- 5 Mayıs 2013
- 994
- 41
- 318
Yamisy sorma ev öyle bir kalabalık ki bir bakıp çıkabildim..
bir açıyorum kk'yi yahu yazamadan kalkıyorum başından..
Ya canım sorma ben de kasım aralık beklediğimiz için bebişimzi burada bu kadar büyük bir organizasyonu nasıl kaldıracağız diye düşünüyorum kara kara.. şimdi bizim ev öğrenci evi gb ya, koltuklar bile yok, yatacak yer yok..:)
şimdi onu konuşuyorduk ne yapacağız 16 kişiyi izmir'den ankara'dan ve istanbul'dan diye..en iyisi salondaki 3'lü çekyat arka bebk odasına iki berjer misafir odasına derken salona yeni koltuk takımı alacağız..sana buradan linki de göndereyim bana fikrini söylersin olur mu?
Ben bir de temizlik hastasıyım Yamisy, o an ne yapacağım temizlik konusunda diye kara kara düşünüyorum..benim annem çok aşırı şişman ve ayaklarından rahatsız hiç eğilmez, yerdeki pisliği bile alamaz..kayınvalidem zaten belinden ve romatizmadan harekt bile edemiyor..kardeşlerim gelip gitmek zorundalar..
çok zor bir dönem olacak gb geliyor bana da..bir de 2 ay sonrası işe başlayacağım
neyse bebikim en azından sağlıklı doğsun da gerçekten bunların hepsi halledilir de mi?
şimdi annelerim salça yapmak için domates ve biber almak için pazara gidiyorlar..ev gene koca kazanlarla fabrikaya dönecek resmen
( beyim hasta galatasaraylı; maç dönemi başladı diye fıldır fıldır açık site bulmaya çalışıyor kendine nette..
ve bir cumartesi günü gene evdeyim..:)
bir açıyorum kk'yi yahu yazamadan kalkıyorum başından..

Ya canım sorma ben de kasım aralık beklediğimiz için bebişimzi burada bu kadar büyük bir organizasyonu nasıl kaldıracağız diye düşünüyorum kara kara.. şimdi bizim ev öğrenci evi gb ya, koltuklar bile yok, yatacak yer yok..:)
şimdi onu konuşuyorduk ne yapacağız 16 kişiyi izmir'den ankara'dan ve istanbul'dan diye..en iyisi salondaki 3'lü çekyat arka bebk odasına iki berjer misafir odasına derken salona yeni koltuk takımı alacağız..sana buradan linki de göndereyim bana fikrini söylersin olur mu?
Ben bir de temizlik hastasıyım Yamisy, o an ne yapacağım temizlik konusunda diye kara kara düşünüyorum..benim annem çok aşırı şişman ve ayaklarından rahatsız hiç eğilmez, yerdeki pisliği bile alamaz..kayınvalidem zaten belinden ve romatizmadan harekt bile edemiyor..kardeşlerim gelip gitmek zorundalar..
çok zor bir dönem olacak gb geliyor bana da..bir de 2 ay sonrası işe başlayacağım

neyse bebikim en azından sağlıklı doğsun da gerçekten bunların hepsi halledilir de mi?
şimdi annelerim salça yapmak için domates ve biber almak için pazara gidiyorlar..ev gene koca kazanlarla fabrikaya dönecek resmen

ve bir cumartesi günü gene evdeyim..:)
evet aynen komedi valla...
tespitlerin süper bende tam olarak onu anlatmaya çalışmıştım. bir de ben normalde sakinimdir ama tersimde çok pistir heee... zaten şimdiden uykusuzluk ağrılar doğum korkusu falan derken hafiften gerginim.. doğumdan sonraki lohusalık psikolojisiyle daha da gergin olacağımı düşünürsek millet artık kacacak delik arasın bence, yada aklı olan bana bulaşmasın en iyisi demi amabenle eşim, bebekle de milletin yardım adı altında köstek olmasına müsade etmediğim sürece ben ilgileneceğim inşallah
ammaaa dua etsinler cinlerim tepeme çıkmasın, yoksa vay hallerine
eşim bile diyo, üstüne gelmek gibi bi hata yapmazlar inşallah diye
kardeşinin kaynanasıda bi tuhafmış yani... kızın anası-babası hadi bırak anayı babayı kocası da mı yokmuş da sahipsizmiş gibi bir ikimiz ağladık falan demiş... onda da var bi fesatlık hee te burdan sezdim ben
sizinkine alınan zıbınların bedeni büyük olabilir yada alınan firmanın kalıpları büyük olabilir. her firma aynı ölçüyü baz almıyo bebek kıyafetlerinde maalesef... mesela benim aldığım yeni doğan alt-üst takımı (50beden) başka bi yerden aldığım 62 cm bedenle aynı... firma farkı yani...
doğum konusunda malesef canım bebişim çok sabırsız erken gelicek daha iyi ne güzel sabırsızlanıyodum bende doğsa artık diye bir de doğumdan korkmasam :18: ben hastanede de tableti alır ordanda girerim kk ya heralde, uyumazsam
tabiiki doğumdan sonra yine burdayız buluşucaz bu seferde veletlerin yaramazlıklarını konuşucaz![]()