Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

haberleri getireceğim size :D bebeği alıp gelmeyeyim de daha var günümüze çünkü offf 2gecedir rüyalarımda hep doğumumla uğraşıyorum hep aynı anları yaşıyorum 3 saatten fazla uyuyamadım daha

vaaay zirvecim hoşgeldin doğurdun sandım valla :1: yoksa doğurdun mu kız :44:

vaaay zirvecim hoşgeldin doğurdun sandım valla :1: yoksa doğurdun mu kız :44:

yok doğurmadım daha ama az kaldı korkuyorum vajinamın çevresinde kondilom varmış fark etmedim normal doğuma engel değil doktor ama ben istemiyorum bebeğin ses tellerinde nodüllere sebep olabiliyormuş delirmek üzereyim artık 9aydır başıma gelmeyen kalmadı sinir sistemim çöktü

yok doğurmadım daha ama az kaldı korkuyorum vajinamın çevresinde kondilom varmış fark etmedim normal doğuma engel değil doktor ama ben istemiyorum bebeğin ses tellerinde nodüllere sebep olabiliyormuş delirmek üzereyim artık 9aydır başıma gelmeyen kalmadı sinir sistemim çöktü

dur dur sakin ol allahın izniyle bişeycikler olmicak bebişine... sen sakin ol ki o da etkilenmesin de mi :34: doktora gidicem sonucu yazarım dedim bi gittin gidiş o gidiş... dedim galiba doğurdu bu hatun:37:

dur dur sakin ol allahın izniyle bişeycikler olmicak bebişine... sen sakin ol ki o da etkilenmesin de mi :34: doktora gidicem sonucu yazarım dedim bi gittin gidiş o gidiş... dedim galiba doğurdu bu hatun:37:

yok daha doğurmadım ama az kaldı artık ve doğurmaktan korkuyorum

doğum korkusu mu acaba sendeki? zamanın gelmiş çünkü o konuda bi korkunun olmaması lazım

doğum korkusu doğumhaneye girip çıktıktan sonra başladı hem bir an önce kucağıma almak istiyorum hemde doğmasından korkuyorum:2:

doğum korkusu doğumhaneye girip çıktıktan sonra başladı hem bir an önce kucağıma almak istiyorum hemde doğmasından korkuyorum:2:

zirve maaşalah sana 40 hafta olmuşsun..artık gelsin bebiş sağlıkla..hiç üzme canını her şey güzel gidecek inanıyorum buna..sağlıklı haberlerini bekliyoruzzz:))

korkma canım yaa bi gircen doğumhaneye bi ıkıncan fırtlatıp çıkıcan:ssz:

zirve maaşalah sana 40 hafta olmuşsun..artık gelsin bebiş sağlıkla..hiç üzme canını her şey güzel gidecek inanıyorum buna..sağlıklı haberlerini bekliyoruzzz:))

diyene bak (ben) :40: ben kendi geleceğimi görüyorum bu hatunda :18:

canım resmen bu topikte acıların kadını olmuşum..acı ağrı bu ne ya..artık acısa da- ki çok acıyor- mutlu olmaya çalışacağım..

çok şükür bu günümüze gene de de mi? Baksana bu 27'ye gireceğimi bile düşünemiyordum ben..

neler konuşmuştuk seninle 21. haftada..bir de ne tuaftır ki senin dediğin her şey bende çıktı..

canım resmen bu topikte acıların kadını olmuşum..acı ağrı bu ne ya..artık acısa da- ki çok acıyor- mutlu olmaya çalışacağım..

çok şükür bu günümüze gene de de mi? Baksana bu 27'ye gireceğimi bile düşünemiyordum ben..

neler konuşmuştuk seninle 21. haftada..bir de ne tuaftır ki senin dediğin her şey bende çıktı..

yaa gördün mü ermişim ben ermiş :21: ehem öhöm öhöm :27:

yaa gördün mü ermişim ben ermiş :21: ehem öhöm öhöm :27:

Canım şimdi farklı linklere de bakıyorum..daha neler yakalarım diye kendi başıma diye :) Bu arada evimi pislik götürüyor bir görsen :43: yerler artık pesenk tuttu..halı da yok ya bende asortikliğine..Allah'tan kadın geliyor yarın..her tarafı deli gb temizleteceğim burada ona :47:

Canım şimdi farklı linklere de bakıyorum..daha neler yakalarım diye kendi başıma diye :) Bu arada evimi pislik götürüyor bir görsen :43: yerler artık pesenk tuttu..halı da yok ya bende asortikliğine..Allah'tan kadın geliyor yarın..her tarafı deli gb temizleteceğim burada ona :47:

kadını korkutma be sonra bulamazsın bidaha :52: karalisteye alırlar seni heeee :1:

eeee başka bşeler yakalayabildinmi :9:

kadını korkutma be sonra bulamazsın bidaha :52: karalisteye alırlar seni heeee :1:

eeee başka bşeler yakalayabildinmi :9:

Buradakiler de pek nazlı be canım..100 lira bile çok az geliyor..ayrıca kadın bana soruyor..ne yapılcak diye..ben dedim kapılar dolaplar , içleri, camlar, banyolar v duvarları diye..o da dedi ki dolapların içleri de mi? yok ebenin nalı..:47: zaten koltuk yok, halı yok..zaten parasında değilim..ben sadece temiz olsun onu istiyorum..şu an yapmam pek mümkğn değil çünkü..

