmaşası yasayabiliyolarmış bilginiz olsun... meme yerine emziği isteyebiliyomuş...

hmmmm anam sanada alınacak bişe kalmamışki adam herşeyi almış :1: takı alsın yada sürpriz yapsın sana şöyle en romantiğinden :1: yada doğum fotocusu ayarlasın hediye olarak :52: hastanede olmasada eve geldikten sonra ev çekimi yapın güzel cicilerle güzel bi albümünüz olsun... hmmm bakalım başka ne bulabilirizzz ........

evet aynen öyle yapcam topikin adını artıkın :9: 35 i görene bi haller oluyo :1:

süt bendede gelirdi hamileyken..

bende o kremi kullanıyorum.. çok güzel geliyo hiç pişik olmadı...

teyzoş bu anakucağı varya resmen kurtarıcım oldu yaaa bak buraya da daha sık gelmeye başladım :52: allah 4moms u yapanlardan razı olsun gazınıda çıkarıyo. kaka yapamıyodu ona koyunca hemencecik yapıveriyo... gündüzleri uyumuyodu, uyuyo... ağzında emzik mışıl mışıl uyuyo... hee kızlar emziği 40ı çıkmadan vermeyin meme karmaşası yasayabiliyolarmış bilginiz olsun... meme yerine emziği isteyebiliyomuş...

bacım konuştum doğum fotoğrafcılarıyla
ama benim istediğim kalitede çekenler hep istanbulda
kayseriye gelmesi için illa da sezeryan olmam ve tarihinin netleşmesi lazımmış
kayseridekileri de beğenmedim
süpriz adamı değildir kocam, bu bi karambole gelmiş anladığım kadarıyla
valla ana kucağını bizde mi alsak ne yapsak
ne kadarlıkken koydun sen ana kucağına?
tatlım dua et ben 38-39dan önce doğurmayayım
çünkü hedefim 37 ye kadar çalışmak

bacım konuştum doğum fotoğrafcılarıyla
ama benim istediğim kalitede çekenler hep istanbulda
kayseriye gelmesi için illa da sezeryan olmam ve tarihinin netleşmesi lazımmış
kayseridekileri de beğenmedim
süpriz adamı değildir kocam, bu bi karambole gelmiş anladığım kadarıyla
valla ana kucağını bizde mi alsak ne yapsak
ne kadarlıkken koydun sen ana kucağına?
tatlım dua et ben 38-39dan önce doğurmayayım
çünkü hedefim 37 ye kadar çalışmak

ne kötü yaa niye kayseride yokmuş doğum fotoğrafçısı...

tatlım hemen alma anakucağını... doğsun bi bak bakalım durumuna... koliği varmı.. gündüz uykuları nasıl... ilk ay anlamazsın bunları.. 40ı çıktıktan sonra bakarsın. gündüzleri kanguruya akşamları arabaya gidiyosa alabilirsin.. benimkinin gündüz uyku sorunu vardı aldım. yani demek istiyorumki ihtiyacın olup olmadığına bi bak sonra ona göre al. nacizane tavsiyem budur... ben alalı daha 1 hafta oldu...

inşallah dilediğin gibi olur herşey tatlım...

ne kötü yaa niye kayseride yokmuş doğum fotoğrafçısı...

tatlım hemen alma anakucağını... doğsun bi bak bakalım durumuna... koliği varmı.. gündüz uykuları nasıl... ilk ay anlamazsın bunları.. 40ı çıktıktan sonra bakarsın. gündüzleri kanguruya akşamları arabaya gidiyosa alabilirsin.. benimkinin gündüz uyku sorunu vardı aldım. yani demek istiyorumki ihtiyacın olup olmadığına bi bak sonra ona göre al. nacizane tavsiyem budur... ben alalı daha 1 hafta oldu...

inşallah dilediğin gibi olur herşey tatlım...

