Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

hosgeldin yamisim hayrola neden huysuz senin oglan bi rahatsizligi yoktur insallah canim bende yatiyorum artik 7 24 valla benim evde seninkinden farksizz

ne bilem kuzum dişten dolayı heralde ya.. ya yarım saat uyur ya 3 saat. yatırdığımla kalktığı çok olmuştur.. yat kuzum yat gün değişti mi yoksa hala 4 nisan mı

merhaba tek hamis ben varim canim benimde dogum yakin:)

Ohh ne guzel insallah saglicakla kucagina alirsin bende 7. Haftadayim insallah bende saglikli bir sekilde tamamlarim yolculugumu
himm 7 haftaliksin demek ne guzel ayagini uzat yat kuzum bu gunlerin kiymetini bil mumla ararsin sonraa benim gibi allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah

merhabaaa kiz nerelerdesin biz ayniyiz canim ya ne olsun sen neler yapiyon bebis nasill

canım oğlandan vakıt bulup gelemıyorum kı tam oturuyorum vıyak dıye bagrıyoo.
bebiş iyi cok sukur senın kız nasıl oğlusun nasıl olmus

hoşgeldin tatlım
nasılsın, nerelerdesin
oğluşun nasıl, sen nasılsın?

hosbulduk tatlım
iyiym cok sukur bıraz grıp oldum oğlus ıyı Allaha sukur ama gunduzlerı durmuyo vc ye bıle zor gıdıyom anam :37:
sen nasılsın oğlus buyudumu aşınızı oldunuz mu :)

hosbulduk tatlım
iyiym cok sukur bıraz grıp oldum oğlus ıyı Allaha sukur ama gunduzlerı durmuyo vc ye bıle zor gıdıyom anam :37:
sen nasılsın oğlus buyudumu aşınızı oldunuz mu :)

hoşgeldinn kuzuuuuumm

hosbulduk tatlımm günaydınnnn :))
napıyosunuz ana oğul bakalım :55:
günaydın canımm napalım oğlanı uyuttum dedim hzır uyumuşken kkya bi bakem doğru düzgün giremiyom artık. sen nabıyon oğluş nasıl sen söyle.

Son düzenleme:
gunaydin canim ne olsun ya bende oyle ugrasip duruyorum kizim iyi teyzesi ama iki gundur burun kanamaqi var neden oluyo bilmiyorum yarin doktora goturucem oglusumunda dun kontrolu vardi gittik gayet iyi dedi doktor doguma da az kaldi bekliyoruz oyle iste

heeeyy kk ahalisi nasılsınız bakalım uzuuunca bir aradan sonra ben geldim :) iyi napalım geldiysen geldind demeyin küserim he :32::52::32: esham lalem yamişim mamişim zırsızım zirvem morişim hayalotum ..... daha adı aklıma gelmeyen hamişlik ve taze çiçeği burnuşunda annelik arkadaşlarım benimmm :) uzun zamandır şuraya girip çene çalamadık :27: hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın öptümmmmm :54:

gunaydin canim ne olsun ya bende oyle ugrasip duruyorum kizim iyi teyzesi ama iki gundur burun kanamaqi var neden oluyo bilmiyorum yarin doktora goturucem oglusumunda dun kontrolu vardi gittik gayet iyi dedi doktor doguma da az kaldi bekliyoruz oyle iste

lalecimm heycan dorukta deseen şekerim :) bi sen kaldın ama şu son zamanalarının tadını çıkar bacım :) hayırlısıyla fırtlatta yavrunu kokla.ben fena grip oldum toprimi koklayamadım 3 gün çok üzüldüm iyileştim gibi dün kokladım yavrumu bol bol ohhh misler gibi.karşıdan bakışıyorduk alamıyordum kucağıma sadece emziriyordum okadar çokkötü aman siz kendinize iyi bakın .

kiz anam heyecan falan yok maalesef hastaliktan oyle bir cat agrim varki anlatamam yuruyemiyorum resmen agliyorum ustune bel fitigim vardi o azdi ustelik birde grip eklendi ohhhh ne guzel oldu yatiyorum artik surekli pazartesi temizlige basliycam ben yapmiycam kadin gelecek ama benimde daha kiyafet islerim dolap yerlestirme kiyafet yika utule o islerim var erken doguracak falan olsam cocugun bi parca kiyafeti yok temzz bi an once iyilessem de su islerimi bitirsem oh ne guzel olacak

Kizlar bugun bebisi gormeye gittim fakat gorunmedi biraz moralim bozuldu tabi ama normal oldugunu da biliyorum 7+0 bugun dr 6+1 gibi duruyor dedi haftaya gorunur simdilik bir problem görünmüyor dedi Allah ima sukurler olsun kanamam da yok ama yinede moralim bozuldu

cokmu kanıyo canım gecmıs olsun. bı doktora götür bakalım belkı bı kılcak damarı fılan catlamıstır. benımde 3 sene once cok burnum kanıyodu damarım catlamıs yakmıslardı gecmısti. sıkma canını.
hadı artık senın dogumu beklıyoruz :emir_bebek: :)

heeeyy kk ahalisi nasılsınız bakalım uzuuunca bir aradan sonra ben geldim :) iyi napalım geldiysen geldind demeyin küserim he :32::52::32: esham lalem yamişim mamişim zırsızım zirvem morişim hayalotum ..... daha adı aklıma gelmeyen hamişlik ve taze çiçeği burnuşunda annelik arkadaşlarım benimmm :) uzun zamandır şuraya girip çene çalamadık :27: hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın öptümmmmm :54:

hosgelmıssen yovrem. bı toplanamadık yıne bu veletler bızı rahat bırakmıyolar :) bizde seni ve oğlusunu göktürkle öpüyoruz :54:

Back
X