canım çok geçmiş olsun... ama belliydi senin böbreklerinde bişe olduğu...bukadar karın ağrımaz yoksa... kum dökmüşsün ayy ne kötü bi acıdır o yaaa... şimdi bende de ileri derece çıktı dün... yine dökermiyim diye korkuyorum vallaa :18: ayyy çok kötü acısı yaaaa
keşke yatış yapsaydın be git gelle uğraşmazdın enazından... hem orda her anını takip ederlerdi... yinede sen bilirsin tabi....
kocana da çok kızdım burdan hee

bak benimki de işten gelir oturur ps3 ün başına gece yatana kadar kalkmaz... hatta oyun oynicam diye bazen uyumaz... bende dellenirim kalkar başka odaya giderim yada evin içinde öyle boşboş dolanırım sonra gider yatağa yatarım... anlar kızdığımı yanıma gelir beni sakinleştiricem derken uykusu gelir

ben yine dellenirim oyun yoksa uyku var demi ben hiç yokum diye

sonra ya beni iyice dellendirir kavga ederiz yada beni sakinleştirir salona geçeriz o yine oyunun bende yine pc başına

ama ağrım var dediğimde de hiç öyle abartıyosun falan demedi... hatta o benden daha çok endişelenir... yani kocan sana niye öyle yapıyo anlamış değilim :44: ama senin bi can daha taşıdığını bazen unutuyo galibaa... yada o da babalık stresine girmiştir belki

daha önceleri böyle miydi??
annenle kaynanan da bombaymış hee

bende de kaynana gelmez asla gelse bile temizliğimi yapmaz yiyecekleri yemeği yapar oturur oturur canımı sıkar gider... en son kontrole 1hafta önce gittik o da gelmişti doktor yanında kalkmicaksın demişti... 2 gün sonra kadın ne dese beğenirsin: yarın x'ler kahvaltıya bana geliyo sizde gelin

ben şok tabii.. dilim tutuldu kal geldi valla yoksa diceğimi çok iyi bilirdim ben ona

gitmedim tabii ne gitcem... laf aramızda dün doktorum karnımın sertliği gitimş herşey yoluna girmiş deyince eşim hep yatırıyoruz hiç kaldırmıyoruz gibisinden bişe dedi oktorda yok canım tehlikeli bi durumun yok hep yatıcan diye bişe yok kalk yürü gez toz falan dedi

amaaaaa ben bunu kaynanaya söylermiyiimmmmmm

tabiki hayır

işin güzel yanı ne biliyo musun? bunu kaynanaya söylemeyelim diyen eşim

bende tamam dedim canıma minnet

ama aramızda kaldın hee kimse duymasın
senin temizlikçi daha sonra döndü mü sana??? eğer geçerli bi sebebi yoksa (hastalık, ölüm vs...) evet çok büyük terbiyesizlik etmiş... ben olsam onu arar dururum.. bulurum ağzına eder oracıkta bırakırım

eee şimdi senin temizliği kim yapıcak peki??? kocan mı? bilemez ki aanam onlar cam silmekten ne anlarlar peehhhh :89:
koltuklara karar verdinmi???
bugün daha iyi misin canım? kumu döktüysen rahatlamışsındır.. umarım