canım bi tane rastladım onun da fotolarını hiç beğenmedim
bende hemen alıyım demiyorum canım
biliyosun benim bişeyi alıyım demem 4 ay sonra alacağım anlamına geldiği için
bebişin 40 ı da çıkar o zamana kesin

tatlım görümceler aman diyim duymasın
beynimi yerler belki de , bu sıkışıklıkta gerek var mıydı falan filan diye
sürekli ev senin değil mi borcunu sen öde falan deme ihtimalleri çok yüksek
amannnnnnnnnnn bacım ne derlerse desinler çooooooooooooook mutlu oldum ben
belki seneye yaza kadar gidip oturmak kısmet olmayacak ama olsun düşünmesi yeter
deniz kokusunu bende çok severim ama senin somalilinin kokusuyla hayal edince ıyyyyyyyyyyyyy itici geldi
sen de şanslısın tatlım ne güzelmiş bak okuduğun kampüs

ahhhh canim bende sadece bana has gicik gorumceler sanirdim (kucuk gorumcem iyi ama buyukden korkusuna benimle samimi olamiyor bunu cok iyi hissediyorum buyuk turkiyeye gitti hergun cagirdi gel kahvaltiya cocuklari al gel ben gitmesem kendi geldi ne zaman mugzur geldi oda kesti atti irtibati kesinlikle ablasindan korkuyor) demek sendede var ayni modellerden:19:derler demezlermi onunlarin meslegi zaten gelinlere laf sokusturma bosver canim keyfine bak borcu bitince soyle daha iyi hem bakarsin onlar her yaz yerlesmeye baslarlar falan benim gorumceler boyle birsey alsalar dusun tek bir lambanin bile havasini 2 saat atarlar:1: inan bizimde gelinimiz var tek kelime etmem ama gelinimizde cok tatli heee karsiligini veriyor ablam dedimi tutmayin serayi ne gaza geliyorum:52::52:heeee zirsizim kampus guzelde ici kokulu kizzzzz:30:dun gecikdi oh gelmiyecek dedim bir ruzgarla karisik koku geldi vallahi geliyor dedim aninda sinifdan iceri girdi herkese merhaba dedi:19:bakdim sandelyeyi alan kaciyor ahhhh garip sera insan yadirgiyor demesinler cok ileri goruslu desinler diye oturdum tam 4 saat cekdim o kokuyu:5:

canım haklısın zaman pratik olmak zorunda bırakıyor insanı
eee düşünecek daha çok şey , daha çok insan oluyo ama zamanın daha az oluyo
normal olarak daha hızlanmak zorunda kalıyosun
ama senin hamaratlık olmasa kanında gene yapamazdın
evi un fabrikasına çevirdi demek cadı
boşver yapa yapa öğrenir
valla televizyonla konuşma huyu konusunda bi bilgim yok benim
bi çocuk psikoloğuna sor bence
belki de normaldir
bu arada kurduğu cümlelere bitiyorum yaaa
ne şeker bişey senin bıdık

zirsizcim dun dr gitmisdim cocuk dr kizimin kresden gozu mikrop kapmis almaya gittigimde sok oldum sismis kapanmis hemen goturdum neyse orda hemen sordum normal oldugunu soyledi enisteinde gerizekali oldugunu zannetmis ogretmeni ama bak dedi adam en zekiler arasinda bende dedimki benim kuzende ilkokulu bitirmeye yakin tam dedigi anlasiliyordu ve uzun cumleler kurabiliyordu bugun dekanlik yapiyor dedim gulduk hatta:9:bugun ona oyuncak kahve seti aldim anam kucucuk birsey tepsisi fincanlar birde masa ortusu pecetede koymslar :9:cok mutlu oldu soylemesi ayip mc donaldada gittik oda kahve setini goturdu acdi onu paralari bana verin ben kave satiyom diye basti kalayi bide evcek bize pecete taktirdi yakamiza gelen gidene komedi olduk:17:icin bakim kahvelerinizi daha kik yapcam evdi size okkk :52:oglumda dediki yeter anne ya maymuna cevirdi bizi :27:kizlara rezil oldum essek buyumusde kiz dusunuyor:9:bide benim ufaklik okula beni babasiyla onlar birakiyor bu ara bugun dediki mummy senin 3 tane kocan var esimle ben sokkkkk:53:nerde yavrum benim 3 kocam dedim mavili 1 beyazli 2 3.numarada dasli (sacli diyor bayan ogretmen)cozluklu buda gozluklu meger hocan diyecegine kocan dedi esim kalpkrizi gecircekdi nefessiz dinledi cocugu deluuuuu:52:

