ahhh tatlim annecigin gelcekmis hic kirilirlar falan deme hic gerek bile duyma onlara ne senin gizli yerlerinden benim kimsem yoktuanacigim olsa onun elinemi kalirdim hastanede dis kapinin dis mandali olurdu eltinde bi alem manyak dolu etraf o gosterdi diye sendemi gostercem valla benim kvdem cok merakli birgun bana geldi kalmaya oturuyoruz telim caldi kulagini dayamis benim telefona dinliyor kim diye yetmedi birde soruya tuttu kim bu ne millet turk dedim hangi sehirden cvp vermedim esime dedim aksam olunca lutfen karismasin ona sorcak degilim kimle goruscegimi kimle gorusmeyecegimi bide geri kafali ilk gece benden kizlik bezi isteyen kadin bu dusun yani birgun konusurken dedim ablamlara sordumu kvleri acaba ates puskurur gibi kopurdedi benim kizlarima kimse soramaz diye bende yapistirdim lafi valla ileri gorusluymus kvleri demekki dedim onun istedigini unutmus gibi davrandim bazilarininki tas devrinden kalma cahil oluyor dedim mosmor oldu
heee birde aksam ruyamda gordum kvdemi ellerime yapisip hakkini helal et yavrum cok buyuk haksizliklar yaptim sana diyordu bu ikinci gormem hayirdir insallah
bacım senin kayınvaliden de taş devrinden kalmış resmen
kimse kim telefonda ki ona ne canım
bu ilk gece gerdek bezi bekleyenlere uyuz olurum
o ne utanmazlık öyle yaaa
kız olsa ne var olmasa ne var
hem belki ilk geceden olmayacak o iş, ne diye yeni evlileri ilk günden strese sokuyosun ki
off off ne değişik insanlar var