Bu arada biraz önce böbrek sancısı azaldı..rahatladım ama ağrı şimdi kasıklarımda..çok ağrıyor ya Yamisy, ayağa tuvalete kalktım yürüyemedim bile..Allah sonumu hayır etsin, valla çok korkuyorum :(((

Buradakiler de pek nazlı be canım..100 lira bile çok az geliyor..ayrıca kadın bana soruyor..ne yapılcak diye..ben dedim kapılar dolaplar , içleri, camlar, banyolar v duvarları diye..o da dedi ki dolapların içleri de mi? yok ebenin nalı..:47: zaten koltuk yok, halı yok..zaten parasında değilim..ben sadece temiz olsun onu istiyorum..şu an yapmam pek mümkğn değil çünkü..

Bu arada biraz önce böbrek sancısı azaldı..rahatladım ama ağrı şimdi kasıklarımda..çok ağrıyor ya Yamisy, ayağa tuvalete kalktım yürüyemedim bile..Allah sonumu hayır etsin, valla çok korkuyorum :(((

aha!!! benimde kasığım ağrıyo valla :53: demin ayağa kalktım bi ağrı girdi öfff yani.... hala da ağrıyo...

senin kadınlar da bi alemmiş hee... yok dışını sil, içini çöplük olarak kullanıcam töbe töbeee :9:

hastahaneden döndüm yarın sabah yatacağım bebeğin suyu azalmış kontrol amaçlı yatıracaklar ne olacağı Allah Kerim bu saatten sonra

aha!!! benimde kasığım ağrıyo valla :53: demin ayağa kalktım bi ağrı girdi öfff yani.... hala da ağrıyo...

senin kadınlar da bi alemmiş hee... yok dışını sil, içini çöplük olarak kullanıcam töbe töbeee :9:

Aman dikkat yamisym..çok sert hareketlerden kaçın mutlaka..ben hep yatanz..gören de serklaj ameliyatı geçrdim zanneder töbe töbe..ama aslında daha çok dikaktli olmalıyım çünkü enfeksiyonlardan çıktım de mi? hala da zorluyorlar..

bu arada koptum be yazdığın son cümleye..geldiğinde kadın ben de aynısını diyeceğim..yok sen dışını sil ben içini çöplük olarak kullanacağım :)

bu neye benzedi biliyor musun..şimdi amerikaya uçakla gidip yüzerek geri gelmeni istiyorum'a..:111: nedense aklıma o geldi birden..:52: çok kmoik skeçti yaw

inşallah bakalım neler olacak yarın sabah yatıyoruz hanımefendinin suyu azalmış

inşallah bakalım neler olacak yarın sabah yatıyoruz hanımefendinin suyu azalmış

Zirvecim hiç olumsuz düşünme, ne güzel birkaç zaman sonra kavuşuyorsunuz ana kız..geçmiş gitmiş olacak tüm sıkıntılar..darısı bizim de başımıza inşallah..

Zirvecim hiç olumsuz düşünme, ne güzel birkaç zaman sonra kavuşuyorsunuz ana kız..geçmiş gitmiş olacak tüm sıkıntılar..darısı bizim de başımıza inşallah..

olumsuz düşünmüyorum ama büyük stres oluyor bana

olumsuz düşünmüyorum ama büyük stres oluyor bana

Çok haklısın, stresini çok iyi anlıyorum çünkü kardeşimi ben götürmüştüm doğuma..kapıdan içeri girene kadar yanındaydım..ve inşallah kurtulurum artık diyordu o kadar gergindi..ama oğluşumuz ilk önce kapıdan çıkıp arkadan da o geldiğinde her şey bambaşka oldu bir anda..hele kucağına ilk aldığında hüngür hüngür ağlamıştı..:43: çok güzel ama bir yandan da stesli anlardı..ben 26. haftaya gelene kadar bile düşünsene aman erken doğum olursa aman bebeğim ölürse diye stres olup yeyip bitirdim kendimi..sahi hala da 30'a gelsem de artık korkmasam diyorum ama geçmiyor bu stress. peki sen neye karar verdin? mesela ben normal yaptıramayacağım gb hissediyorum..sezeryan mı düşünüyorsun ?

Back
X