- 11 Şubat 2012
- 994
- 42
- 73
Merhaba kızlar, görüldüğü üzere 32 haftalık hamileyim
çok zorlu bir gebelik geçirdim, hala da zorluklarım devam ediyor. bebeğim 12. haftada ölümden döndü resmen, şu anda yarım keseyle karnımda oğluşum diğer yarısı rahimi bıraktı
2 ay sonra tam tehlikeler geçti derken bu sefer ağrılar sancılar kasılmalar.... 20 küsür hafatmda (tam hatırlamıyorum kaçıncı haftaydı
) böbreklerimden kum döktüm. safra kesemde taş var ama onunla güzel güzel geçinmeye çalışıyoruz... veee son: erken doğurucam. bebişim çok aşağıda ve rahim kasılmalarım erken başladığı için, 10 ekimde doğurmam gerekirken 35.haftamı hedef olarak belirledi doktorum, onu görürsek bi sonraki hedefimiz 36, sonrası 37... böyle gidebildiği yere kadar gidecek... benim oğlanında fazla aceleci olduğunu ayrıca belirtmek isterim
(kaynanam hala öldü haberi bekliyo töbe yarebbim sana inat doğurucam hemde tosuncuk doğurucam - bu cüsseyle de ne tosuncuk doğururum ya
) ... nst de sancılarım çıkmaya başladı bile... bütün bunlara rağmen bebeğimin hiçbir sağlık sorunu yok çok şükür hatta koca kafalı diyolar oğluşuma doktorlar
çok iriymiş uzun boylu ve biraz başı büyükmüş 
ve bütün bunlara rağmen ben moralimi bozmadım asla stres yapmadım tabiki üzüldüm ama asla kendimi bırakmadım etrafımdaki herkes doktorum da dahil bebeğime öldü diye bakarken ben onun gitmeyeceğini biliyordum. benim bebeğim ölmedi ölmicek yaşıyacak dedim, belki de bende onlar gibi olsaydım bebeğimin de umutlarını yok edicektim. testlerimde bebeğimin yaşama şansı %1 çıkıyodu çünkü... resmen ölümden döndü oğluşum..
biz anneler moral bozmamak için buraya toplanalım. çünkü bebeğimiz bizim desteğimizle bize tutunabilir. biz stres yaparsak o bizden daha çok etkilenir. sonra ilerde de bize kafa tutar heee
hem stres atalım hem yaşadığımız zorlukları ve çözümleri paylaşalım başkalarına da yardımcı olabiliriz belki.
hadi stres atalım kızlar bebişler sağlıklı ve sakin olsun
topikimizin bebekleri artık yavaş yavaş gelmeye başladı... allah onlara sağlıklı uzun ömür versin. analı babalı büyütsün inşallah. allahım onları anne babalarına bağışlasın...
topikimizin bebişleri ve anneleri :
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]1[/td]
[td]zirve[/td]
[td]40+2[/td]
[td]03.09.2013[/td]
[td]Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]yamisy[/td]
[td]36+2[/td]
[td]13.09.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]moiraia[/td]
[td]35+5[/td]
[td]05.11.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]esha01[/td]
[td]40+0[/td]
[td]03.12.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]hbaksoy[/td]
[td]39+2[/td]
[td]17.12.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]zirsizdeli[/td]
[td]38+5[/td]
[td]03.01.2014[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]hayalot[/td]
[td]39+1[/td]
[td]10.01.2014[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[/table]

ve bütün bunlara rağmen ben moralimi bozmadım asla stres yapmadım tabiki üzüldüm ama asla kendimi bırakmadım etrafımdaki herkes doktorum da dahil bebeğime öldü diye bakarken ben onun gitmeyeceğini biliyordum. benim bebeğim ölmedi ölmicek yaşıyacak dedim, belki de bende onlar gibi olsaydım bebeğimin de umutlarını yok edicektim. testlerimde bebeğimin yaşama şansı %1 çıkıyodu çünkü... resmen ölümden döndü oğluşum..
biz anneler moral bozmamak için buraya toplanalım. çünkü bebeğimiz bizim desteğimizle bize tutunabilir. biz stres yaparsak o bizden daha çok etkilenir. sonra ilerde de bize kafa tutar heee

hadi stres atalım kızlar bebişler sağlıklı ve sakin olsun

topikimizin bebekleri artık yavaş yavaş gelmeye başladı... allah onlara sağlıklı uzun ömür versin. analı babalı büyütsün inşallah. allahım onları anne babalarına bağışlasın...
topikimizin bebişleri ve anneleri :
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]1[/td]
[td]zirve[/td]
[td]40+2[/td]
[td]03.09.2013[/td]
[td]Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]yamisy[/td]