ahhhh canim bende sadece bana has gicik gorumceler sanirdim (kucuk gorumcem iyi ama buyukden korkusuna benimle samimi olamiyor bunu cok iyi hissediyorum buyuk turkiyeye gitti hergun cagirdi gel kahvaltiya cocuklari al gel ben gitmesem kendi geldi ne zaman mugzur geldi oda kesti atti irtibati kesinlikle ablasindan korkuyor) demek sendede var ayni modellerden:19:derler demezlermi onunlarin meslegi zaten gelinlere laf sokusturma bosver canim keyfine bak borcu bitince soyle daha iyi hem bakarsin onlar her yaz yerlesmeye baslarlar falan benim gorumceler boyle birsey alsalar dusun tek bir lambanin bile havasini 2 saat atarlar:1: inan bizimde gelinimiz var tek kelime etmem ama gelinimizde cok tatli heee karsiligini veriyor ablam dedimi tutmayin serayi ne gaza geliyorum:52::52:heeee zirsizim kampus guzelde ici kokulu kizzzzz:30:dun gecikdi oh gelmiyecek dedim bir ruzgarla karisik koku geldi vallahi geliyor dedim aninda sinifdan iceri girdi herkese merhaba dedi:19:bakdim sandelyeyi alan kaciyor ahhhh garip sera insan yadirgiyor demesinler cok ileri goruslu desinler diye oturdum tam 4 saat cekdim o kokuyu:5:

bacım iyi insanlar ama gelin olunca dişlerini çıkarıveriyolar
illa laf sokacak , Allahtan 4 tane var da hepsiyle ayrı ayrı anlaşacak bişey buluyorum
birinin yaptığı bi şeyi görmezden gelebiliyorum
ben ödüyorum , kazanıyorum da öyle ödeniyo herşey diyorum artık bişey dedi mi
Allah Allah sanki oğulları veli nimetim benim
valla başlarda bişeyler diyodu da bende ben istesem çalışmam istersen senin için işi bırakayım abla dedim
sen benim maaşımın eksikliğini kapatırsın, kardeşinin sıkıntı çekmesini isteemzsin bilirim dedim
sonra korktu sanırım çalışma diyemiyo
valla tatlım ileri görüşlü falan ne derlerse desinler , senden önemli mi
saatlerce kendine o eziyeti niye yaptın ki, kıyamam hiç
canım bazı kültürlerde yıkanmak da yok parfüm kullanmak da
bu arada elti olsun kayınvalide olsun hepsi karakterle ilgili
al sende görümce olmuşsun ama çektirmiyomuşsun geline
bu tamamen karakterle ilgili

canım bi tane rastladım onun da fotolarını hiç beğenmedim
bende hemen alıyım demiyorum canım
biliyosun benim bişeyi alıyım demem 4 ay sonra alacağım anlamına geldiği için
bebişin 40 ı da çıkar o zamana kesin

kizlar bu fotograf isine bende sinirleniyorum oglumun sunnetinde millet ne met etti soyle boyle adamin foto dukkaninin adi var fotolari fosssss:50:ne bir dekor ne tecrubeli eleman hicbiri yok fotolar cikinca kendimi taniyamadim igrenccccc hicbir design yoktu berbat birseydi mesela esim esmer arka fona git siyah yapmis resmen esim kaybolmus benle cocuklar beyaz tenliyiz gitmis beyaz yapmis:4:vallahi agladim:43:oglumun en ozel gunu maf oldu:50: dugun fotograflarim muhtesemdi ustelik adam esprileriyle bayiltti gulmekden :52:sahane oldu goren bayildi en cokda ben onemli olanda benim begenmemdi zaten:16:simdi arkadasin kocasi acti studyo bizden baskasina giderseniz kuseriz diyorlar birkac tane cekdirdim igrencccc birsey ya kizimin kafasini yamuk cekmis sirf darilmasinlar diye soylemiyorum baskasina cekdirdigimi parama yazikkkk yahuuuuu :25:aman iyice arastirin hem paraniz gider hemd icinize tas gibi oturur:5:

zirsizcim dun dr gitmisdim cocuk dr kizimin kresden gozu mikrop kapmis almaya gittigimde sok oldum sismis kapanmis hemen goturdum neyse orda hemen sordum normal oldugunu soyledi enisteinde gerizekali oldugunu zannetmis ogretmeni ama bak dedi adam en zekiler arasinda bende dedimki benim kuzende ilkokulu bitirmeye yakin tam dedigi anlasiliyordu ve uzun cumleler kurabiliyordu bugun dekanlik yapiyor dedim gulduk hatta:9:bugun ona oyuncak kahve seti aldim anam kucucuk birsey tepsisi fincanlar birde masa ortusu pecetede koymslar :9:cok mutlu oldu soylemesi ayip mc donaldada gittik oda kahve setini goturdu acdi onu paralari bana verin ben kave satiyom diye basti kalayi bide evcek bize pecete taktirdi yakamiza gelen gidene komedi olduk:17:icin bakim kahvelerinizi daha kik yapcam evdi size okkk :52:oglumda dediki yeter anne ya maymuna cevirdi bizi :27:kizlara rezil oldum essek buyumusde kiz dusunuyor:9:bide benim ufaklik okula beni babasiyla onlar birakiyor bu ara bugun dediki mummy senin 3 tane kocan var esimle ben sokkkkk:53:nerde yavrum benim 3 kocam dedim mavili 1 beyazli 2 3.numarada dasli (sacli diyor bayan ogretmen)cozluklu buda gozluklu meger hocan diyecegine kocan dedi esim kalpkrizi gecircekdi nefessiz dinledi cocugu deluuuuu:52:

ayy bacım yaaa geçmiş olsun
nasıl mikrop kapmış peki?
göz zor mikrop kapıyo çünkü
sudan olmasın da aman diyim
şimdi nasıl, biraz indi mi şişi?
bak sen şu cimcimeyeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl da maymun etmiş sizi
oğlun da haklı ama tatlım kızlar o halde bakarlar mı hiç
3 kocalı sera olmuşsun desene, kocan da çocuktan al haberi diye dinledi sanırım
benim bilmediğim kocaları kim diye merakla beklemiştir

kizlar bu fotograf isine bende sinirleniyorum oglumun sunnetinde millet ne met etti soyle boyle adamin foto dukkaninin adi var fotolari fosssss:50:ne bir dekor ne tecrubeli eleman hicbiri yok fotolar cikinca kendimi taniyamadim igrenccccc hicbir design yoktu berbat birseydi mesela esim esmer arka fona git siyah yapmis resmen esim kaybolmus benle cocuklar beyaz tenliyiz gitmis beyaz yapmis:4:vallahi agladim:43:oglumun en ozel gunu maf oldu:50: dugun fotograflarim muhtesemdi ustelik adam esprileriyle bayiltti gulmekden :52:sahane oldu goren bayildi en cokda ben onemli olanda benim begenmemdi zaten:16:simdi arkadasin kocasi acti studyo bizden baskasina giderseniz kuseriz diyorlar birkac tane cekdirdim igrencccc birsey ya kizimin kafasini yamuk cekmis sirf darilmasinlar diye soylemiyorum baskasina cekdirdigimi parama yazikkkk yahuuuuu :25:aman iyice arastirin hem paraniz gider hemd icinize tas gibi oturur:5:

canım o fotoğraf işi benim canımı düğünde nasıl yakmıştı anlatamam
kına da herşey süperdi, benim fotocumda çektirmiştik
hem uygundu hem de harikaydı çekimler
ama düğünde video ve fotolar için 1500 lira ödedik, fotolar desen afedersin yamuk yumuk
öyle çok ağladım ki o fotolara, almak da zorunda kaldık öyle anlaşılmış düğün öncesi diye
kayınbabam anlaşmış , ben parayı öderken adamı yırtacaktım az daha
bidaha çekinirsiniz kızım ne dert ediyosun diyo
tekrardan düğün yapacaz sanki, off yaaa
gelinliğimle foto çekilecektim yeniden ama bebiş olunca sığamadım
:43:

bacım iyi insanlar ama gelin olunca dişlerini çıkarıveriyolar
illa laf sokacak , Allahtan 4 tane var da hepsiyle ayrı ayrı anlaşacak bişey buluyorum
birinin yaptığı bi şeyi görmezden gelebiliyorum
ben ödüyorum , kazanıyorum da öyle ödeniyo herşey diyorum artık bişey dedi mi
Allah Allah sanki oğulları veli nimetim benim
valla başlarda bişeyler diyodu da bende ben istesem çalışmam istersen senin için işi bırakayım abla dedim
sen benim maaşımın eksikliğini kapatırsın, kardeşinin sıkıntı çekmesini isteemzsin bilirim dedim
sonra korktu sanırım çalışma diyemiyo
valla tatlım ileri görüşlü falan ne derlerse desinler , senden önemli mi
saatlerce kendine o eziyeti niye yaptın ki, kıyamam hiç
canım bazı kültürlerde yıkanmak da yok parfüm kullanmak da
bu arada elti olsun kayınvalide olsun hepsi karakterle ilgili
al sende görümce olmuşsun ama çektirmiyomuşsun geline
bu tamamen karakterle ilgili

ahhh acnim yaaa 4 tane azda degil allah yardimcin olsun gerci kizkardesimde 6 tane var hepsi dort donuyor etrafinda kardesimin :27:ama bitane mugzur oldugu yetiyorda artiyor inanki annem hep diyor 10 eltin olsun 1 gorumcen olmasin eltinle kus kimse gikkk demez gorumcene gozunun ustunde kasin var de kp kv aninda kuser:50:sende iyi yapmisin heee kadin ne korkmustur :52:bizim gelinle kardesim cok iyi anlasiyor arasira kapisiyorlar ama kuslukleri en fazla 2 gun suruyormus annem diyor iki cinginli onlar gece gunduz ellerinde sigara kahve fincani dolasiyorlar bikere oturmazlar totolarinin ustune pireliler diyor:52::52:ben hic karismam tek kelime etmem ablama kardesime derim sonucda onlar darilmaz kirilmaz onlar canim kanimdan ama o belki darilir diye saka bile yapmam :27:nabim bacim yaaa oturdum ben cok korkuyorum insan kalbi krmakdan hayatta korkdugum en buyuk sey zaten uzuldu millet kaciyor diye birde ben kirmayim dedim :32:o gun bide ben kirsam inan uyuyamazdim o gece dusunmekden ne yapayim onu kircama cekiverdim geldim eve missssss gibi havayi cekdim icime balkona cikip:34:

ayy bacım yaaa geçmiş olsun
nasıl mikrop kapmış peki?
göz zor mikrop kapıyo çünkü
sudan olmasın da aman diyim
şimdi nasıl, biraz indi mi şişi?
bak sen şu cimcimeyeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl da maymun etmiş sizi
oğlun da haklı ama tatlım kızlar o halde bakarlar mı hiç
3 kocalı sera olmuşsun desene, kocan da çocuktan al haberi diye dinledi sanırım
benim bilmediğim kocaları kim diye merakla beklemiştir

canim refuculer multeciler giriyorya ulkeye kacak gemilerle teknelerle onlarin cocuklari ac susuz dusun gunlerce yolculuk ediyorlar dogal olarak hastalikli oluyorlar onlardan birinden gecmis dr dedim cikarayim kresden dr dediki bence cikarma ne zamana kadar evde tutacan yarin birgun okula baslayacak orda daha kotu olcak okuldan surekli uzak kalcak buda onun icin eksi olcak derslerine yansiyacak ama simdiden bagisiklik sistemi mikroplada savastikca ilerde fazla hasta olmiyacak simdiden alissin bunlardan heryerde var malasef esimle dusunduk dogru ben ne zamana kadar evde tutucam gitsinde alissin mikroplu ortamlara:9:halen sis damla kullaniyorum kapandigi zaman kosarak geliyor damla damlatmaya:27:heee cocukdan al haberi inanki ne bilmis oluyorlar ya dur daha senden duyacaz ne inciler ne incilerrrrrrr:52::52:

kızlaaaaaar ben bugün neler yaptım neleeer maşallahım var yani tü tü bana .ay söylesemmi söylemesem mi acaba canınız çekmesinde muharrem ayında bişey yapılır yenir hani hayrına :) aha ondan yaptım hayatımda ilk defa ve süperrr oldu kızlar .sonra o pişti kaselere koydum üzerlerini bir güzel bol bol süsledim bütün apartmana dağıttım iki kase aalan bile oldu :) ama kapıyı açıp beni elimde kaselerle gören aaaaa sen bu halinle birde bunu mu yaptın bide kendin dağıtıyorsun maşallah dedi :) inşallah beğenirler.sonra eve geldim yemeğimi koydum ocağa etrafı topladım mutfağı yani .çamaşır attım makinaya evin içini topladım falan drkeeeen bu saat oldu ben yeni oturdum yerime .ama bu hafta başından beri iyi değildim hiiiç halim yoktu pazartesi salı yattım battaniyenin altında canım hiçbirşey yapmak istemedi çok halsizdim ama bugün de fazla kaçırdım.benim aşağısı yine dikenli toplarla bombalanıyor hadi bakalım hayırlısı .toprak efendide bi hareket bi hareket sormayın beni çok yoruyor kerata :) eeeee siz nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hamişlik :)

Back
X